Sokmeniki Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Nisam upoznat sa njom? 2 hours ago, mr clutch said: Nah. Jaca je Mekova kletva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 1 hour ago, Sokmeniki said: Nisam upoznat sa njom? Da smo ocajni, da nas sere, da nismo kalibar za titulu, u trenutku kad smo bili mi i Siti ispred Arsenala nas nije ni video na tabeli. Ne znam koliko si ispratio, ali jedno 99% dodje kontra od onog sto je napisao na forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 1 hour ago, mr clutch said: Da smo ocajni, da nas sere, da nismo kalibar za titulu, u trenutku kad smo bili mi i Siti ispred Arsenala nas nije ni video na tabeli. Ne znam koliko si ispratio, ali jedno 99% dodje kontra od onog sto je napisao na forumu. Hahahahahah nisam u toku, onda da se nadam da ce opet kontra biti 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Allison - Trent, Van Dajk, Gomez, Robertson - Gravenberch, Jones, Macca - Salah, Nunez, Gakpo Ocekujem dosta tezak i nezgodam mec, ali ipak to dobijamo 3:0 ili 3:1. Odbrana je nesto ranjivija u poslednjih par utakmica nadam se vecera clean sheetu. Salah, Gakpo i Jones strijelci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 2 hours ago, Sokmeniki said: Allison - Trent, Van Dajk, Gomez, Robertson - Gravenberch, Jones, Macca - Salah, Nunez, Gakpo Ocekujem dosta tezak i nezgodam mec, ali ipak to dobijamo 3:0 ili 3:1. Odbrana je nesto ranjivija u poslednjih par utakmica nadam se vecera clean sheetu. Salah, Gakpo i Jones strijelci. Sve sam vam rekao, niste trebali ni gledati 😜 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Jesi ga ubo. Uprava da se ne zajebava i novi ugovori za Salaha, Virgila i Trenta. Bez cenkanja, dati novce koje traze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Trent trazi 350k nedeljno, L'pool nudi 250. Salah i VVD ce ostati. TAA tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Gde li ce on, jedino ako se Real zajebe. I 250k je mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 55 minutes ago, McLeod said: Gde li ce on, jedino ako se Real zajebe. I 250k je mnogo. Pa Real ga vec pikira 6 meseci. Niko drugi se i ne pominje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Šest Totenhemu, petarda Vest Hemu u Londonu, samo u tom ritmu i u narednim utakmicama u 2025! Srecno YNWA 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 We own London. London je okupiran. 🙂 Malo lozenja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 1 Share Posted January 1 Sto se mene tice, prodati ga u januaru i kupiti defanzivca koji pokriva i poziciju stopera. Ovako ce se vuci ova prica celo prolece, a vec se Slot bori sa pitanjima o Salahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 1 Share Posted January 1 Apsolutno Ne. Nikako da se proda u januaru. Izuzetno bitan sraf u trenutnom sistemu i glavni plejmeker u timu. Takodje dobro funkcionise sa Salahom. Tako da je najbitniji napad na trofeje i titulu u PL. Verujem da su igraci kojima isticu ugovori profesionalci i da mediji ih nece mentalno poremetiti i uticati na njihove perfomanse, kao sto nije uticalo i u prvom delu sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 1 Share Posted January 1 Ne prodavati ga sad. Nek ode posle za dz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 2 Share Posted January 2 Nikog ne prodavati sada, ali Arnold može da ide u junu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted January 5 Share Posted January 5 Trentu ako se ne igra vise nek kaze jer je ovo bruka sta radi u prvom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 5 Share Posted January 5 Koliki diletanti moraju da vode Liverpul, da onda kada (najverovatnije) osvajaju titulu, koja se tolko cekala dok Klop nije uspeo da napravi cudo, dozvoljavaju da isplivavaju nezadovoljstva i najave odlaska glavnih igraca (Salah, Trent, Van Dajk...). Ako razjebu tim nakon ove sezone onda i zasluzuju da ponovo udju u onaj mod neosvajanja lige od 20+ godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 5 Share Posted January 5 Promenio sam misljenje. Trenta veceras spakovati za Madrid za dz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 5 Share Posted January 5 I Robertsona isto baciti na neki otpad pored puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 5 Share Posted January 5 On 1/1/2025 at 3:09 PM, ras kass said: Sto se mene tice, prodati ga u januaru i kupiti defanzivca koji pokriva i poziciju stopera. Ovako ce se vuci ova prica celo prolece, a vec se Slot bori sa pitanjima o Salahu. Evo da se samokvotujem. Robertson je zreo za Ipsvic ili tako nesto. Kod drugog gola opet kasni da izblokira sut. Deluje mi da igra na neke stare zasluge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 5 Share Posted January 5 Grozni uslovi za igru, verujem da bi ih rutinirali da teren nije bio natopljen. Ali vazda je bilo kako jednima, tako i drugima. Promaja na desnoj strani dok je Trent igrao, a u napadu nije mnogo doprinosio pa da izostanak defanzivnog efforta nadoknadi. Mladi Conor daleko defanzivno odgovorniji. Salah mora posle svake tekme da potencira da mu istice ugovor i to pocinje ozbiljno da me smara. Idemo dalje i jos uvek imamo lepu prednost. YNWA Odavno pisem za Robertsona da nije na nivou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 6 Share Posted January 6 Stvarno nestvaran, a i sraman podatak je da Trent za 86 minuta odigranih nije dobio nijedan duel. Mladjanom Konoru je trebalo 2 minuta provedena u igri za tako nesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 6 Share Posted January 6 Mental games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 6 Share Posted January 6 Posledica Robovih losih partija je rok trajanja, dok kod Trenta je nezainteresovanost, nedostak koncentracije i zelje, iliti sve spakovano u starosrpsku rec kurcobija. A ovo Trentovi mnogo teze varim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 6 Share Posted January 6 To je srecom, samo jedna utakmica, ali duel igra Trenta ne meri se samo igrom protiv napadaca jednog kluba nego svih ostalih, po tom kriterijumu on je mozda treci otpozadi bek u ligi. Odavno je utisak da odbrana ni kod Slota nije dobila prioritet, vec je malo modifikovana. Slusao sam Ovena i Skolsa, obojica imaju korektne procene igre oba tima i razlike u kvalitetu, ali slabosti koje imamo na poziciji Konate-Trent, su bolna tacka no1. Nije prvi put da dajemo - prosipamo bodove, ono sto ljuti je sto to dajemo starom rivalu koji bi nam obe noge polomio za bod u nasoj trci za titulu u svim ranijim sezonama. Uvek im je to uspevalo, a sto ih nismo kaznili normalno razoracarenje VVDajk, koje je i ovaj put uspelo da pokvari utisak o odlicnoj polusezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts