Jump to content

forumko topic

Član foruma
  • Posts

    2,651
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by forumko topic

  1. Meh, pa više, 5/4. Petrušev nije 4, koliko god mi to želeli i koliko ga god treneri forsirali na tu poziciju. On je lagana petica, jer mu više odgovara ta pozicija, nažalost, malo i premekan u odbrani. Ja sam gledao dosta utakmica Virtusa u ovoj sezoni i Šengelija je uglavnom bio najzapaženiji. Ako gledamo završnicu italijanskog prvenstva, on jeste odigrao loše, ali se ni Kenan nije proslavio u petoj utakmici protiv PAO, pa ga dovedosmo.
  2. Mlađi je od Jamesa, koji će u 34 godine zarađivati 3 miliona po sezoni, tako da ne mora da znači da će mu pasti cena, naročito što nema nekog izbora u Evropi na toj poziciji.
  3. Možemo da pošaljemo Luku u Ameriku preko leta. Oni su mu sjebali šut, oni neka i urade restore.
  4. Valjda je dosta bilo krpljenja pozicije 4 centrima. Ja dižem obe ruke za Šengeliju.
  5. Hoće li se klub zvanično oglasiti oko Kenana? Ovo je baš neozbiljno.
  6. Em je zamrla tema, em nema pojačanja, em od ranog jutra da vidim onu facu. Čemu to, @Kronostime?
  7. Znali smo da igramo sigurno EL, čim smo potpisali Plavšića
  8. Ako je Tadić stvarno to izjavio, onda mu definitivno nedostaje IQ-a. On jeste naš najbolji igrač, ali nije na njemu da to priča, već na nama, koji smo posmatrači. Gledao sam utakmicu, ali ne mogu da se identifikujem sa ovom reprezentacijom, jer mi je Diksi najodvratniji selektor ikada. Prepotentni uvlakač i poltron.
  9. Klajburn i TT su isto godište. Samo je jedan skuplji i zdraviji.
  10. Ako pričamo o Vasiljeviću, itekako jeste glupan. Dozet je makar imao sportsku karijeru, bio solidan košarkaš. Bagzi je samo ružna epizoda, osoba koju teča gura.
  11. Pa ko ti je direktor/tim menadžer? Nik Sloter sa tetovažama.
  12. Misliš da bi neko dovodio Tobija, a da se razume u ovaj sport, pa je tako Luka ni kriv ni dužan, upao na backup? Skauting tim ne postoji, tu su dva čoveka, koji slušaju teču. Tako da te priče, ako Đurišić ne dođe, dovodimo Dobrića kao treću opciju, a ono Dobrić bude u prvoj petorci.
  13. I Luka MItrović je isto bio treća opcija na svojoj poziciji, tako da te priče ne piju vodu. Hvala Dobriću za sve, ali ne.
  14. Ako ostavimo po strani sentimentalnosti, ja sam prvi protiv bilo kakvog pomena vraćanja Dobrića. Super je momak i sve to, ali nemoj, tečo, molim te.
  15. Pošto već nisu relevantan izvor, što je ok, ali šta im je ova "kapičica"?
  16. Znalo se za Tea da će produžiti odmah nakon finala KLS, ali su čekali da se otrezni za slikanje.
  17. Trzamo se, skoro da zaboravljamo da smo u gostima
  18. Fenomenalno. Ovde je dosta lepše nego kod nas. Tamo je bila velika gužva, mnogo je igrača prošlo kroz filtere. Imamo igrača za nekoliko timova, pa proberite ako ima nešto za vas.
  19. Dobar dan, komšije. Napolju pada kiša, a neko nam je zaključao vrata od kuće. Možemo li malo da se sklonimo kod vas?
  20. Janis, normalno, izjavljuje da imamo više ambicije i ciljeve u EL, i naravno da nećemo dovoditi igrače, koji ne prave razliku.
×
×
  • Create New...