Jump to content

propolis

Član foruma
  • Posts

    5,101
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by propolis

  1. propolis

    NBA 2023-24

    Srbin bajo moj, ne daj Bože da se Srbi slože. U Hrvatskoj sam živeo do rata i kada sam došao u Srbiju prvi put sam čuo za izraz " Da komšiji crkne krava" to mi baš nije bilo jasno,ali evo posle 30 godina života u Srbiji skontao sam o čemu se radi. Teško se prihvata tuđi uspeh. Verujem da tu leži odgovor na tvoje pitanje.
  2. Neverovatno koliko loše igra James celu seriju kao da mu je neko oduzeo moći, ali je zato sinoć pogodio trojku za game 5. Pao ukoliko prođe, a Monako ispadne Lesor će biti MVP tako da će James morati da zapne iz sve snage u G5
  3. Dnevna doza prosečnog igrača: Biće ovo jedna teška utakmica jer je Mega mlada i poletna ekipa željna dokazivanja. Dižu igru cele sezone što su i pokazali u seriji protiv ekipe koja je projektovana za sam vrh. Mi smo iskoristili ovu pauzu i dobro smo radili na treninzima, neće biti lako sa mladom i agresivnom ekipe Mege,ali ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice obradovaćemo naše verne navijače. Ovom prilikom ih pozivam da dodju i da napune halu jer su oni naš 6ti igrač.
  4. Ja sam u fazonu da ovo besomučno trpanje para ima veze sa Expo 27 i da te pare što klubovi dobijaju ulaze u te milijarde iz budžeta za Expo 27. Očekujem ovo besomučno sipanje do kraja sezone 2026/27. tako da očekujem i produženje Zocovog ugovora na bar +1 godinu. Kada se završi Expo 27 i kad krene sezon 2027/28, tada možemo očekivati da Nebojša ode iz kluba jer sigurno nije lud sada da ide kada ima najviše love. Nešto mi ne deluje kao lik koji je alergičan na mnogo love.
  5. Prelomni momenat tekme je ofanzivni skok Rivera na 2:10 do kraja tekme. U tom trenutku ima 88:87, ima loptu i umesto da je iznese napolje glavi ispod koša sa trojicom i naravno promašuje. Klivlend zatim pravi faul za dva bacanja i daje prednost Pao. Nakon ta dva izuzetno glupa poteza dolazi serija Pao i konačnih 88:95
  6. Makabi samo sa nekim ludačkim trojkama može da prođe na F4. Ceo Pao se veseli kao da su prošli već na f4, biće zanimljivo videti G5.
  7. Nan je alfa i omega ovog Panatanaikosa, strašan igrač i sreća je da smo mogli da ga gledamo u EL ove godine.
  8. Rivero je morao da vrati loptu posle off skoka, tu je izgubio Makabi.
  9. Vala i Nan pokazuje zašto će u Nba dogodine
  10. propolis

    NBA 2023-24

    U seriji Dalas LAC se sve svodi ko bolje šutira trojke taj pobeđuje. Pj Washington u odbrani ništa bolji od Luke koji ima 5 penala, Harden kao da stolicu obilazi.
  11. propolis

    NBA 2023-24

    Tako je bre jbt daj loptu Kajriju
  12. propolis

    NBA 2023-24

    Zato sad sa 5 ličnih ga nema u odbrani i lagani poeni Klipersa
  13. propolis

    NBA 2023-24

    Polako Luka this is just basketball 😎😎
  14. propolis

    NBA 2023-24

    Plamli i Powell nose LaC drugo poluvreme
  15. propolis

    NBA 2023-24

    Jbt Luka imaš Irvinga u ekipi i dozvoljavas da ne pipne loptu 3 napada za redom...ne postaje se tako šampion.
  16. Jel ovo Grimau istetovirao svoje oko na desnoj ruci? Abrines lomi tekmu.
  17. Rubia ko pogleda mrko svira mu se faul.
  18. Evo ga Rubio se ponovo napada i dobija faul 🤣🤣🤣
  19. Barcokas počeo sa istom petorkom, misli neće valjda opet da naprave minus 10
  20. Koliko je žilav Oli baš je jezivo, prelomice Barsu na psihološkom planu.
  21. Očekujem jednog dana da Riki Rubio uzme lakat protivnika, da se nabode u glavu i traži faul 😂😂😂
  22. Samo je bilo pitanje trenutka kada ce ovo da se desi jwr već tri minuta Barsa na ivici da preseče loptu ili da ne predju pola za 8 sek, jednom je cak i proslo ali nisu svirali.
  23. Tiše malo probudićes Barcokasa 🙂🙂
×
×
  • Create New...