Jump to content

Bobby Shurda

Član foruma
  • Posts

    1,112
  • Joined

  • Days Won

    1

Everything posted by Bobby Shurda

  1. Nije bitno koliko mu ko da para na papiru nego i šta mu ostane u džepu itd. U izraelskoj ligi ima gomila američkih igrača koji kvalitetom mogu da igraju u većini El timova pa ako neko misli da je to onako slučajno što se zezaju tamo, nema problema.
  2. Ne znam što je ljudima čudno, Amerikancima realno varniče jaja za Evroligu, 99% igrača je svejedno da li će da igra za Igokeu ili Real. Sada bi eventualno igrali za Pariz pa da mogu da okače na stori njihovim zemljacima da se pohvale kako žive tamo, kad već nemaju timove Rim i London.
  3. Za Šengeliju ću da poverujem samo ako ga Red White Dynamite najavi a ne ovi nazovi insajderi.
  4. Kaboklo nije uopšte klasičan centar, realno Zvezdi bi bio siguran izbor ako se planira Jago sa ozbiljnim minutima i prevođenjem te nazovi rezervne postave kao neko ko provereno igra dobro sa njim.
  5. Ježim se od moljakanja ovog mentola Monekea od strane navijača Partizana i Zvezde, ajde ovu decu debilnu da opravda čovek ali odrasle ljude, ovo je da se trajno zabrani naziv zemlja košarke.
  6. Al ovaj komentator na RTS-u ono je baš neprofesionalno komentarisanje, ja ne znam kako je na HRT ili gde god kada igra Srbija niti me nešto interesuje preterano... ali ovo je baš neukusno a nije da sam tužan bio kada je pao gol
  7. Mislim da ovog Budimira Dalić forsira samo jer liči na Jarnija, ja ne vidim drugi razlog.
  8. To mora da je uini puštao buvu da bi ga pokupio u fantaziju
  9. Poslao bi ga džabe i 50% bolje bi se prodao iz Arsenala
  10. Braća iz Afrike, ovo je level onoga Boaćija prati Čelsi. Inače gledao sam ovog Pumu protiv Urugvaja, liči na Vinisijusa kada ga gledaš sa jedno 5km bez durbina.
  11. Meni je smešno koliko su ljudi neobjektivni kada se gledaju igrači sa strane, realno gledano lik je neka preslikana verzija Gobeljića ali ovaj ih ne iritira pojavom pa je kao odlično pojačanje.
  12. @ćušpajzjel ovo samo bacaš reakcije ridonli, ako nastaviš ovako prestići će te neko po broju objava za 20 godina. Za Nilikinu sam pisao kada se pominjao u CZV da je po meni glavni razlog za njegov neuspeh u Niksima (a kasnije u NBA) osim tih učestalih sitnijih povreda(ica) bio što nije mogao da se snađe u celokupnoj atmosferi igranja u NYK koja je dosta slična atmosferi igranja u našim klubovima ovde ali opet dosta blaža. Biće mi zanimljivo videti na kraju koliko će imati živaca Željko da izvuče od njega pre svega u tom nekom kuražno-ofanzivnom delu, ako krene da urla kao što ume mislim da će ovaj da se rasplače ili da mu složi tužniju facu od Jaramaza.
  13. Koja je poenta raspravljati o formaciji kada su se usrali kao grlice, mogli su da izađu u bilo kojoj formaciji nebitno. Ovo Vlahović što je odigrao je najgore individualno poluvreme nekog igrača u reprezentaciji a svakakvih sam se poluigrača i menadžerskih kombinacija nagledao.
  14. Jel ovaj Drkušić iz Slovenije definitivno otpao kao pojačanje?
  15. Počeću i ja da verujem da neko sabotira Obradovića
  16. Ja ne razumem ovu kuknjavu za Koreanca kao desni bek dolazi levo da igra, čovek očigledno može da igra obe pozicije ja sam ga gledao u završnici onog Azijskog kupa gde je i igrao levo bio je jedan od boljih igrača Koreje na terenu ako ne i najbolji. Što se ostalih pojačanja tiče ne bih da sudim dok ih ne vidim na terenu od ovog Milojevićevog miljenika se malo pribojavam tu osim Bena se nisam nešto oduševio tim njegovim bivšim učenicima. Ja ne bih da bacam drvlje i kamenje vidim da je većina zvezdaša nezadovoljna imenima koja se pojavljuju čak je i Terzić bio gola voda na RTS-u vidi se da mu nije svejedno, ja mislim da će tek dovoditi igrače a da su ovi što su došli samo igrači da pojačaju postojeći sastav bez da se prodavao neko al dobro videćemo. Inače krajnje simpatična priča ljudi, kao skupi su igrači pa da je plaćen 300 hiljada ovaj Puma bio bi ok al ovako je kao puno, Điga, Šerif su preskupi itd. kao da su ostali klubovi veverice pa će da puštaju igrače tek tako a realno je sve poskupelo u svetu a ne cene fudbalera pa i iz naše lige i to čak iz nekih donjih domova idu pojedini igrači za višemilionske transfere. Realnost je da ako hoćeš da ti vrednost kluba i neka pozicija u pregovorima raste, da moraš i ti da investiraš ozbiljnije u igrače. U krajnjem slučaju ne bih ni razbijao glavu sa ovim žeton novinarima i njihovim cenama igrača kada i taj što ubacuje žeton posle revidira cene plaćanja kako njemu odgovara u datom trenutku što bi rekao Gordan Petrić. Ovde se još uvek nije ne saznalo gde i kako su pare išle ni kod Džajića i Piksija npr. dok se dođe do Terzića to će da nađu putnici sa planete Žbidelj na holotrakama za hiljadu godina.
  17. I Bol Bol je po projekcijama bio u top 15 pikova pa je završio debelo u 2. rundi, Porter Žunior u top 3 pika pa je bio 14. itd. ...u suštini ništa se ne zna dok ne ode u Ameriku na preglede kod tih njihovih doktora, on je i dalje dosta mlad tako da nije isključeno ni da odustane od ovogodišnjeg drafta
  18. Ovo sam i ja čuo od jednog ozbiljnog čoveka koji je upućen u dešavanja u i oko kluba, a napomenuo je ako ne dođe taj Srbin da će verovatno doći jedan neSrbin
×
×
  • Create New...