Jump to content

Bobby Shurda

Član foruma
  • Posts

    1,076
  • Joined

  • Days Won

    1

Everything posted by Bobby Shurda

  1. Meni je stvarno simpatičan taj optimizam čelnika EL da namaknu London kao veliko tržište kada nisu u stanju da unaprede finansijski ništa decenijama ni na tržištima na kojima ima velikog interesovanja za košarku.
  2. Ako se prošetaju do zlata na OI crta se jedan LeBron u GSW scenario, topla ljudska priča.
  3. Meni je malo preterana ta halabuka na Embida, imao je neke faulove ali iskreno sem onog jednog faula na Anunobiju kada mu se zaleteo kao oni NFL defanzivci i to sa leđa gde je mogao da ga ozbiljno izlomi, ovo ostalo je sve manje više neka kombinacija isfrustriranosti sa više faktora. Uostalom i sebe je u više navrata mogao da povredi, čovek jednostavno tako igra i to neko da ne kažem većina ne voli ali tako je kako je, izgledalo je da se vratio po svemu sudeći nedovoljno spreman nije ni ostavio ekipu na cedilu i za to treba imati određeni respekt. Niksi verujem da su pobrali simpatije neutralnih estetskih navijača što su poprilično iskulurali te Embidove faulove, mene je malo iznerviralo jer je onako navijački neobjektivano bila izgledalo kao da će da im isklizne serija zbog toga, a i onako pośibajte se što bi rekao Kari. Što se Niksa tiče sada je već evidentno da igraju bolje bez Rendla iako je ponovo pred povredu počeo da igra na nekom Ol-star skoro pa neštetinskom nivou ali to je neki njegov začarani krug, loša igra proigra povreda i onda četka da ti pričam priču ispočetka. Kreće se lopta sa jednim stoperom manje, tranzišn hasl ovo Dejan Radonjić ako gleda u tri ujutru oseti određeno uzbuđenje kao tinejdžeri dveiljaditih kada uključe tv Palma. Iako su potpisali poraz u prvoj rundi sa onim drugim mestom u regularnoj sezoni ja mislim da ipak na istoku mogu da igraju kurentno sa svim ekipama. Treba pohvaliti i kancelariju da ne kažem frontofis stvarno se ekipa sklapa temeljno svi igrači koji su dovedeni osim Anunobija su realno podigli značajno svoje igru i vrednost u toj nekoj nba hijerarhiji i svakome je pronađena prava uloga. Isto tako i neke druge poteze koje vuku izgleda kao da se sve radi 3 koraka unapred iako je bilo prozivke da se "štekaju" uspevaju da istraju za sada u tim nekim svojim zamislima.
  4. Mnogo mi je tužan ovaj trend da čak i kada se odigra ovakvo jedno krljanje od 3 sata gde je svako ko stvarno voli košarku mogao da uživa, instant se upire prst i traže se negativne strane ko je zasrao ko je ovo ko je ono, svaka čast za početak Delhaizeu jedna herojska partija u MSG-u koja će se pamtiti 30od30. 1-1 u izotimanim pobedama sad mečki na rupu.
  5. Branson malo da izbalansira odnos poena i asistencija na 50:50 slabo je ovo
  6. Anunobi na Embida, može Mićo 40 miliona godišnje platićemo ti na račun ŠKK Jež Rastislav
  7. Inače podrška Embidu treba da ih isprebija sve
  8. Što bi rekao jedan starogrčki filosof, kada dignu Niksi šut na 30% biće problem svima.
  9. Inače se taj prvi put "oporavio" brže nego što je očekivano jer inicijalno trebao da propusti ostatak sezone.
  10. Nema šta, biće Jović ozbiljno pojačanje za KKCZ sledeće sezone
  11. Zvezdini doktori bi mu rekli pauza 2-3 nedelje
  12. death, taxes, Rodić se povređuje u iole fizički zahtevnijem meču
  13. Meni nije neaktivan nalog nego nisam ništa pogodio
  14. Jbg stoji za Rakića da je potencijal a ne talent što bi rekao Cro Cop ali i ovo je bila malo hevi priča da posle 2 godine teške povrede ide na ovog lika koji je stenčuga i na ovakav event.
  15. Drejmond Grin verovatno ima jednu takvu sezonu u proseku
  16. Meni je fascinantno da ovako prime gol gde igraju sa praktično 4 štopera kao neki tim iz kvalifikacija
  17. Pa naravno da ga favorizuje kada je napredna hehe
  18. 13 golova na 3 utakmice za sada, treba im uvesti samo radnim danima da igraju
×
×
  • Create New...