Jump to content

sasha arsenal

Član foruma
  • Posts

    1,648
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sasha arsenal

  1. https://www.facebook.com/share/v/oK6vmHwZxnzn6VJC/?mibextid=ICIPch
  2. Moglo je ovo drugo poluvreme da se iskoristi za nešto više pošto su Englezi igrali ispod nivoa.Kao što je neko napisao već,sa 50% od onoga šta mogu.Videćemo šta će biti dalje.Mene najviše plaši Piksi i njegova taktika. Koliko mi ide na živce Aca sa teatralnim prenošenjem utakmice.U nekim trenucima podiže ton a situacija totalno opuštena.Težak folirant.
  3. https://www.ozonpress.net/politika/bosko-obradovic-pronasao-odbeglog-nacelnika-bezanica-video/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2Vef4CEx72OoW_ZFYcVp139sXOQ1CRkTVBY_B08NzTxu9epnZNpjKWaVA_aem_AdmabEXdcs_tJ1oO874ra7aHMFZD9tJ7-ojXSt7OWKgwUqhie5PKfL963Ux-w9YN_Gd6qDg--2Yyzlcfzm4byq8G Bežanić uhvaćen u bežaniji
  4. https://www.facebook.com/share/p/QcFG23LgPGQDdwnU/?mibextid=qi2Omg Obraćanje opozicije iz Čačka.Pogledao sam live drugi deo konferencije gde su novinari postavljali pitanja.Gvozden N.(SNS portal),pokušao je sa nekim pitanjima da poremeti jedinstvo opozicije,ali mu to nije uspelo. Ima još nade za Čačak.
  5. https://www.ozonpress.net/politika/opozicija-proglasila-izbornu-pobedu-bezanic-pobegao-sa-zapisnicima/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0sYa5oIecSIPYuczv0dlz3rI4DSc4jGbr2omd0IHaPFC8sRa_yCsO7M_Y_aem_AdsypIpdJZOrMIhLgMFLRTVTj-bsIu5_ix9NldZc7o81SOzMWRkpq0mRs-cqBp7L4fSG0dqcXnpcyvnRicWzmwm4 https://www.facebook.com/share/p/iHuG8fXG9YyzZgT4/?mibextid=qi2Omg
  6. Malopre vidim beli kombi kako prolazi pored mene na kojem je napisano veliko "Z" iznad šoferke,a kada je prošao na retrovizoru sam video slike nekih vojnika na zadnjem delu.Vozi neki stariji "gospodin". Ima ova zemlja svašta da ponudi.
  7. Fargo season 5-želim da ova serija traje večno .
  8. Da,Zinčenka bih odmah prodao jer mu je forma baš u padu.I mene čudi ova priča oko Kiviora.Odličan igrač.Jedino ako krenu po nekog boljeg. Što se tiče veznog reda,sad su se priče malo ohladile. U napadu je ovih dana samo Sesko opcija.I ja bih najviše voleo Isaka,ali nije realno.
  9. Nema od toga ništa.On je kod Artete bio treća opcija na levom beku.Još sad kada je Timber tu.... Inače,jedan od najgotivnijih likova od kako je u klubu i odličan igrač.
  10. 51,4% SNS Ispališe me ovi sinoć sa objavom da ke opozicija pobedila.
  11. Evo i Boško Obradović kaže da opozicija ima većinu.Nadam se da me ne zajebavaju edit: https://www.facebook.com/share/v/UiN84gRGD5eJBc5U/?mibextid=00RHnp
  12. Narodna stranka i Veljo,ovaj advokat Ćalović(ne znam da li je prava opozicija) i najbolji rezultat u opoziciji,Dveri,protiv nasilja(DS,Miki Aleksić,Ponoš...),Pavle Jelesijević
  13. Ume Jelesijević dobro da slaže,tako da.... Voleo bih da je to istina,ali... edit:sekta slavi https://www.facebook.com/share/v/ngr234dqWWvGfM9X/?mibextid=xfxF2i
  14. https://mediaportal.rs/2024/06/02/-a-ak-sns-osvojio-51-i-pobedio-na-lokalnim-izborima/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR19VqvSE0rIojqPHjRpdx7xmVmppkph-JUpgTOvnFiEb3TNvLMPJJ67rj4_aem_AfT-B7g_7b2vgD-srT02RoJyJTP3YKUn4ymTvCqlGFPmAExAy_J9AYA8vF2HL6Oy5Ir4sOnGhgmW3COVdc7Tdoo- Da,video sam to.Pošto je ovaj stručnjak Gvozden Nikolić Vučićev potrčko,verujem da je dobro informisan.Iskreno,nije mi jasno da medju prve tri liste nisu DS,Miki Aleksić i ostala ekipa.
  15. Šteta za Borusiju.Čestitke fanovima Reala.
  16. Ima.Ne znam šta da ti kažem.Dosta su čudne liste u odnosu na ostale gradove.Glasaću za Čačak protiv nasilja(DS,Narodni pokret Srbije,Srbija centar,Novi DSS,Nova lica Srbije,Grupa građana-Čačak je naš).Tu su još i liste Dveri,kao i Veljo zajedno sa Narodnom strankom,kao i lokalne liste.Ukupno ih je sedam. Kao neko ko prati političku scenu,ne baš kao vi ovde,ali sigurno više od prosečnog glasača,nemam pojma ko je kandidat liste za koju ću da glasam.Video sam nešto malo jednom prilikom na rts-u i to je sve. Zato vlast radi punom parom.Matori,kao penzioneri,pre nekoliko dana dobili paket od presednika mesne zajednice(2l ulja,2 kg brašna,dve sardine,dva nareska,i kg pirinča).Kaže da nije to zbog izbora.Postavio se temelj za neku stranu firmu,obećao se zatvoren bazen,krpe se ulice....Direktor najveće fabrike pozvao sve da zaokruže SNS.Imali su skup pre par dana i ispred fabrike je čekalo 12. autobusa kako bi radnike odvezli do Borčeve hale. Ima jedna pozitivna stvar.Kako čujem,članovi SNS-a nisu baš veliki fanovi gradonačelnika Todorovića,tako da tu tražim nadu.Mislim da su se uplašili da mogu da izgube Čačak.Čak su i Miluna T. proglasili za najboljeg gradonačelnika u Srbiji,a ne vidim neki razlog za tako nešto osim da to stimuliše glasaĉe da glasaju za njega. Videćemo šta će biti.
  17. Mislim da je Tirni završio priču sa Arsenalom.Prosto ga Arteta ne vidi kao neko rešenje.Pominje se Hato iz Ajaksa kao neko ko bi popunio odbranu.Izgleda da je u pitanju opasan talenat. Carls Watts je pre neki dan rekao da Parti želi samo da ostane u klubu.Do Mikela i uprave je da li će da ga prodaju. Evo sad pominju i Osimena.
  18. Ne znam.Mislim da će Nketiju prodati a njega zadržati.Ovih dana će se videti da li će ESR napustiti klub ili Arteta veruje da može da se vrati u formu.Evo ko bi mogao da ode:Ramsdejl,ESR,Parti,Viera,Zinčenko,Nelson,Tirni,Lokonga,Tavareš,Patino...-može se uzeti tu lepa kinta.Uz budžet koji se pominje od 200m£,mogao bi ovo ponovo da bude odličan prelazni rok.Napadač,golman,levi bek,veznjak,krilo i napadač-to su neke pozicije gde će se gledati da se popune.
  19. Ovo bi imalo smisla ako se odlučilo da Haverc ostane napadač,nije da nije zaslužio,a da Šeško i Žezus budu alternativa.Prethodnih dana pominjao se i Rašford.Videćemo šta će biti. Što se veznog igrača tiče,imam neki predosećaj da će krenuti po Gimaraeša.Ne bih se bunio ni za Kimiha . Piše se da će Arsenal ovaj prelazni rok ulagati i u mlade talente. edit:i da,najbitnija stvar-ovih dana se pregovara sa Artetom oko novog ugovora.Obe strane žele da nastave saradnju.
  20. https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/benjamin-sesko-arsenal-transfer-news-32926182 Ne znam koliko je pouzdan ovaj lik. Kakav je igrač u pitanju?Nisam ga gledao.
  21. Završih The Shield-kakva serija i kakvo finale .Mislio sam da će tu biti nekog pada na kraju,ali su me razuverili.Definitivno ulazi u najužu listu omiljenih serija koje sam gledao.Ovo je pod obavezno za gledanje.Totalna preporuka od mene.
  22. Romano javlja da Parti napusta klub.Kada se bolje razmisli,ima smisla jer povrede su ga udaljile sa terena gotovo celu sezonu.Pitanje je koliko i može da se uzme za njega u ovom trenutku,ali mora se uzeti i obzir plata koju prima. Biće zanimljivo videti koga će uspeti da dovedu kao zamenu.Pominje se dosta imena:Onana(Everton),Zubamendi(Real S. ),Bruno Gimaraes(Njukasl),Kimih(Bajern)... Elneni i Suareš napustaju klub kao slobodni igrači. Tirni,Tavareš i Lokonga se vraćaju sa pozajmice i verovatno će pokušati da ih prodaju.Ovaj poslednji je već izrazio želju da ode.
×
×
  • Create New...