Jump to content

Dracarys

Član foruma
  • Posts

    12,434
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dracarys

  1. Može da se prođe dalje i ako Srbija odigra 1:1 sa Danskom, a Češka 0:0 sa Turcima, nije potrebna baš pobeda Turaka. Samo je potrebno da imaju više kartona od nas, a za sad mi imamo samo jedan više. Gruzija i da odigra nerešeno, ne mogu nam ništa.
  2. Šta se gleda nakon žutih kartona u slučaju istog broja?
  3. Inače, Hrvatska još nije ispala. Potrebno im je da: - Srbija izgubi - Slovenija izgubi 3 razlike od Engleske - Izgube Češka i Gruzija
  4. Poklekli su na kraju. A i nije fer od Italijana, svakako su imali prolaz dalje, ali oni su hteli da izbace Hrvatsku.
  5. Pa ako treba njih da se boje, neka pakuju kofere i nazad kući. Čak smo ih mi dobili usred Portugala.
  6. Italija i sa ovim rezultatom lagano ide dalje, jer ipak imaju tri boda i u odnosu na konkurenciju finu gol razliku, tako da i nemaju čega da se boje.
  7. Dracarys

    NBA 2023-24

    Stoji za odbranu, Riki je bio tu odličan. Što se tiče prvog pleja ekipe, on je već u ruki sezoni pokazao kada su Tanderi skidali opasne skalpove odsustvom SGA zbog povrede, da on ume opasno da vodi ekipu. Zbog toga što su tankovali, ali i kasnije uzeli tim pikom Holmgrena, nad Gidijem je izvršen shutdown. U sledeće dve sezone je prepustio palicu Šaiju, a pogotovo sad u ovoj poslednjoj kada postoje dva ozbiljna potrošača koja žele loptu u vidu Vilijamsa i Holmgrena. Gidi ima druge kvalitete u kojima je jači i tek će biti, kao što je recimo skorerski deo i pomoć na skoku. Zbog toga mi je trenutno overall na nivou Rubija. Ne bi trebalo Gidija posmatrati kroz prizmu ove sezone, a tek ne njegovu statistiku, jer je evidentno da se na neki način dečko sklonio nauštrb Vilijamsa i Holmgrena. Interesovala ga je pobednička košarka, a ne puko ganjanje lične statistike, a biće da je to i greška, jer ne mogu da verujem da ga dosta ljudi potcenjuje i smatra da su Tanderi trebali da pošalju neki pik u trejdu za Karuza, meni je to WTF. Ne sumnjam da će već sledeće sezone imati bar nekih 18 ppg i 8 apg minimalno, jer će imati veliku slobodu.
  8. Dracarys

    NBA 2023-24

    Gidi i ako ne napreduje, može imati karijeru kao Riki Rubio. Riki je imao u njegovim godinama redovno ispod 40% iz igre i 30% za 3. Pod uslovom da ne napreduje. Ako napreduje, mogao bi da bude blizu ol star statusa. Da sam na GM Čikaga, sačekao bih još jednu godinu sa trejdom Lavina, ionako mu je sad trade value nikad niži. U slučaju da Gidi sabije sezonu, Lavin bi bio koristan saigrač za veći domet tima.
  9. Da se igra još tri godine, neće da padne gol. Ne kapiram zašto ne krenu agresivnije da igraju.
  10. Očekivano tvrda utakmica. Mislim da će tek u drugom poluvremenu obe ekipe da krenu na sve ili ništa.
  11. Dracarys

    NBA 2023-24

    Mnogo jake tvrdnje ni sa čim potkrepljene. Gidi nije krš igrač, a da li je Karuzo bolji je 50-50. Karuzo je moćan u odbrani i postao dobar sa tricom, ali Gidi je takođe dobar plejmejker koji može da pomogne na skoku. -Karuzo je u Gidijevim godinama gledao NBA samo na TV. -Gidi ima lep potencijal Ako je Karuzo bolji, a Gidi krš, onda bi Oklahoma morala naredne sezone da ide na 60+ pobeda, a to je malo verovatno, jer je zapad dosta težak.
  12. Dracarys

    NBA 2023-24

    Teško da se Gidi može upoređivati sa Benom, jer je Gidi prethodne sezone šutirao 34% za 3. Sve je bolji u šutu. Takođe, priča se o dečku koji ima 21 godinu. Ja lično ne verujem da Gidi može da propadne za ovakvu visinu za pleja.
  13. Kada pogledaš igrače u reprezentaciji, jasno mi je zašto 35.6 godina star Tadić samouvereno kaže da je najspremniji igrač u ekipi. Biće tužno kad on ode. Šteta je što nema ni u naznakama da bi Srbija mogla imati uskoro nekog dobrog ofanzivnog vezistu kojeg u poslednjih 20 godina nema. Možda je donekle Krasić bio interesantan, ostali mrka kapa.
  14. Dracarys

    NBA 2023-24

    Samo što su Lejkersi Ingrama i Bola pretvorili u AD, što je jača varijanta. Lejkersi imaju i titulu zbog draft izbora, a možda bi imali i više da je zdravlje slušalo. Uvek bih pre imao Dejvisa i još jednog na maksimali, nego njih dvojicu. Smejurija je koliko se hajpuju sad njih dvojica, a učinak im je na nivou Džrua i Vajta.
  15. Dracarys

    NBA 2023-24

    Ne znam koliko bi morali Gidija platiti, ali za Karuza već idu priče o 80/4. Ne vidim ni šta bi mogli da izvuku za Karuza, jer i Gidi je premija sa svojih tek 21 godinu. Mnogo se priča o odbrani Tandera, ali nisu rešili pitanje pleja, jer SGA nije punokrvni plej. Pokušali su da igraju sa Dalasom sa ograničenom Gidijevom minutažom, pa smo videli kako su prošli. Ispravno je što su trejdovali Gidija, ali morali su da ganjaju pleja. A da se ne može niđe bez pleja, dokaz su i Finiks Sansi, tri gola skorera i metla od Minesote.
  16. Dracarys

    NBA 2023-24

    Jašta, Bron bira trenere, a ne može da izdejstvuje da trejduju neki bedan pik 🙂 Sad da vidimo šta će Pelinka da uradi, ali je još bitnije i šta će DLo, jer ako odbije player option, biće teška situacija za Lejkerse.
  17. Pa dobro, Portugal je sa tri nerešena rezultata u grupi osvojio EP.
  18. Jeste, to je mnogo veći problem. Sa dva boda bi trebalo bez problema da se uđe u izbor za četiri najbolje reprezentacije sa trećeg mesta, još imaju tri grupe da se igraju, sigurno će biti još neka dosta povoljna za Srbiju, a jedna je baš, baš povoljna (ALB/HRV)
  19. Škoti i Mađari sledeći meč igraju između sebe. Mora još jedna grupa da bude tragična po pitanju trećeg mesta da bi Srbija sa jednim bodom išla dalje uz finu gol razliku. Za sad samo za Hrvatsku i Albaniju ima postoji velika šansa da završe sa trenutnim brojem bodova. Videćemo, imaju još tri grupe da se igraju, možda se i posreći.
  20. Odgovara nam pobeda Engleza dva razlike ili pobeda Danaca, jer to bi značilo da će Englezima biti veoma bitna utakmica sa Slovenijom.
  21. Voleo bih da im sad zavuku Danci. Dancima je sad dovoljan i remi protiv nas.
×
×
  • Create New...