Jump to content

Coz29

Član foruma
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

80 profile views

Coz29's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

89

Reputation

  1. Kemba je klasa! Ostavis Smitha ili Aleksu, i rizikujee sa Kembom, moze mnogo vise da se dobije nego izgubi.
  2. I da se dovede ekstra kvalitet na 1 i na 5, apsolutno nista ne garantuje, svakako vece su sanse da krajnji ishod bude pozitivan. Od igraca koji dodju na 1 i 5, mozemo da vidimo koje ce ambicije kluba biti u prvoj sezoni ovog dvogodisnjeg projekta. Srecan sam sto se na 1 i 5 ne pojavljuji nikakva specijalna imena po portalima, mirise na to da moze biti pozitivno iznenadjenje.
  3. https://www.instagram.com/p/C8z8CjVN8V0/?igsh=MWIwOHp2OTBmb3du evo i Bonge
  4. Tj Shorts, Ntilikina, Lakic Lundberg, Vanja, Braun, Bonga, Nakic Moneke, Mike, Beslac Ibaka, Jones, Koprivica Moglo bi na kraju da ispadne nesto ovako
  5. Sva dosadasnja pojacanja su potpisala na 2 godine, na koliko je i Zeljko produzio ugovor. Sigurno je da u ugovorima ovih da kazem back up opcija stoji 1+1, ta + 1 i daje mogucnost da se tim nadogradi boljim igracem ukoliko bude potrebno. Pozicija 1 i 5, ce nam pokazati sta je jasan plan za ovu prvu godinu.
  6. https://www.instagram.com/p/C8zm4INNoNv/?igsh=MXZwamZiM3FvcGxtZQ== idemo dalje! Isiaha Mike iz Burga potpisao za nas dvogodisnji.
  7. Generalno se ne slazem, verujem da je retko ko pratio Partizan zbog Jaramaza, Andjusica, Koprivice, Smailagica, Avramovica, Trifunovica. Pratio smo zbog Partizana samog i ljubavi prema klubu koju imam. Ko god igrao vazno je da pokaze zelju, borbu, i da daje svoj maksimum u svakom trenutku, a ne onda kada on to zeli. Navijaci uvek to osete, i takvi igraci bili oni domaci ili strani koji daju maksimum uvek budu nagradjeni od publike. Reprezentacija je jedno i ljubav prema drzavi. Drzavu ne mozes da biras sa tim smo svi rodjeni ali klub mozemo. Partizan je stvar izbora i neka druga vrsta ljubavi koja ide iz porodice, makar ako mene neko pita. Imam pravo da vise volim Lesora nego Koprivicu. Pa u sustini ne fali mu nista, moze biti legit prvi centar, ali isto tako mu je prosao pik, par sezona vec stagnira a u najboljim je kosarkaskim godinama za centra. Mislim da ce nasi probati sa nekim igracem iz Nba koji je zeljan dokazivanja i ako se uklopi moze dosta da donese i bude ozbiljan faktor, jer doveden je Jones koji nije za prvog centra ali je tu kao osigurac da ce moci energetski i defanzivno da nadoknadi nedostatak ako ne bude pun pogodak sa prvim centrom.
  8. Video sam ovo, ostavio je bio i komentar samom sebi na objavu da ce transfer biti tesko realizovan, koji je izgleda obrisao. 😄 Cisto sumnjam da je prvi pik B. Davis.
  9. verujem da hoce, nema razloga da ne bude tako, ali sumnjam pre ponedeljka da ce biti objave na zvanicnom profilu.
  10. Ne zna ni Brezovac jel? Los mu info, nije obavesten. Ti znas provereno, reko ti covek iz prve ruke. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-i-misko-raznatovic-zakopali-ratne-sekire/485865
  11. Sve da ih zamene do jednog, i Koprivicu bih najurio, realno je da je metiljav i da je pitanje samo sta ce ga sledece sezone muciti od povreda, a ima 24 god, nije da ima 19 pa kao ajde. 15 novih ratnika pa sto Bog da, bice promasaja, bice pogodaka i iznenadjenja, ali da se pokaze neka zelja, borba, muda.. Kako su se igraci zasitili, verujem da samo se i mi kao navijaci zasitili da gledamo sve jedno isto kako kod stranaca isto tako i kod domacih igraca, a pogotovo se je Zeljko zasitio jednih istih razgovora i objasnjenja. Ponavljanje gresaka iznova i iznova je pocelo da bude bolno za oci, mislim da onoliko koliko je Zeljko pricao sa Aleksom oko organizacije napada, sa Smajlijem oko preuzimanja i gradjenja def skoka, gledao Andjusicu i Jaramazu kroz prste za gubljenje lopti i pravljenje glupih malih faulova to ni jedan trener tog renomea ne bi radio, majstore klupa pa ti razmisli sta i kako radis, Dule bi ih podavio ko macice. Jedino ih je drzalo to sto su domaci. Menjaj svih 15 igraca, uigraj maksimalno moguce, sl sezone dopuni i zameni sta treba i napadni taj F4 i to je to. Ma svih 15 neka budu stranci, crni garavi da ne mogu da budu crnji, ali da se bore a ne ko kapiten , da kukaju sudijama kako ih tuce Branko i ekipa i pokaze muda tako sto se nece rukovati sa protivnikom. Rukuj se, stisni tu ruku, pogledaj protivnika u oci, pokazi karakter, e takvi nam trebaju. KLS i Kup igraj sa omladincima, Boston ne bi osvojio ta 2 trofeja u Srbiji a ne Partizan sa tretmanom koji ima. Pocepaj Aba ligu, upadni u top 8 EL, osiguraj licencu na 3-5 god igraj kosarku.
  12. Potpisao i Jones na dve godine, kao back up opcija, javljaju sinovi 🤪 Lesorova energija, ovaj ce da pokaze muda. https://www.instagram.com/p/C8xnRIgtFGI/?igsh=c2dqZmg1dDlqdWdh
  13. Tacno je, mislio sam da cemo biti F4 ekipa kada je isla prica za Mirotica, i jos neke igrace koji bi dosli sa njim. Nisam samo ja to mislio, mislila je i drzava pa se ocigledno umesala da do toga ne dodje. Kada se je to raspalo, kada je Madar otisao, i sastavilo se nesto skroz drugo od onoga sto je bila pocetna ideja, videlo se da ekipa moze da se bori za play in i ulazak u top 8. Ali to nije tema uopste, ako mislis da Gogi nije pametan potez da dodje u El da ima 30 min i trenira ga Zeljko onda nisi bas najostrija olovka. Da ,jesmo, to sto klinci insajderi prate ko menja menadzera a ko ne, pa sastavljaju svoju listu pojacanja to nije moj problem. A realno je da bi i ti mogao malo da sjases. https://www.instagram.com/p/C8xlGL-NpbQ/?igsh=czhrNGxwcGhyMzNl Braun potpisao na 2 godine, javlja Ostojina nejac.
  14. Da, verujem da je izmisljotina, promenio je menadzera pa su odmah verovatno to iskoristili da ga povezu sa nama, zbog naseg odnosa sa Miskom. Ako zaboravimo to i kosarkaski pogledamo, realno ne bi mogao da napravi bolji potez nego da dodje kod nas da odigra dve godine. On ima tek 25 god, posle dve godine u El i pod Zeljkom vrlo verovatno bi se vratio u NBA sa nekom znacajnijom ulogom ili u najmanju ruku dobio neki veliki ugovor u El, Real, Barsa, Pao, Oly, Monako, Fener, Efes i Armani ne pitaju sta kosta. Ovako se mota po Nba za neku sicu, stagnira, i vratice se u Evropu vec kada bude kasno da napravi neki znacajnini iskorak u karijeri.
  15. Dzaba sve ako se ne dovede prvi plej.. Lundberg i Ntilikina nisu to. Lundberg je pravi primer kombo beka 2/1, a Ntilikina je vise defanzivno orijentisan. Verujem da ce njegova uloga biti da odbranom ugusi protivnicke 1 i 2 i energijom i promenom ritma donese ekipi nesto slicno sto je Aleksa donosio.
×
×
  • Create New...