Jump to content

KockoOblo

Član foruma
  • Posts

    692
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

963 profile views

KockoOblo's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine
  • One Year In
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. Eto idealne prilike za nas,crno-bele gavranove i ostale narikače.
  2. Spalio sam kompletan živčani sustav, još za vreme one tuče u Madridu. Uz sve Željkove madjije, ne vidim način kako ovaj tim može u top10. Kako god kliknuli kao ekipa, nedostatak iskustva limitiraće vrednosti ovih igrača i u ABA, a o EL da nepričamo. Ovaj tim KKPa je vlažan san svih trenerski lukajića i mesina... nema lakše pripreme za utakmicu, nego kada znaš da nekom igraču možeš da prodaš istu foru u napadu i odbrani nebrojeno puta. A timski, beskonačno puta pi polovina. Plašim se situacija gde ćemo protiv nekog Zadra dati 4 poena za četvrtinu, i gde će nam neki random lik dati 8 trojki u istoj. Iskustvo se ne stiče na treningu, pogotovo na treningu gde ima malo igrača koji će ti prodavati fore iz ABA i El. sumasumarum:imam beli recept za bromazepam i 50l kajsije i podpuno sam bezbrižan. ss vol. 2: i dalje ne verujem da Naneli, Ledej i Kapiten ne čine okosnicu KKPa. Kako god slagao ove nove, vidim samo neku Albu, iz neke baš odron sezone.
  3. Lakše bi mi bilo da na ulazu moram da pokažem ultrazvuk prostate. Kukavni 21.vek i njegove blagodeti.
  4. Nisam siguran da će samo Poku imati ove ekspresije. Cenim da nismo ništa pametnija ekipa nego prošle godine... mogao bi i Želimir malo da uprosti gradivo.
  5. Vladimir se više, lelujam i ćarlijam, uklapa u prošlogodišnji roster.
  6. Jedan solidan deo čovečanstva misli da dolazi smak sveta, pa se shodno tome i ponaša. Ne znam šta da kažem ni o smaku, ni o filharmoniji. Smak.
  7. Ovaj Nilikina, isto cirkusant, ali zainteresovan za život i košarku. Velika je stvar kada mlad čovek, i ako sa manjkom talenta, shvati da ozbiljnošću i radom u nečemu može da bude dovoljno dobar, i da od toga sebi obezbedi dobar život. Posle petog kola, neće igrati više od 10min,ako i toliko. Daj bože da grešim.
  8. Kaboklo će uvek biti isuviše mlad da sam upravlja svojim životom, i u isto vreme isuviše star da nauči, bilo šta. Karakter nula bodova, pa iz toga proizilazi svašta nešto, što ga u konačnici i čini cirkusantom, jednog od većih u skorijoj istoriji evropske košarke. Vildoza level, razlika je samo u tome što Kaboklo ne čupa obrve.
  9. Ja, znam. https://vox92.net/forum/topic/3056-kk-partizan-202324-bitka-za-berlin/?do=findComment&comment=1177033 😀
  10. Ljudi, ima li igde na internetu da se pogledaju svi naši koševi protiv USA. Ja ih nemerem nać. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...