Jump to content

Geronimo

Član foruma
  • Posts

    1,136
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Geronimo

  1. 1 hour ago, freethrow said:

    Ima nešto duboko nekošarkaško u Tajrizu Haliburtonu što mi ga čini neprihvatljivim, iako je jedan od najboljih plejmejkera i igrača lige. Sa druge strane ima nešto duboko košarkaško u Edvardsu.

    Ti si bese Kobijevac? Mozda to sto dodaje loptu?  🙂

    Salu na stranu, mislim da je vizuelni dojam. Ant vizuelno izgleda sjajno, dok Hali nekako cudno...

  2. Ja moram ovo malo da prokomentarisem... Kada sam video usao sam u crveno i psovao sam na glas. Posle otisao na kosarku, pa svima pokazivao klip, besan... Sad popio pivo, jeo i valjda sam se iskulirao...

     

    Naneli je smradina i tu nema nikakve diskusije. Ovo je em fizicki atak i opasan potez, em potez koji udara u ego, em proracunata provokacija sa ciljem. Da mi igramo u nekoj ligi, a ne nekoj kaubojstini, smradina bi bila suspendovana do kraja finala. Ovome ne sme da bude mesta na kosarkaskim terenima.

     

    A ja lajem iz godine u godnu kako jedino igraci su iznad svega. Kako smo u mulju, kako su Covic i Ostojic gadni da gadniji ne mogu biti, kako navijacke grupe su skupovi nacionalisticke kriminalne stoke, kako i obicni navijaci podlegnu i vredjaju, seru... Ali igraci! E pa ne igraci. Pojedini igraci Partizana zaista ne prolazi ispit, opet.

     

    A poseban hejt ide Zeljku Obradovicu. Prosle sezone njegov igrac posle utakmice udara igraca Zvezde. Ok, ajd, mozda moze da se desi. Ove sezone njegov igrac tokom utakmice hvata igraca Zvezde za vrat. Jesi li ti najveci trener Evrope ili vodja crnackog genga? Pricas o pomirenju, o smirivanju tenzija, a tvoj Panter glumi ludilo i ignorise igrace Zvezde, Ledej being Ledej.... I ajd ok. Ali ova smradina hvata igraca KKCZ za vrat!!!! A sta ces ti uraditi????

     

    Jos jednom, bravo za npr. Aleksu koji je ocito iznad svega ovoga, koji je imao bar dve brutalno dobre izjave i prijateljsko ponasanje ka svojim crveno belim drugarima (a zubima bi ih izgrizao da pobedi, sto je ful naravno). Bravo i za vecinu igraca Zvezde koji su bili zaista face sa pracenjem igraca Partizana do tunela. I svaka cast Lazarevicu sto nije odreagovao kako je mogao. Svaka cast!

    • Like 20
  3. Tanke suterske brojke Djurisica na combine-u (ocekovano), a vrlo fine agility brojke (bliske Rakocevicevim). Ocekivao sam bolji vertical leap(ili bar bolji od Almanse). Sve u svemu, nista da ti pamet stane, ali korektno. Deluje da ce biti mesta za njega sredinom druge runde, ali mislim da su mu sanse za ugovor ne bas velike...

  4. 15 minutes ago, DameTime said:

    Ali komentatori sa Arene na Sferove izmene mora Teodosić/Nedović/Davidovac itd. malo da odmori. Kakve su ono petorke bile, rotirao je kao da su prethodnu seriju igrali protiv Denvera a ne Mege. Stvarno je ponekad neshvatljiv i uopšte nije spremio ovaj derbi. Sve više kapiram trenere kao što su Ataman i Obradović (ili Thibs u NYK) koji znaju da upregnu prvu petorku tako da igra preko 30 minuta. Moraš imati igrače koji su u stanju da iznesu fizički zahtevne mečeve bez da lipšu posle 20 minuta intenzivnije košarke.

    Jbg, da bi to mogao da furas trebaju ti momci koji su u top formi, a pride su u stanju sa igraju na obe terena i znaju da se sacuvaju penala... Kavani je ponudio trojicu, a ja cu izbor smanjiti samo na Gidru. Dzoel je skracena petica bez mase koja preuzima i pogodna je da bude ubacena u foul trouble, a Jago (i pored sjajne partije) je potencijalni minus na obe strane parketa. Zapravo mi je Top drugi potencijalni 35tominutas... Samo da bude ok.

    • Like 4
  5. Komsije, nisam u stanju da prosudim jel bilo sve ok, ali hocu da bacim jedan rispekt za vase igrace i strucni stab. Posebno Smit i Ponitka, igraci za pozeleti. Nanelijevu partiju nema potrebe komentarisati. Podsetio me je na jednu priliku kada je u Makabiju secirao Zvezdu...

    Btw, Laza i Panter zasluzuju jedan drugog, potomci Vlade Divca.

    • Like 1
  6. Fucking au au au!

    Znate ono kad Teo kao gubi dribling, a ustvari izbaci igraca. Veceras je dva puta izgubio dribling. Znate ono kad Nedovic ostane sa centrom i probije ga na ulazu? Veceras nije mogao ni da naskoci protiv Kabokla i pruzio nam je performans Bambi na ledu. Znate ono kad Gidra roka ko snajper? Sad je svaki put uspeo da pogodi obruc. Znate ono kad igras dobro i dobijes. Je, mi smo odigrali tanku utakmicu i dobili.

     

    Jebes mi sve, ovo smo dobili na momke koji znaju ovakve utakmice (Deda, Luka (uz sve bagove znacio je), Laza, pa i Teo) i sjajne Jaga i Bolomboja. Dzoelova banana, pa poeni iz tranzicije su najjaci momenat utakmice. 

    Oni su imali sjajnog Nanelija, ali stosta drugo im nije radilo. Ceka nas drugacija tekma u sredu.

     

    Tope, budi dobro ❤️

    • Like 18
    • Love 4
  7. Tipicna Vucic mantra - ko vas jebe sto ste kupili kartu, zbog viseg dobra izdrzati, zli grobari nadiru sa cudovistem ljubicaste puti na celu. Zbijte redove, cilj opravdava sredstvo, Zvezda je sveta.

     

    A ono ispod svega - hajde lepo da se vi mrzite, a ja, Ostoja, Drcela da gradimo, zgrcemo pare i smejemo se u brk.

     

    Jebite se, lopovcine pokvarene.

    • Like 35
    • Thanks 3
    • Ha-ha 1
  8. 11 minutes ago, Систем те лаже said:

    Вечерашња утакмица и све што се издешавало у другом полувремену, само је јасан показатељ да Аба лига све више губи на интегритету. 

    Оваква неће још дуго опстати.

    ABA integritet nema godinama. Npr. seti se samo onih zadriglih majmuna koji bacaju na kos (po prvi put u zivotu) u finalu protiv Buducnosti. Ali ABA-inu nemoc ne mogu da osudjujem jako, ona je samo posledica sto lokalnim sportom dominiraju kriminalci (politicari), koji dodatno truju glupav narod... 

    Finale ABA lige ce biti jedna ogromna bljuvotina, ali to smo vec znali...

    edit: ili Igokea menjanja pravila, ili menjanja pravila o ispadanju iz lige, ili groznivom drzanje one stare Olimpije u ligi kad je trebalo da ispadne, ili jos hiljade ili...

    • Like 9
  9. @moderacija

    Da li je ok nazvati navijace Zvezde koji prizivaju Pionir u finalu ABA (odnosno 1) da svi navijaci KKCZ sa sezonskim ulaznicama ne mogu uci u halu i 2) da se uzdaju u pritisak, u stvari misle na haos i sranje) onako kako ih treba nazvati?

    • Like 1
  10. Petrusev i Milutinov deluju oporavljeno i prilicno mocno. Hulkatinov polako ukljucuje njegovu zelenu moc na obe strane parketa, a Filip je 4-5 igrac koji ce nam izuzetno znaciti.

    Gudura je odigrao prejebanu seriju, imao je loptu da kreira i odlucuje kako da usmeri napad. Jedno brutalno kucanje, par lepih trojki, ali asistencije su glavni utisak.

    Vanja vrlo korektan PO protiv premocnog protivnika. Par puta lepo isao u meso Deku. 

    Bogi-Bog je odigrao fenomenalnu sezonu koja se fenomenalno rano zavrsila.

    N. Jovic sjajno zavrsio sezonu. All round partije, a najbitnije je sto su skoro sve bile muske.

    Jokic samo sto nije ispao, svim srcem uz Anta!

    Anyway, ja zadovoljan!!!

     

    Prenosioci lopte fizikalci: Jovke, Aleksa

    Kreatori: Bogi, Vasa

    Sekundarni kreator, osigurac: Gudura

    Fizikalci suteri, 3-4, 4-3: Vanja, Luca, Jovic

    5-4: Filip

    Anti i super heroji: Jokic, Milutinov

     

    Fajt za 12to mesto izmedju Dobrica, Topica i Djurisica. Ipak, bez obzira na losu sezonu meni je to laka odluka - Dobric nudi sut, odbranu i tranziciju - sve sto na ovu osnovu treba. 

     

     

    • Like 11
    • Thanks 3
  11. 2 minutes ago, Čvarkov said:

    @Don Dusko taman hteodoh Mikiju da dam takav primer ali sa Kalinom. Verujem da bi ostao dosledan i ne bi video ništa loše u tome.

    Odnosno da bi ostao dosledan i nastavio da jede ... 🙂

    Slukasov prelaz u Pao je bas heavy.

  12. Katas lepo spremio utakmicu. Malo presing, malo zona, trudimo se da krijemo manjak kreatora ofanzivno, rano dupliranje Neba i Rivera, Lorenzo 6 asistencija za 8min.. i opet Pao blizu i deluje da ce da uzme

  13. Da li zato sto je mirno na crveno i crno-beloj navijackoj temi, ali NBA tema je od interesantnog kupusista koje je vrcalo od duha i zabave dosla do obicne prepucavacnice i takmicenja ko je zaljubljeniji u svoju izjavu, koje se inace ispaljuju sa zdruzenom sigurnoscu Mc-a i goldberg-a iz 'najboljih' dana. Prosto ne znas ko je gori, somborci ili jezerasi. A neki forumasi su mi neprepoznatljivi...

     

    Jos malo pa cu biti u fazonu 'kad ce bre ta ABA kaljuga, da citam bljuvotine na koje sam navikao :D'.

    • Like 1
  14. 57 minutes ago, NikadProtivKaline said:

    ne znam sto ste iznenadjeni

    combine sigurno ne bi podigao akcije topu, naprotiv

    tako da misku savrseno odgovara da top ima validan razlog da isti propusti

    to sto je mogao da kaze(iako to sigurno ne misli) da je ABA liga apsolutni prioritet je samo dodatni bonus

    Apsolutno. S druge strane combine moze da podigne akcije Djurisicu - Misko ga prodaje kao beka, a onda ga izmere 205cm, one rucerde, skok iz mesta, majka ex-kapiten YU odbojkaske repke... Zna Zalizani posao, za njega nikad ne treba da se bojimo 😉

    • Like 2
  15. 12 minutes ago, Del Piero said:

    Nije trebalo da dobiju loptu jer je mrtva, ali jeste nejasno zasto je iskljuceno vreme za napad Makabija. Umesto 4 sekunde dobili su ceo napad.

    Naravno da je morala da bude mrtva lopta jer je ocigledno bila nicija posle odbitka, slazem se. A sat je resetovan jer je lopta dirala obruc, ako se ne varam.

    • Like 1
×
×
  • Create New...