Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, BattleBender said:

Can you blame him….

Kamen da je u klubu, evo vec 9 godina, pokvarili bi ga.

Uzeo je lovu proslo ljeto i ove godine igra skandalozno a onda se kao ljuti sto ga kritikuju za partije koje pruza ove sezone.

 

Niko ne ocekuje da ima prime Ronaldo brojke ali se ocekuje zalaganje, trud, borba. Evo Garnacho se ispromasivao protiv Sheffilda ali je preorao teren. 

 

Link to comment
Share on other sites

Pa neko ko ce da bude tu barem 8-15 godina.

Meni kod ETH-a ne smeta rezultat ove godine. Nije ovo realno merilo njegovih kapaciteta. Usrao je on motku dosta, ali su ga zadesile jako nesrecne okolnosti. U ozbiljnom klubu nije on ko se bavi ni transferima (barem jos) niti optimizacijom inteziteta, oporavkom i tim stvarima. On je izvesno dobrim delom kriv za silne povrede, ali u sredjenijem klubu organizovana struktura ne bi dozvolila da takav on u toj meri upravlja workload management-om.

Ono sto ne mogu da mu oprostim, i nemam truncicu tolerancije je blatantno pucanje pod pritiskom, i sve silne manifestacije sujete. To je indikativno vec kod njega.
Manchester United je i dalje klub sa najvise navijaca, igra ligu koja se najvise prati, u ovo vreme SEO-a, interneta, keywords-a, Man Utd (mufc) je subjekat koji se koristi za svakakve internet metabolizme. Ogromnog pritiska ce biti uvek tu, cak i da se klub sredi, vlasnici srede sve, on za 2 godine bude sampion. Bice pritiska da se ponovo bude sampion, bice pritiska oko nekog drugog igraca. Klub bude bolji, bude vise zvezda,  bude visa gossip-a itd. Ponovo ce da pukne, jer puca. Ganja se i sa punditima, medijima ali i igracima preko konferencija.
Pamti tamo koji novinar je sta pre 6 nedelja napisao, raspravlja se sa Karagerom (koji uzgred radi svoj posao).

Dovoljno instanci tvrdoglavosti i sujete je pokazao.
Previse se igra nekakve sulude doslednosti sa svojim mehanizmima u igri, a onda spava na uvo, i oslanja na izvlacenje golovima McTominay-a i Casemira. Brunu dozvoljava da igra svoj banditski fudbal. Sredina nam je busno kao najbusniji sir. Svako ko gurne vertikalni pas kroz sredinu, nas busi, i svako protiv nas kao da ima prime Kaka-u u svojim redovima, pa se okrene licem prema nasem golu i projuri kao... kroz sir.

Da se razumemo, vremena se menjaju, kontekst je takav da ne mozes da ocekujes nekog novog SAF-a. Mislim da je nemoguce sad ni da se stvori Carlo Ancelotti. Tako nesto je bio Ole pa su ga pojeli igraci i svlacionica, i zloupotrebili sto je ok lik. Takvi autoritet sad mogu da rade ako vec imaju legacy tog autoriteta.

Treba jedan smart long-term manager. Koga ce savrseno da boli kurac sto ga toksicni novinari i tviteri prozivaju. Skoncentrisace se na posao, i svoju energiju ce da ulozi u to.
ETH, poput Mourinho-a sad vise provodi energiju da vodi detinjaste ratove sa svakakvim budalama, braneci svoj ponos i ego, nego da stavi naocare i da vide na sta im lici tim i igra.

52 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Uzeo je lovu proslo ljeto i ove godine igra skandalozno a onda se kao ljuti sto ga kritikuju za partije koje pruza ove sezone.

 

Niko ne ocekuje da ima prime Ronaldo brojke ali se ocekuje zalaganje, trud, borba. Evo Garnacho se ispromasivao protiv Sheffilda ali je preorao teren. 

 

Sve te razumem, i slazem se. Ali mene ovaj klub ucinio letargicnim, kamoli njega sto svaki dan treba da se budi i da ide u onaj trosni Carrington da se bakce sa novom turom avantura i gluposti...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@BattleBender odlican post. Jedino se ne slazem da nam je potrebno dugorocno resenje, toga jednostavno nema na vidiku. Treba traziti kratkorocna resenje u 2-3 godine, menadzer koji ce da postavi jake temelje kako bi dosao taj koji se planira na duze staze. Jednostavno nam treba pobjednicki trener, da nekako uzme PL i da da vremena tom sledecem. Znam da je to prakticno neizvodljivo ali jedino tako ce taj menadzer koji se planira na duze staze moci da radi kako treba. Zasto? Jer su prethodnici ocajno odradili svoj posao a za svakog sledeceg menadzera ce niti sve manje strpljenja a posebno nakon ove prevare jer za 2 godine nista nije uradio u smislu da je implementirao taj stil zbog kog je doveden, nemamo jasan sistem igre. Kada nas gledas kao da gledas ekipu sa termina koja se skupila iz razlicitih krajeva pa eto ako uspiju na kvalitet dobiti. To je bas porazavajuce.

 

Da dodje autoritativan trener sa rezultatima i da postavi ove primadone na svoje mjesto. Moj glas ide Jose Mourinho i da mu se da ugovor na 3 godine sa jasnim zadatkom da udari jake temelje pa ako oce da prihvati, prihvati. Don Carlo je nemoguca misija.

 

Kao sto vec napisah, nek prvo pokaze zelju na terenu. Gledati ga kako trckara, kako se ne trudi je porazavajuce. Zabije onu glavu ko noj i isti dribling konstantno gdje gleda kako da je raspali a ne bi dodao mami rodjenoj iako ima saigraca u boljoj poziciji

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...