Jump to content

Knipex

Član foruma
  • Posts

    5,356
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by Knipex

  1. Imam utisak da nas razvaljuju u skoku.
  2. Pa reče komentator da Bolomboj ima neki manji problem i da će vrlo brzo biti na raspolaganju treneru.
  3. Ako si ti to shvatio na ovakav način, kao neko disciplinovanje, nipodaštavanje sagovornika i da sam ja nešto kao nervozan zbog jedne takve sitnice onda te molim da prihvatiš moje izvinjenje pa da završimo sa ovim.
  4. Hipotetički, ti si sudija na utakmici i ja ti priđem kažem da me je vređao, na primer @Drug Crni. Ti nisi čuo ništa. Hoćeš da mi kažeš da ćeš ga kazniti kartonom? Pojma nemaš da li je istina i da li navlačim na kaznu Crnog. Ajde iskreno odgovori i nemoj tu mora da je čuo ovaj ili onaj, rasni ispadi, nameštanje. Bez potrebe širiš priču a stvar je više nego jasna. Ne radi se uopšte o Natku nego o bilo kojoj takvoj situaciji. Ne postoji sudija na svetu koji će kazniti nekoga za verbalnu uvredu samo na osnovu reči drugog igrača. The End.
  5. Ponavljam, na nama je da verujemo ili ne verujemo. Sudija ne može da veruje igraču na reč. Koliko bi samo bilo pokušaja zloupotrebe.
  6. Da si sudija da li bi dao karton nekome samo zato što ti je drugi igrač prišao i rekao da ga je onaj uvredio? Na nama je da verujemo ili ne verujemo Natku, ali sudija nema taj luksuz.
  7. Više kvalitetnih igrača ima PAO i to je presudilo. Da je Boldvin spreman možda bi drugačije bilo, ovako mislim da Makabi nema šta da traži u Atini. Očekujem laganih 15 razlike za PAO.
  8. Da li je Rivero izbacio barem jedan povratni pas...
  9. Lopta se od table odbila na dole pod pravim uglom pa su, po meni isoravno, zaključili da je pogodila tablu odozdo a ne pozadi. Što se tiče 5 sekundi, to je definitivni moralo da se sudi. Navijao sam da dobije Olimipijakos, ali je Barsa bila bolja u produžetku. Nekako su lakše dolazili do koša. Abrines sa dve trojke vratio ekipu u egal kad su je svi već ožalili.
  10. Meni je sve bilo jasno što se tiče Glazera kada je Milojević nakon zadnjeg derbija izjavio da je Glazer veliki profesionalac i da ne želi ništa da priča.
  11. Ološ iz ABA lige opet briljira. Javor i Hordov
  12. Trebao je da dobije i dodatno bacanje jer ga je faulirao Laprovitola.
  13. Ovo je za karton Stojiljkoviću. Namerno gaženje. Još širi ruke i gestikulira ka Olajinki. Sramno.
  14. Brate mili, kakav šut Ndiaja, srećom je bio ofsajd...
  15. Dobar centaršut Mijailovića i majstorski potez Olajinke.
  16. Piše se zajedno dabogda a Rođa Raičević fura odvojeno Da Bog da
  17. Jbg, ovo mu je treća utakmica. Za nepunih 14 minuta je dao 11 poena, dakle malo više od tih 6 koje si zapamtio i imao 5 skokova. 1/1 za 2, 3/5 za 3. Index 14. Sasvim dobro rekao bih.
  18. Mnogo ti se tresu ruke brate U paintu imaš opcije da izvučeš ravne linije. Mislim da je najpoštenija varijanta to što je premijer liga odlučila da uvede od sledeće sezone da računar sam određuje ofsajd pa makar on bio od milimetar. Tako se isključuje mogućnost ljudske greške, zlonamernost i nameštanje.
  19. Nisam hteo da ispravljam ono što sam prvobitno napisao, zato sam dodao pod edit. I mislim da kontakt nije za faul. Ti misliš da jeste. Jbg verovatno smo subjektivni obojica i nećemo se nikada dogovoriti.
  20. Navodno je to faul koji je prethodio akciji pre drugog penala. I ja sam se upecao na prvu. Posle sa pogledao malo bolje i shvatio da je izvučeno iz konteksta. Veze nema sa faulom. Zahid je predao loptu u noge saigraču nakon čega je usledio minimalan kontakt. Rekli su da je oboren, ali to nije tačno. Nakon oduzimanja lopte pao je taj saigrač. Klasična manipulacija isečenim detaljem.
  21. Na 15:50 je sporna situacija pre akcije nakon koje je dosuđen drugi penal. Zahid uopšte nije oboren niti je kontakt bio za faul.
  22. U pravu je @Barkley#34 ovde je trebao biti dosuđen faul nad Zahidom i onda ne bi ni bilo akcije iz koje je došlo do penala. Ovde je VAR trebao da reaguje. Takođe mi nije jasno zašto nije prekinuta igra pre vašeg drugog gola kada dimna bomba kulja u terenu na 7-8 metara od gola. Ubačena je minut-dva pre gola... Za drugi gol Zvezde svi koji analiziraju suđenje rekoše da je Marković prelako pao. Nedovoljan kontakt. Bilo je greški, možete da optužujute sudiju da je tendenciozan. Meni deluje da je samo bio pomalo nesiguran zbog ogromnog pritiska. Edit Na konto faula pre drugog penala. Veze sa faulom nema. Tek sad sam pogledao taj deo kako treba jer na isečcima nema taj deo kompletan. Zahid uopšte nije oboren i predao je loptu drugom igraču, ne videh kom, kome lopta oduzeta i taj igrač je pao. Ovo je sramota kluba i oficijelnog naloga.
×
×
  • Create New...