Jump to content

MilošVB

Član foruma
 • Content Count

  757
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

495 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kada sam trenirao fudbal kao klinac i bio golman, imao sam običaj da vičem "golman Dida!" kad odbranim nešto dobro. Ne znam samo zašto sam dodavao ovo "golman", ali jebiga.
 2. MilošVB

  La Liga

  Da li vam je Modrić najbolji vezni igrač u 21. veku? Hajde Zidan je već bio na prelazu između Juvea i Reala kada je počinjao 21. vek...
 3. Meni je Hičkok u TOP 3 ikada. 1. Kjubrik 2. Tarkovski
 4. Ima i do toga kako je napisan lik, a prema mom mišljenju loše. Nategnuto misteriozan, ne može se to drugačije odglumeti od toga kako je Laušević odglumio. To što je prihvatio ulogu je druga priča...
 5. MilošVB

  Tata

  Nije ni čudo što Tanja Bošković jedino za njega ne želi ni da čuje, ko zna zašto...🙂
 6. Ja se slažem sa @Chaos Is Me da je individualno Tatum>MPJ, ali ako govorimo o prstenu, pre mogu da zamislim da ga uzima MPJ nego Tatum. MPJ po stilu igre više odgovara kao druga/treća opcija ekipe nego Tatum, a Tatum nema kvalitet da kao prva opcija vodi ekipu do prstena(možda nekada, ako se liga sroza, ali da sada moram tipovati rekao bih ne), a mislim da se kao druga/treća ne može prilagoditi zbog svog stila igre.
 7. 11 trojki za redom u trećoj četvrtini. Oborili su rekord NBA lige u broju uzastopnih trojki bez promašaja. Trej i Bogdan su Splash Brothers demo verzija.
 8. Ja sam iz nekih dobro obaveštenih izvora, na moje zaprepašćenje, čuo da privatno dobrim delom jeste ovo prvo.
 9. Faktor Aleksandar Šapić. I generalno, situacija u našoj ligi se popravila. Svi superligaši su dobili po 70 000 evra od države. To su za vaterpolo ozbiljne pare. Posle dugo vremena plate su uglavnom redovne i za vaterpolo uslove sasvim solidne. 1k-1,5k neki prosek.
 10. Genijalno. Bez sarkazma kažem. @Romantik U pravu si da nisu fizički mnogo slični, osim nečega u očima što im je zajedničko(kako sam patetičan 😄) i razumem te da zbog toga ne možeš da ih povežeš , ali Marić je osim toga ulogu izneo odlično. Možda naš najbolji "mladi" glumac.
 11. I još jedna stvar koju nisam pomenuo, Bandović je ozbiljan glumac.
 12. Meni je on naš najbolji glumac trenutno, s obzirom da Berček nije mnogo aktivan u poslednje vreme.
×
×
 • Create New...