Jump to content

Maharaja

Član foruma
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

254 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ovo sarkastično ili stvarno pitanje? Zar bi iko normalan stao na stranu ratnih zločinaca, koljača, silovatelja i svakolikog ološa?? I još ih trebao razumeti!?!?
 2. Orsata nismo pobedili kod kuće preko 10 godina. Možda je sad konačno vreme, ali biće zajebano. Za VAR je onaj kriminalac Irati. Redak lopov čak i za Italiju. Taj nas je samo ove godine zajebao pet puta.
 3. Danas bi trebalo da saznamo protiv koga zaista igramo u nedelju. Bitno je ne samo ko će im biti glavni igrač, već ko će im zaigrati za VAR-om
 4. Ma možda ne bi bilo loše da se sada svira kraj, podele pehari i tako to, i zatvori sezona 😄
 5. I ćorava koka da ubode jedno zrno - ja!
 6. Zato što je recimo LEC mogao da ispadne u q1 a ja sam ga svejedno prognozirao kao prvog Za trku: Lec Ver Sai Ham Per Bot Nor Rus Gas Alo Fl : VER
 7. S jedne strane si u pravu, ali ovo nije Eau Rouge, ili od novijih recimo 8 krivina u Istanbulu gde se vidi veština i detalj. Po ovome intervju, a i po slikama, to je u fazonu > hehehe sad ćemo da ih zajebemo i napravimo netflix spektakl tako što neće ni videti krivinu. Videćemo sutra na treningu na šta to zaista liči.
 8. Izgleda je i to namerno urađeno, u netfliksizaciji nečega što je nekad bio sport: ima ovde ceo intervju https://www.racefans.net/2022/05/05/racefans-round-up-05-05-5/ It’s what we call a ‘mistake generator’ 🤢
 9. Potegli su tešku artiljeriju. U nedelju igramo protiv Danijela Doverija. Njega nismo pobedili nijednom ove sezone u 3 meča. Nije ni on nas iako nas je u sva tri krao i kraduckao ali sad će biti zajebano. Jedan od većih lopova među lopovima.
 10. Jedino je bitno ko će suditi protiv nas. Sve ostalo ćemo lako.
 11. Pa nismo prokockali. Protiv Specije je bukvalno oteto 3 boda. Protiv Udinezea isto.... Pogledaj kakvu klupu ima Pioli, nema tu neke rotacije i ne možeš uvek da daš dva, tri gola više, da bi ti se priznao jedan gol za pobedu
 12. Mislim da Leao ostaje sigurno bar još nekoliko godina. A sad nepravda pre svega zbog suđenja... Inter je mnoooogo jači na papiru, i to što se do kraja borimo za skudeto je isključivo zasluga našeg trenera. Mi realno imamo tim za neko 3. ili 4. mesto. Ovo sad je na entuzijazam, sjajnog trenera i generalno odlične atmosfere u timu. Plus, da nije bilo sudijskih krađa, do sada bi već šampionat bio rešen i matematički. Ukrali su nam barem 12 čistih poena ove godine.
 13. A zna li neko gde bi se mogli naći titlovi na engleskom, ukrajinskom ili ruskom za ove domaće serije Područje bez signala i šutnja?
 14. mogli su smisliti neko prepoznatljivije ime, ne može se ubosti na trafikama
×
×
 • Create New...