Jump to content

Maharaja

Član foruma
  • Posts

    1,247
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maharaja's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

1k

Reputation

  1. Finska sigurna za finale, nego je Moldavija pozitivno iznenadila. Dosta bolje nego onaj video ove pesme
  2. Sledeće godine Evrovizija u Rijeci ili Zagrebu.
  3. Ma ova Poljska je plagijat nečega, kao da sam pet puta čuo isto
  4. Ukrajina ubedljivo u finale. Klasa za sebe!!!
  5. Britanci neće izbeći dno tabele u finalu pa sve da se kresnu na sceni. Pesma baš slaba.
  6. Za sada od četiri pesme: -Kiparka solidna, možda prodje. -Srbija, jeziva, najgora pesma koju smo poslali na Evroviziju u zadnjih X godina. -Litvanija, užas, ali možda prodju u slaboj konkurenciji. -Irska, briljantna!!! Veštica za finale!
  7. Što se medija u Evropi tiče (o Americi da ne pričamo), tu postoji ozbiljno precenjivanje važnosti Srbije. O bojkotu lokalnih izbora bi možda bilo posvećeno 50-100 reči na dvadeset petoj strani ponekog austrijskog ili nemačkog dnevnog lista. Tvitnuli bi Biber i još koji, i to je to. Možda bi i neki aparatčik EU "bio zabrinut".
  8. to, ključ je bio kad su u Meklarenu odlučili da ne pokrivaju Perezov boks, nego da jure Sajnca. Da su išli sa konzervativnom strategijom ništa od ovoga
  9. Ovo je konačno bila dobra trka, najbolja u zadnjih dosta dugo. Bilo je pravog trkanja, DRS je pomogao ali nije bilo preticanje na dugme. Igrala je i strategija, i na kraju malo sreće. Bilo je i krljanja, ali ništa suviše opasno. Dakle, sve kako treba! Konačno nešto vredno gledanja, pa čak gledanja i highlights! Ovo je prva pobeda Landa od mnogih koje će tek da dođu.
  10. Beograd se razlikuje po tome što Đilasa nije briga ni za šta van Beograda, a u Beogradu ne želi da dozvoli da bilo koja druga opoziciona grupacija ima glas, ili ne daj bobe nešto uradi. Ništa od toga nema veze ni sa Vučićem ni sa krađom.
  11. Heh, Kina ima vrlo složene "izbore" (sa navodnicima) za Narodni kongres, koji mobilišu partijsku mašineriju. Čak ima i 8 drugih kaobojagi partija. Naravno, ceo kongres nema nikakvu stvarnu vlast u praksi.
  12. Postoje studenti i studenti. Velika većina studenata ovih fakulteta su normalna deca koja nemaju sa ovim ništa.
×
×
  • Create New...