Jump to content
Vox92.net Forum

Threekola

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

About Threekola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Više je to do našeg mentaliteta nego što je partizan odigrao nešto spektakularno i ponizio nas 1-3 npr..
 2. Ni veća trenerska imena se nisu usrala u Miloja tako da neće ni trener koji je početnik u svom poslu
 3. Ne sumnjam da će Miloje postaviti utakmicu onako kako sam i napisao.. Nama je to i bolje jer u takvoj njihovoj igri krila su im beskorisna.. La Para mora obavezno igrati jer Miletić ne može da isprati ni jednog iole bržeg igrača.. Njega je i mrtvi Ivanić gazio na onom derbiju kada smo dobili 2-1. Bitno je da nam sredina bude na visokom nivou i da se Jovančić ne usere i pogubi prvih par lopti .. Za kontre se ne brinem tu bar imamo resursa ..
 4. Evo ukratko za nedelju. Izlazimo sa postavom kao u Minkenu.. Naravno Miloje postavlja bunkericu žešću i čekamo ih na kontre preko La Pare i Matea.. Milun dobija rano žuti karton Sadik ga okreće na petoparcu .. Kanjas vija Natka igraju presing na njemu. Partizan prvi daje gol na to što će biti napaljeni i zbog svih okolnosti.. Strelac Tošić ili Sadik .. Poluvreme 1-0. U drugo poluvreme krećemo nešto ofanzivnije i stićemo do izjednačenja i to na neku kontru ili neki potez Marina, frljoka Pavkova.. Nakon toga mi se opet povlačimo i Miloje naravno zatvara utakmicu sa Njegošom/Vulićem.. Očekujem i takodje da će nas prebiti ali i da ćemo mi imati više žutih kartona..
 5. Krah reprezentativnih selekcija na svim nivoima .. Neko bi morao da snosi odgovornost.
 6. Lazar Marković = Veljko Simić 🤣
 7. Jel realno da se palite na spin mašineriju GTR portala na čelu sa urednikom Šaranovićem ?
 8. Rdjavom ku*cu i dlaka smeta .. Pa gde bi se svi ti klinci razvijali da nema tog Grafičara ? Klubovi u PLS opstaju sa minimalnim budzetima vec xy godina tako da ne vidim neki veliki trosak za taj Graficar s obzirom da dobitak moze biti visestruko veci ..
 9. Ja stvarno ne kapiram pojedine prženice koji su ubedjeni da mozemo do zlata mi/španci.. Pogotovo mi sa 5,5 igraca u spoljasnjoj liniji.. Ameri ce sve ekipe rutinirati sa 15+ jer su realno i sa ovom ekipom bedem pogotovo u difens i tranzisn.. Plus na klupi Pop/Ker.. P.S. Spida MVP .. 'el tako @delgado
×
×
 • Create New...