Jump to content

Harz aka Laki21

Član foruma
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

860 profile views

Harz aka Laki21's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

97

Reputation

  1. Bas ce biti zanimljivo, koje ce solomonsko resenje FSS (ili ko vec je nadlezan za ovu situaciju) da nadje. Sluzbeni rezultat 3:0 je u ovom slucaju gotovo nemoguc. Pravila takmicenja se sigurno nece postovati. Da se razumemo, ista situacija bi se desila kada bi umesto FKP bio FKCZ odnosno umesto FKC bilo koji drugi FK izuzev FKP ili FKCZ. Isto tako mislim da nema sanse da nijedan drugi FK moze da bude drugi osim FKP. Ako se to ipak desi i/ili se desi da se utakmica registruje 3:0 mozda to znaci da smo ipak krenuli u pravcu sportskog nadmetanja. Isto vazi i ukoliko se u slicnoj situaciji nekada nadje i drugi kluib miljenik vlasti u Srbiji FKCZ.
  2. Harz aka Laki21

    Tata

    "Sve su zivotinje jednake, samo su neke jednakije od drugih". Vazda bilo, jeste i bice.
  3. Izvinjavam se. Nisam proveo (Perfekt) dovoljno vremena u Nemackoj. Ja eto tako provodim (Präsens) vec trecu deceniju u istoj, malo na univerzitetu, malo u industriji. Vecina firmi u Nemackoj, sa izuzetkom onih ciji proces rada ne dozvoljava prekide kao i onih koje su od odredjene vaznosti za obavljanje svakodnevnih aktivnosti (zdravstvo, trgovina, transport, ...) spaja od 24.12. (poslednji radni dan 23.12.) do 01.01. (prvi radni dan 02.01.). Diskussion über diesem Thema wurde beendet.
  4. Oni koji nisu ziveli na Zapadu ne znaju da se sluzbenici nece javiti na telefon, niti uraditi nista sto je vezano za posao van radnog vremena, ukoliko to nije vec dogovoreno da ce biti placeno. Moje kolege ne odgovaraju na pozive i poruke upucene na firmin mobilni telefon nakon zavrsetka radnog vremena, vikendom, za vreme praznika i odmora. Moze da bude ne znam koliko hitno ne pomaze. Oni postuju svoje slobodno vreme i ne dozvoljavaju nikome da im i jednu jedinu sekundu istog oduzme.
  5. Harz aka Laki21

    Tata

    Nemacki "ntv" u izvestaju sa utakmice Alba-Partizan, Partizan naziva rekorder om po broju osvojenih nacionalnih sampionata. Izgleda da ni oni ne priznaje poslednju Zvezdinu Nacional u titulu iz 2021/22. 😉 Ili su se informisali na Wikipediji, gde Zvezdi nije pripisana poslednja titula. 🤔
  6. Harz aka Laki21

    Tata

    Cekajte, zar nije najveci pojedinacni ugovor potpisan nedavno sa Mocartom, mislim ovim nasim, ne onim originalnim austrijskim!? Pitam za Branka ... i Aleka...
×
×
  • Create New...