Jump to content
Vox92.net Forum

Devojka Luke Razića

Members
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

374 Excellent

2 Followers

About Devojka Luke Razića

 • Birthday 07/26/1972

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Nisam dobila odgovor u vezi rutera, ali sam u međuvremenu ukapirala da mi stari ruter pravi problem, tako da ću uskoro kupiti nov. E, sad, jedno pitanje: Moja mama koristi desktop računar i Windows 7. Komp je stariji, više od 5 godina. 2020. se gasi podrška za Windows 7, a mamin komp nema dovoljno memorije za Windows 10. Da li da radimo reinstalaciju Win7 i da umesto sedmice majstor instalira Windows 8 ili da ipak još ostane na sedmici? Hvala unapred svima🙂
 2. Treći put čitam "Trećeg blizanca" Ken Foleta. Fenomenalan medicinski triler.
 3. Ko je, cunt, Luka Razic? Ko?!

  1. Show previous comments  1 more
  2. uncletima
  3. Devojka Luke Razića

   Devojka Luke Razića

   Parter- autor je Igor Marojević

  4. uncletima

   uncletima

   Batali, mene. Zaljubio sam se u avatar, koji pusi, pa provociram...

 4. Večeras počinjem čitanje "Pomor i strah" Vuleta Žurića. Ovaj roman govori o kugi u Irigu 1795.godine. Verujem da ću se snaći sa autentičnim govorom tog vremena.
 5. Nema raskola u Savezu Za Srbiju. Dveri nisu prekršile nijednu od 30 tačaka zajedničkog Programa SZS.
 6. Čitam od ranog detinjstva i to više nije navika već i potreba. Čitanjem se obogaćuje rečnik, a poznato je i da čitanje pomaže kod kognitivnih sposobnosti, ne samo dece već i odraslih. Knjige biram ili po preporuci, ili na osnovu onoga što piše na koricama. Uglavnom čitam romane sa istorijskom tematikom, ali i knjige domaćih autora. Njima dajem prednost 🙂 Član sam biblioteke i uzimam knjige iz biblioteke, razmenjujem knjige sa prijateljima a imam i svoju kućnu biblioteku. Volim da kupujem knjige i obično kupujem nova izdanja dva puta godišnje, u junu i u decembru kada je Lagunina "Noć knjiga". Redovno odlazim i na književne promocije dva domaća autora i obično tu kupim njihove nove knjige. Slobodno vreme radije provodim uz knjigu, ili pišem na blogu..ne gledam televiziju, i nisam filmofil. Postoje knjige koje pročitam i kasnije zaboravim, i ponovo čitam posle par godina, ali i one koje pamtim, i koje ostave snažan utisak na mene, i njih čitam još jednom, a desi se nekada i dva puta. Ne mogu da izdvojim nijednu knjigu koja me je promenila, ostavila neki trag..napisala sam u drugoj temi spisak omiljenih knjiga i pisaca, a ima ih i više od 5-10. Ne volim knjige u elektronskom izdanju, mada sam tako u pdf izdanju pročitala trilogiju "Blizanačka trilogija" Agote Kristof. Više volim knjige u štampanom izdanju, i onaj miris novih knjiga..a mislim da se te knjige lakše čitaju od E knjiga. jer postoje bukmarkeri kojima obeležavamo gde smo stali- kad pravimo pauzu u čitanju. I na kraju, pravim popis pročitanih knjiga na godišnjem nivou, i pišem prikaze na blogu-onih knjiga koje su ostavile jak utisak a do sada dva prikaza je preuzela i IK Laguna i postavila ih na svoj sajt.
 7. Za šta se zalažu, i kako to funkcionišu kao sekta? Skoro 4 godine sam u Dverima i ne primećujem da smo sekta...A znam da i niko od ljudi koje poznajem u Dverima nije fašista.
 8. @Kronostime Obradović i Davidović ne mogu da se porede. Ima na netu dosta o Obradovićevom privatnom životu, tako da ne stoji to što si naveo u gornjem postu.
 9. Boško Obradović nije budala i neće dozvoliti da posle pada Vučića ostane na margini..SP Dveri su prve ušle u taj Savez Za Srbiju..mada..ništa me više neće iznenaditi. Ovaj drugi bold ne razumem- zašto je Boško klerofašista i zašto je cela stranka klerofašistička? Da li je razlog što je Boško Obradović diplomirao na državnom fakultetu sa temom - Knjige Dimitrija Ljotića? Da li su zato Dveri fašistička stranka?
 10. Lično sam nepoverljiva kada su ti "životni treneri" u pitanju. Čini mi se da "otimaju" posao diplomiranim psiholozima. https://pogledi.net/theta-healing/ Ne znam koliko mešavina homeopatije i ove tehnike može da pomogne...
 11. Da li se to meni čini ili je Inicijativa "Ne davimo Beograd" postala deo SZS? https://savez-za-srbiju.rs/szs-podrzava-deklaraciju-ndmbg-o-bojkotu-izbora-formira-se-stab-za-bojkot/
 12. Nemaju platu, u pravu ste. Kada se neko od njih-sveštenika razboli, pomažu i ostali sveštenici, ali i župljani..nažalost, to znam, jer sam imala druga koji je bio katolički svećenik. Kada se razboleo, dobijao je 50 evra mesečno...pomoć, a ne platu. Ne znam da li sami uplaćuju doprinose ili im uplaćuje država..u svakom slučaju, uplate su minimalne.
×
×
 • Create New...