Jump to content

Devojka Luke Razića

Član foruma
 • Content Count

  1,652
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,028 Excellent

3 Followers

About Devojka Luke Razića

 • Birthday 07/26/1972

Recent Profile Visitors

2,860 profile views
 1. Svetlana Bojković je bila najglasnija kada su bile u pitanju žrtve Mike Aleksića a sada je na Lečićevoj strani? Da li sam dobro razumela?
 2. @implant smajli koji se smeje je zbog Kona. Rekao je to na N1-bilo je direktno uključenje. Govorio je i o meri koju su uveli- da se maske nose u baštama kafića kada se popije piće. Da li to znači da kad popijem to piće ne smem više da zapalim nijednu cigaretu, već moram da sedim sa maskom i čekam da taj neko ko sedi sa mnom završi svoje piće? Ne idem u kafiće od kako je počela pandemija, ali pitam..za one koji idu..
 3. Imam jedno pitanje. Ove godine ponovo moram da ogradim ogradu zbog mačke. Žica koja je stavljena pre godinu i nešto pala je-zbog kiše, vetra.. Da li ponovo da kupim žicu i ogradim taj deo gde mačka može da prođe i kroz koji u dvorište ulazi tuđa mačka ili da kupim trsku? Šta je bolje?
 4. @implant U pravu si. Znam bar dve antimaskerke i antivaskerke koje vole da putuju. I zbog putovanja će morati da se vakcinišu. Jedna od njih dve me je danima maltetirala na Fejsu- slala mi je video klipove, ubeđivala da ću umreti ako nosim masku, da ću dva meseca posle vakcine umreti...i zbog nje mesec dana nisam bila na Fejsu, a ni na netu 🙂 Ova druga, svoje ideje, pored Fejsa širi i na Tviteru. A putovanja stvarno mnogo, mnogo voli.. I nadam se da si u pravu, i da ćemo svi skinuti maske na otvorenom za mesec, dva- po rečima Kona- nadam se da će bar to po
 5. Kako to misliš? Ako izađu sami na neke izbore nemaju šanse da uđu u parlament. Sa još jednom, eventualno dve stranke u koaliciji nemaju šanse. Da budem objektivna do kraja .. Ni 2017.godine koalicija Dveri-DJB ne bi ušla u parlament da se u izbornoj noći nije oglasio tadašnji predsednik DS-a Bojan Pajtić. On je i pokrenuo protest u RIK-u i pomogao predstavnicima Dveri-DJB da ospore brojne zapisnike sa biračkih mesta i posle toga je ta koalicija ušla u parlament.
 6. Ja sam takođe pesimista, ali ja mislim da ćemo se sa koronom u formi pandemije boriti do proleća sledeće godine...bar mi u Srbiji.. U nekoj budućnosti verovatno će korona biti jedna vrsta gripa. Zašto sam pesimista? Pesimista sam jer vidim samo na FB-u broj mojih poznanika, prijatelja koji neće da se vakcinišu. Ta glavna antivakserka, psihijatar, učestvovala je na prošlim parlamentarnim izborima i osvojila oko 22K glasova. Ako svaki njen glasač i sadašnji fan ubedi članove svoje porodice da se ne vakcinišu, a oni dalje svoje prijatelje...i...da li ćemo i
 7. Jeste pametno, ali ne znam kako to rade. Osoba X ne zna da ima koronu. Nema nijedan jedini simptom. Dobro se oseća. Kako se i gde testira ta osoba koja, pošto nema nijedan simptom i ništa je ne boli, ne ide kod lekara. Zbog toga npr ne radi ni lab analizu-antitela i Spike protein. Ozbiljno me zanima kako Grčka testira ljude, kako hvata te asimptomatične prenosioce korone?
 8. Kako je divan, kako je sladak..Pa ko može da se naljuti na njega zato što je nestašan? Divan je..srećan prvi rođendan 😍
 9. @Harmonika pitaš za tog dr antivaksera? Zaboravila sam mu prezime, Imao je gostovanje u nekoj YT emisiji valjda..nisam ni znala koliko tih YT emisija ima..Slučajno sam naletela na taj klip i iznervirala se.
 10. Tu ženu - direktorku bolnice u Batajnici poznajem 18 godina- bile smo komšinice. Znam da je veoma stručna. Bila je sasvim ok kao komšinica. Verovatno se promenila od kada je postala načelnik jednog Odeljenja u KC, a i sada od kako je direktorka bolnice. Ovo je drugi put da se lekari i svi ostali koji tamo rade žale na uslove rada. @Clash jedva čekam da primim vakcinu, najozbiljnije mislim. Tri nedelje posle revakcinacije konačno ću moći da odem do tetke, da se više krećem po gradu...Sada sedim na ovom mom "brdu" i idem samo do prodavnice. Btw, s
 11. Jaoj...ja onda Boga da molim da se vakcinišem Fajzerom ...a radije bih Sputnikom. Btw, da li neko zna kada će i da li će kod nas doći i ostale dve ruske vakcine? Jedna od njih se prima u jednoj dozi.
 12. Da. Šekler je detaljno objasnio koliko čestica virusa mora da dođe u kontakt sa nekim ko nije bolestan da bi taj neko imao blaži, srednje teži i najteži oblik koronavirusa. Možda je imala još neki simptom. Ja sam nedavno imala kijavicu i malo sam kašljala. Nisam išla kod lekara. Pila sam par dana Paracetamol. Sada sam ok.
 13. Da, svi smo sebični, svako na svoj način. Ali o toj osobini ne pričamo kada se uživo prvi put vidimo sa nekim, pogotovo se o tome ne priča kada želimo da nam ta nova osoba postane prijatelj, a kasnije i nešto više. Ja sam na forumu, koji je posvećen depresiji i na kome sam jedno vreme bila administrator razmenjivala poruke a zatim i mejlove sa osobom koja je nesrećna i tužna ceo život..i pored porodice koju ima. i forumaši i ja smo joj pomagali, razgovarali, molili je da ide kod lekara zbog jedne teže bolesti-trajne..i ništa nije vredelo. Ne.
 14. @božija noga Ovo je tvoja ispovest? Pitam, pročitala sam tekst i mislim da si...hmm..preterano iskren, otvoren. " Fatalista sam, inertan, nestrpljiv i sebičan. " Zašto si naveo ove osobine? Te osobine su loše, posebno sebičnost. Bolje da si ih izostavio. Da imam godina kao ti, a nemam, dosta sam starija..i da ovo pročitam, pomislila bih " Šta ja tražim u vezi sa nekim ko je sebičan?" Ne želim da budem gruba, ali mislim da treba malo da se promeniš, tj da pokušaš da se menjaš. Ponavljam ti, vreme dok čekaš na odgovor tvoje drugarice, ispu
 15. Da, to je zanimljivo. Možda je to neka nova koalicija. Ne znam za NS ali mi je nelogično što se Dveri nisu oglasile povodom tih promena u Ustavu. Čudi me što nisu reagovali jer će u Ustavu možda menjati deo o porodici i braku ( istopololne zajednice ) a možda će ukinuti i Preambulu Ustava vezanu za KiM. Takođe sam iznenađena što kompromis između Dveri i NS i ovih stranaka nabrojanih u saopštenju nije donet. Možda Dveri i NS žele da budu opozicija nekoj budućoj vlasti, onoj bez sns-a? Nisam nigde pročitala da su ove dve stranke p
×
×
 • Create New...