Jump to content

Referent

Član foruma
  • Posts

    1,293
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Referent

  1. Gde nađeš kašasu?
  2. Ja sam kupio brijač sa žiletima, četkicu i pastu za brijanje. Ne koljem se više, nema struganja lica, milina. Brijem se svaki dan, nema ni osipa više po vratu. Plus što se svaki put istripujem da sam alfa mužjak. https://www.eapoteka.rs/sr/proizvod/king-c-gillette-brijac-metalni-sa-5-zileta
  3. Baš lepo što patriota Nestorović loži narod kako neće priznati Kosovo, dok u njegovoj klinici valja vitamine za decu u test fazi, a to ne kaže roditeljima. Bolje neka skupi neke pare od svojih članova i ode na KiM da pomogne kome je potrebno.
  4. Ja sam pio neki indijski rum, prijatno iznenađenje zaista. Jedino što ga Indijci piju sa vrućom vodom, to nisam mogao zaista.
  5. Kać je najtvrđe jezgro. Direktor Vodovoda je iz Kaća koji sve to lepo organizuje i obećava. Dok je bio u Pijacama, postojao je spisak dužnika. Svako od zaposlenih je mogao da se obrati za pomoć, a on bi sve to rešio, naravno u obavezi si onda da ideš da sendvičariš, skupljaš potpise, glasove i slično, u zavisnosti od težine usluge.
  6. Stvar je elementarne kulture i opšteg obrazovanja izaći na izbore i glasati protiv ove pošasti koja je zašla u apsolutno sve pore društva i naroda. Da ne kažem da je sedam moj srećan broj.
  7. https://www.instagram.com/p/C0rMCD3MyaX/?igshid=N2ViNmM2MDRjNw== Prave porodične vrednosti, konačno.
  8. Referent

    NBA 2023-24

    Glede Janisa, on i kad vodi loptu previše mesi, ako sam dobro primetio?
  9. Који си на списку? Сузану нисам видео, а делује да је тренирао у односу на прошли пут.
  10. Тренутно на Пинку иде уживо пренос са Сајма вина где Вучић иде по штандовима и проба вино. Ето вам прилике да научите нешто.
  11. Referent

    Bliski Istok

    Канда се ово остварује. Један фанфект. Сумња се да у Либану има преко 50к ракета које Хезболах крије. Или је домаћа радиност или је набављено од Ирана
  12. Пре бих рекао да је то папир из Заставе, која производи БГА, нема везе ово са Војском.
  13. Гледам са телефона, па не могу са сигурношћу да тврдим, али печат је црне боје, исто и потписи? Овде недостају чинови референта и руковаоца. Не постоји скраћеница СЛо.
  14. Мојих 5 центи: У јуну се причало да ће бити срања крајем септембра и да ће опет да се односи затегну. Договорено је да буде неки кошкање и са једне и са друге стране, али су наравно и једни и други појачали своје тимове, превише се напалили и јбг, десило се, шта се десило. Служба нема шансе да ништа није знала, јер су толико ангажовани и све снимају и прислушкују.
  15. Где гледати вечерас Величковића на Октагону, а да није Арена?
  16. Јесу увели шта се ради са сезонском уколико не одем на утакмицу, нека опција продаје?
  17. Све дилеме око усисавача је решио фрижидер који се покварио. Њему хвала.
×
×
  • Create New...