Jump to content

Duh sa sekirom

Član foruma
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Za dužinu znam, ali za širinu ovo mi se ne slaže sa onim što sam gledao pre nekih mesec dana kada sam sa društvom razglabao o ovom. Po onom što sam tada video bolidi sad su nekih pola metra širi nego nekad. Bar sam tako zapamtio. Tada smo baš zaključili ono što sam bio napisao: „Skratiti do ispred zadnjih točkova(to ti je otprilike tih metaripo) i suziti za širinu točkova(to ti je otprilike tih po' metra)“. Možda je problem što sam upoređivao različite bolide. Definitivo nisam gledao Šekterov Ferari. Samo se sada ne sećam šta sam tada tačno gledao i upoređivao.
 2. Jedan od problema F1, je veličina bolida. Ne samo za Monako, nego uopšte. Da su bolidi veliki kao početkom osamdesetih imali bi i više preticanja. Treba ih suziti za širinu točka sa svake strane i skratiti da se završe ispred zadnjih točkova i to bi bilo to.
 3. Baš u tom slučaju bi trebao da ih iscedi za svaku paru. Ali samo ako zaobiđe dobrotvorne organizacije. Kroz njih jedva 10% love ode do onih kojima je potrebno, ostalo pokupe raznorazni vođe i organizatori tih organizacija na konto honorara. Ako ne može da se lično pobrine da pare direktno dođu do najugroženijih, onda bi mu bolje bilo da na kraju sezone razdeli lovu običnim radnicima u MercedesGPu. Naravno pošto im Mečka isplati sve plate i bonuse, inače bi se moglo očekivati da ovi reše da uštede i preskoče isplatu bonusa.
 4. Pa i Zoran Stefanović svako malo najavljuje ulazak StefanGPa u F1, pa ništa. Traženje besplatne medijske pažnje...
 5. Društvo, želim vam svima srećnu Novu Godinu i Božić! Da ste mi svi vi i svi vaši, srećni, zdravi i veseli i da vam se ostvare sve željebi da vam predstojeća godina bude bolja od prethodne. Što se trkanja tiče, neka i ova godina bude zanimljiva kao i prethodna, ja ću biti zadovoljan. Samo ne moraju toliko da iskušavaju sreću ni na 4, ni na dva točka.
 6. A voziće i dogodine, opet u Malemoto klasi. Motor je poslat tamo još pre mesec dana, možda i više, a on bi trebao da je otputovao danas(u nedelju).
 7. Srećan Božić svima koji slave! 🙂
 8. Mislim da su tu egal sa mečkom, ali ove godine i jedni i drugi su u tome debelo zaostali za Ferarijem.
 9. 🤣🤣🤣🤣 Taman kad pomislim da ne može gore magarići me uvek iznenade. Jadni Enco se okreće u grobu...
 10. Pogrešan mu pasoš. Ne bi bio toliki problem da je englez, a ne rus.
 11. Sve životinje su jednake, ali su neke jednakije od drugih...
 12. Iskreno misli da je Rasel neki teški prosek. Stavio bih ga u rang sa Strolom ili Grožanom maksimalno. Jedino što je englez, pa ga njihova štampa diže u nebesa, kao da je novi Sena. Mensel ili Hunt minimum... Videćemo da li grešim.
×
×
 • Create New...