Jump to content

urosg3

Član foruma
 • Content Count

  4,176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

urosg3 last won the day on February 6

urosg3 had the most liked content!

Community Reputation

4,564 Excellent

About urosg3

 • Rank
  Sumnjiv
 • Birthday 12/06/1967

Recent Profile Visitors

5,474 profile views
 1. Ono što epidemiološki možemo da zaključimo da je skijanje na Kopaoniku nemerljivo opasnije od Pionira.
 2. Hoće neko da prokomentariše zašto nakon finala ABA lige u punom Pioniru, gde gotovo niko nije nosio masku, i gde se pevalo, skandiralo u zatvorenom prostoru dva i više sata nije desilo apsolutno ništa. Ono nije da je zaključak očigledan nego vrišti.
 3. https://www.dw.com/sr/korona-i-ružičasti-slon/a-57865964 Zanimljivo sa DW
 4. Ono moglo je i ranije. Nema veze daj da klubovi rade da se posvetimo važnim pitanjima 🙂
 5. Načuo sam da se najozbiljnije razmatra da se mature i ostale svečanosti dozvole. Divno. Istovremeno čas ostaje na 30 minuta. Ma jesam samo ja poludeo ili ovde nešto debelo nije u redu?
 6. urosg3

  Roland Garros 2021

  Profilaktičari i Kon da ulože najoštriji protest protiv flagrantnog kršenja epidemioloških mera. Organizatori RG žele da virus pobedi!
 7. Ma sve ok, samo ne sme da igra pa je ljuta 😞 Na oči joj ne izlazimo...
 8. urosg3

  Roland Garros 2021

  Kad krenu da izbacuju publiku da podsetim:
 9. Potpuno se slažem, a ovo da se setiš 6 godina kasnije je nivo one ribe što je haljinu sa posle sexa sa Klintonom čuvala u zamrzivaču.
 10. Dakle Pfizer očigledno!
 11. upravo sam pokupio Digitalni zeleni sertifikat za familiju, za 10 minuta nam poslala eUprava na mail, QR code ispravan proverio sam. Na telefonu se uredno otvara sajt eUprava i na kraju: p.s. nema pečat!
 12. Juče vodio The Mlađu Princezu na Ortopedsku, na treningu nezgodno dohvatila loptu i kažiprst otekao kao babura. Čekam je ispred na čistom zraku uz cigaretu, kad nailazi par, gospođa u poznim godinama gips na nozi, gura je očigledno sin u kolicima oboje uredno maske i rukavice. Kao u vremeplov da sam upao.
 13. Jao jeste, zvuk je stvarno odličan, pogotovo za to vreme. Posle me razmazio Bang & Olufsen ali za to doba mooožda malo srednjaci da su bolje definisani, ali hej pričamo o kasnim 70. i tehnologiji tog doba. Imao je i DDR zavidno kvalitetnu HIFI tehnologiju RFT Robotron na primer. Inače više kao ukras sad čuči:
×
×
 • Create New...