Jump to content

PERICA!!!

Član foruma
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I ako nemas spremnog, onda daj pavkova od starta, a kombinacije valjaj na drugim pozicijama.
 2. Jel Pavkov u ekipi uopste?
 3. Ja tu talenat ne vidim, kao ni kod Petrovica.
 4. Koliko su platili komentatoru da hvali ovoliko ovog Krstovica? Katastrofa.
 5. Kako god da bude, Radonja ce to prizemlji. Ovako ce samo biti jos sladje. Al da je kurvanjski jeste.
 6. Sad cemo pokazati pravo lice. Sad je lopta ljubavi prema klubu na nasoj strani, odnosno da li ja ta ljubav obostrana ili se i mi kurvamo.
 7. Ja sam ubijedjen da Zoc ne zna da dobija sa prosjecnim igracima i da ce neslavno da zavrsi, jer ni mi ni komsije nemamo para za zvjeri koje je on navikao da trenira.
 8. Kum napisa 3x dobro veče (ili jutro, ili dan bi ne znam 😀) i bi tri taj dan. Ne kontam sto se onda zanosite sa RSB-om. 😂
 9. Pa vidi, ova sezna se moze definisati samo kao madjija Dejana Radonjića, sve ostalo nema smisla komentarisati. Ali ocekivati od Bjelice da se u ovim godinama kida po evropi sa ozbiljnim igracma bas i nije realno, jos uzajuci u obzir da covjek vec dugi niz godina dobro iskoristava nba, skoro nigdje nije bio neka bitna karika. To sve govori da covjek stedi tijelo i otaljava ugovore. Mislim to je realnost, a ti gledaj na to kako god hoces.
 10. Al mislim da Bjelica i nije bas za neka krvava kolena, bar ne u ovim godinama. Nema tu vise zelje za takmicarsku kosarku, po meni.
 11. Kako neko ne snimi Hola.😀
 12. Igrac koji ima loš šut, mora da ima ostale parametre na vrhunskom nivou da bi to nadomjestio, al to slabo vidimo kod Radanova.
 13. Produziti jos Bena i Miluna, zadrzati Rodica i to bi bilo najbolje pojacanje. Naravno rijesiti se gardiste ( previse sabanizma u jednoj osobi, pa da ga ni komsijama ne binpozelio) i ostalih škartova i vratiti malog Radulovica. Napadac, ako naleti nesto vanserijsko, neki ubod uzeti, sve ostalo moze da krpi i Pavkov - Ben. Naravno, kontam da je Krle vraćen.
 14. Sad ce biti bolji 100%. Ona kosa i one pletenice - dredovi ili sta vec, su ga izbacivali iz ravnoteze.😀 Sad ce to biti druga prica, bolja kontrola lopte i brzi sa loptom.😂
 15. Kakvo smeće od utakmice i kakvu ekipu mi ne mozemo da pobjedimo. Mjenja igrace kao da je treca utakmicu u sedam dana. Pa daj kralju u kom si ti filmu.
×
×
 • Create New...