Jump to content

VoodooDerina

Član foruma
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

361 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Borjan ima oko 160 nastupa za Zvezdu do sada, ima šanse da možda i prestigne Dujkovića.
 2. Ne shvataš, prvo što ne vidiš koliko nas je uništio gospodin sa avatara i ostavio jednu vrhunsku reprezentativnu generaciju bez trofeja, a zatim i što porediš jednu fluke utakmicu 2014. sa sistemskim problemom koji se kod nas vuku od početka sezone. Po tome je i Vujošević krš od trenera jer mu je Nola Smit presudio, što naravno nema veze sa životom.
 3. Vi mislite da se ja zajebavam, ali ja sam očajan od onog trenutka kada je sujeta pobedila i kada je umesto Radonjića dovedena trenerska prevara Obradović. Sada već polako shvatate zašto.
 4. To je bila odbrana za anale, ali vaterpolo anale kao Savićeva nad Tamašom Molnarom.
 5. Usrali su se kada su videli kaznenu ekspediciju sinoć.
 6. Još jednom se pokazalo kolika je Obradović prevara, jedino je imao sreće večeras što je preko puta bila još veća neznalica pa su se međusobno neutralisali. Igrački iako jadna od nesretnog Partizana Zvezda je bolja 15ak razlike. Standardno sudačko navlačenje i vaterpolo svođenje utakmice na jednu loptu. Odvratna utakmica, jedino zašto je vredelo gledati je plakanje komentatora na B92, mukica.
 7. Gospodin Čović preiskusno skreće temu za večerašnje katastrofe u najavi na potencijalno pojačanje.
 8. Samo će baciti senku na onog Anđusa. Samo ljuštura ostala, Goli otok fazon.
 9. Meni je baš smešno što psihopata pre neki dan izađe i kaže da će ulupati još 2 miliona u razne domaće i američke (polu-)košarkaše kako bi sebi kupio još par hiljada glasova imbecila, a sa druge strane deca nam se leče SMS porukama. Valjam se od smeha.
 10. Hvala ... da još neko kapira tu "minornu" razliku. I ne, nije Čović pare dao iz svog džepa, već je to najvećim delom novac poreskih obveznika ove zemlje, odnosno svih nas. Da ne govorim o ljudima koji su i u ovakvim uslovima kupili sezonske i koji i dodatno finansiraju klub.
 11. Čović će biti tvrdoglav do kraja sa Obradovićem, a uskoro će biti i kasno da se razilazimo.
 12. Verovatno najjači čovek koji je nastupao za KKCZ. Počivaj u miru legendo.
 13. Filip Čović je sve vreme bio u vrlo lošem stanju pa ga to nije aboliralo forumskog linča.
 14. Ovaj klub ima maćehinski odnos od strane države još od 2014. Neverovatan je podvig sve ovo što se dešavalo u prethodnih 5-6 godina iako je pakost kulminirala u toj F4 sezoni kada su apsolutno sve slavine zavrnute i moralo je da se ide na reset umesto da se kruniše jedna fenomenalna dinastija. Ovo sada je koprcanje, igramo EL sa jednim jedinim evroligaškim igračem i to je Lojd. Imamo još par malo jačih EK igrača i to je to. Kao što sam već govorio ECA bi trebalo da nas suspenduje iz takmičenja jer ne zadovoljavamo minimalni propisani budžet.
×
×
 • Create New...