Jump to content
Vox92.net Forum

VoodooDerina

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

202 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dok smo stajali u bloku Totenhem nije šutnuo u gol, a Pavkov je imao 100%-nu šansu. Prvi put kada su se oni povukli na svoju polovinu, a mi se malo otvorili primili smo gol. Sve naredne smo takođe primili iz kontri, pametnom dosta.
 2. Nadam se da Milojević ovaj put neće, kao što je u Londonu, poslušati idiote i fudbalske analfabete sa raznih foruma i da će primeniti jedinu filozofiju koja nam može doneti rezultat u ovakvim utakmicama.
 3. Sada kada je i definitivno FKP postao vlasnik stadiona, da li postoji ideja za promenu generičkog imena "Stadion FK Partizan"? Da li bi po vama to trebalo da bude po nekom bivšem igraču / legendi kluba i ko bi to bio? Po meni bi to bili Stjepan Bobek, Milan Galić ili Dragan Mance
 4. Kako se zove i na kojoj poziciji je taj visoki kadar SNS-a, otac Nikole Kalinića? Vučić nema stavove oko Kosova, Vučićev jedini stav i opsesija je da ostane na vlasti do smrti, a po mogućstvu da ga nasledi njegova trula lešina, to je jedini stav koji on ima o bilo čemu.
 5. Nadam se da si svestan da sebe stavljaš u isti koš sa ekipom iz gornjeg-levog ugla slike. Ako misliš da ti je tu i mesto, onda da ne gubimo vreme.
 6. Tvrdim. Treba da me bude sramota što govorim istinu umesto da je zataškavam i guram pod tepih zbog idola iz mladosti!? A sramota treba bude tog Aleksandra Đorđevića koji je pristao na to zarad "mira u kući".
 7. Posle ovih večerašnjih orkestriranih sektaško-narkomanskih orgija, linča i naručenog iživljavanja produžene ruke zločinačke držvane službe, da li iko i dalje sumnja u razlog zbog koga Nikola Kalinić nije bio pozvan u reprezentaciju!? Nadam se da je sada bar malo sramota i da osećaju bar trunku kajanja oni koji su vređali, ismevali, a neki i banovanjima pokušavali da gurnu pod tepih istinu o tome.
 8. - "Onaj koji odlučuje o svemu" - "..." - "I koji nas stavlja u tim" - "... ..." - "Mmmm" - "A trener nas stavlja u tim? Milan Tomić"
 9. Iskreno meni je mnogo više prijala atmosfera kao protiv Olimpijakosa nego stalno neki izlivi mržnje i frustracija. Muka mi je više od toga zaista. Povod za to jeste bratimljenje narko-dilera i Ultra-kop preduzetnika sa svojim kolegama, ali rezultat mi jeste za promenu odgovarao.
 10. bold 1: Slobodno citiraj post gde sam se to javio. bold 2: Promašio si fudbal, upravo ja sve vreme pričam da je razlog zbog koga će psihotični bolesnik vladati još 20+ godina to što oni koji mu se suprotstavljaju na kraju ispadaju veći idioti od njega. Nažalost izgleda da su oni koji su sposobni da unište ovo zlo već izginuli, pomrli ili napustili ovu zemlju. Poražavajuće...
 11. Najdraže mi je zbog svih ovih "realnih" zvezdaša, najodvratnija sorta Milojević i Marin bi trebalo što pre da beže odavde.
 12. Štimac i Filip Čović su etalon da li neko ima iole pojma o košarci, ako su mu to krševi, nema poente dalje gubiti vreme sa košarkaškim analfabetom, slično je sa Slavoljubom Srnićem u fudbalu.
 13. Nemaš u Kelnu ni blizu toliko "Nemaca" koliko u Minhenu i nemoj bzvz da pričamo ljudima koji vrlo lako mogu da najebu ni krivi ni dužni. Ne moraš da imaš apsolutno nikakve veze sa organizacijom Ultra K...Delije Sever, ako nosiš obeležja meta si određenom broju imbecilnih Hrvata/Albanaca/Muslimana/Turaka koji te vide kao trofej. Isto važi i ako si u Dinamovom dresu samo si onda na meti imbecilnih Srba. Možeš da gledaš svoja posla koliko god hoćeš, ako nosiš dres ili šal u Minhenu tada imate sasvim solidne šanse da najebete ako vas je samo par, tako da je najdobronamerniji savet da ljudi budu oprezni i pamet u glavu.
×
×
 • Create New...