Jump to content
Vox92.net Forum

VoodooDerina

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok, znači obična naklapanja kao što sam i mislio.
 2. Uplatiš par hiljada evra, slikaš tiket i onda te možda neko i uzme za ozbiljno.
 3. @ranzo Jbg i meni je ipak bilo neverovatno, iako Đorđevića ni malo ne cenim kao trenera, on je bio fantastičan igrač i osoba sa autoritetom i velikim ugledom u narodu. Ja ne znam njegovu stranu priče i kakvi su to sve pritisci bili, znam samo Kalinićevu i on na Đorđevića nije ljut, razume u kakvom zlu od države živimo i da ako se usprotiviš vrhovnom psihu jednostavno nestaješ, kao Vujošević na primer. Znam da mi ogromna većina neće verovati i da će pre odlučiti da zabiju glavu u pesak kao @uini ali ovo su previše užasne i ozbiljne stvari da bi se o njima ćutalo, čak i ako bi akteri sami želeli da to ostane među njima.
 4. Kalinić nije pozvan po direktivi partije, info je iz prve ruke. Ko kaže drugačije ili priča o nečemu što ne zna ili laže. Ovo je veliko zlo i ne treba da se ćuti o tome. Ućutkavanje i guranje pod tepih zarad mira u kući je saučestvovanje u tom zlu. Volim ja da se zajebavam i da peckam, ali ovo nije zajebancija, ovo je mnogo više od klubašenja i takvih sranja. Iskreno nisam želeo da verujem da ovako nešto može zaista da se dogodi čak i u košarkaškoj reprezentaciji, jebeno neverovatno!
 5. Riversu se još nismo zvanično zahvalili...
 6. Iznenadilo bi me da je drugačije i da nešto pošteno može da se uradi. Ne zna se šta je gore, jer ako je zaista došlo do povrede, to je posledica neprofesionalizma i zapuštenosti. Šteta što glava nije ispratila takav talenat.
 7. Razumeo bih ja da se o tome toliko tupi kada bi imalo ikakvog efekta i odjeka, ali onda dođemo u halu i ne čujemo nijedan jedini zvižduk ili uzvik protivljenja Čoviću - ništa, nula. Sa druge strane se tema beskonačno flood-uje i potpuno je nečitljiva.
 8. FENOMENALNO!!! 😍 Krug bi se zatvorio, počelo bi novo doba...
 9. @Mairosu Hvala što si okačio ovaj odlomak, čisto da se vidi da je na istoj ksenofobnoj liniji sa Bodirogom, Tegeltijom i ekipom. "Nisam ja protiv Jadranske lige, ja sam protiv ovakve Jadranske lige"
 10. Srce bi mi bilo puno da dočekam taj dan i da mali obuče dres sa 3 zvezdice!
 11. To je ista SNS-ovska bagra kao i svuda i radi po istom principu prećutnog zastrašivanja, e sad što je nekima ta ekipa oko KSS-a i selektora simpatična, pa su spremni da zažmure na oba oka, je druga stvar. Nešu Ilića sam nekada obožavao i smatrao dobrim prijateljem, onda se uhvatio u kolo sa govnima, pa sada prelazim na drugu stranu ulice kada ga vidim.
 12. Pa fantastično je ako pitanje o nepozivanju nekog igrača u reprezentaciju dovodi do slanja u ilegalu, mada iskreno ne bi me ni čudilo.
 13. Uvek je lepo ući na topik jednog od klubova SDCZ i videti kako njeni navijači priželjkuju da bude ponižena, silovana, nakantana...
×
×
 • Create New...