Jump to content

VoodooDerina

Član foruma
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

482 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Izrazita kategorizacija igrača po kastama i "adekvatno" ophođenje shodno tome. Uticajni članovi skupštine kluba.
 2. Obradović je indijanac na čijem se prvom treningu videlo koliko je sati i da usmerava kormilo ka raspadu sistema, a Čović je ispao budala jer je slušao ekipicu "prijatelja kluba" i "počasnih članova" koja je progurala svog drugara.
 3. Da se ne lazemo, Kalinic je dosao za pun kofer para, za nas nadrealan, za neke druge skroman, ali opet pun. Hvala puno ljudima koji su osetili potrebu da ulazu u prave vrednosti u ovo zlo vreme!
 4. Hvala ljudinama Novaku i Aleksandru, a najvise gospodinu doktoru Covicu!
 5. Nenormalan pritisak se vrši(o) da mesto u EL prepustimo komšijama "zbog interesa srpske košarke" 😁 Apsolutno sve slavine su zavrnute i sprovodi se opšta mobilizacija da se Čović najzad istera iz kluba. On je tvrdoglav, ali mislim da mu je svakog dana sve jasnije da je priča završena i da će neki partijski kadar biti doveden kako bi Zvezda glumila ikebanu SNS mezimčetu u narednom periodu.
 6. Psihopata nikada nije niti će preći preko toga što mu je Čović isterao drugo nedonošče kao pseto iz kluba. Pekao ga je na tihoj vatri, zauvkao ogromnu kurčinu 2017. kada se onaj sjajni tim zajedno sa Radonjićem raspao zbog dugovanja i ušli smo potpuno nekonkurentni u sezonu beogradskog F4. Sada u izbornoj godini je demonstracija sile i pokazna vežba kako je KKCZ mogla da izgleda da smo prodali dušu đavolu umesto "samo" govnetu Čoviću. Ako neko misli da je govno isto što i đavo neka se priseti bombardovanja RTS-a, Ćuruvije, Stambolića, Cvijana, Nevolje, Zvice
 7. Zavrseno je to. Ne ide predsednik slucajno na Sportando 😁 Jaka predizborna investicija
 8. VoodooDerina

  Novak Djokovic

  Uplaćeno 600e na 1.5 kvotu, po upisima ovde rekao bih da je to poklon.
 9. Trebalo je ovo izrudariti na svim poljima. Svaka čast i čestitke Dejanu Radonjiću i stručnom štabu, svim igračima, a naročito predsedniku koji iznova i iznova dokazuje kako mali čovek može da baca ogromnu senku!
 10. Kao i uvek do sada apsolutno ne sumnjam u predsednike.
 11. 1, jedan, JEDAN FAUL ZA ČETVRTINU FINALA PLAY OFF-a!!! 😄 😄 😄
 12. VoodooDerina

  Rim

  Pa dobro 45% i 38%, to je svakako procentualno dosta više nego što je udeo šljake u kalendaru ~25%
 13. Idealno Pukl, Belošević, Koljenšić
×
×
 • Create New...