Jump to content
Vox92.net Forum

Gandalff

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. Rešili su da ove sezone ulože i u trenera..
 2. Dela Vale je zahvalan igrač dobrog šuta.. Večeras mala minutaža, ali koristi svaki trenutak..
 3. Sjajna utakmica Armanija.. Kad god bi Fener pripretio, imali su odgovor i vraćali razliku.. U prvom poluvremenu Dela Vale, a kasnije i ĆaćA Rodrigez i Gudaitis..
 4. Odlično poluvreme, izuzimajući završnicu.. Raduju pristup i energija.. Boriša odličan u oba pravca, Dženkins sjajan u odbrani.. Šteta za finiš poluvremena, mogli smo da imamo veću prednost..
 5. Nisam hteo da gushim temu vishe, Isiah je dobio na pm (nadam se) sve shto je potrebno.. Josh samo ovo i prekidam.. Ukoliko i nemate EON uredjaj, za par hiljada dinara kupite Android box uredjaj (jednokratno ulaganje) i na njemu mozete instalirati KODI ili neku od aplikacija.. Izvinjavam se za off..
 6. EON uredjaji koje SBB koristi rade na Android operativnom sistemu, shto ce reci da je potrebno samo otici na Google play store, prijaviti se svojim Google nalogom i skinuti neku od aplikacija za gledanje live tv-a koje imaju Arenu.. KODI, npr.. Kod mene sve radi bez problema.. Ovo naravno vazi za korisnike SBB-a, koji imaju EON uredjaj..
 7. Koliko smo dobar fit mi i Dzenkins.. Ovde se oseca sigurno i opushteno.. Dobro doshao kuci, Charli..
 8. Iako je prva asocijacija na Radonjica sistem i jaka odbrana, imali smo mi igrache koji su iskakali iz kalupa i imali slobodu.. Markus i Kvinsi, npr.. I, zashto se Radonjicu ne bi moglo dati vreme...?
 9. Da ne prejudiciramo, josh uvek je Djordjevic selektor.. Ali.. Shta mislite o Radonjicu kao selektoru..?
×
×
 • Create New...