Jump to content

Budha

Član foruma
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

246 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 🙂To sam čuo prije par godina od kolege iz bivše firme, uz još neki dodatak čini mi se. Njemu bilo dobro kaže...
 2. To su političari/diplomati koji su se došli naplatit. Boli njih qrac za bilo šta osim da što duže kaplje u džep. Ne rade skoro ništa.
 3. To u Bileći nema, u Nevesinju se nađe poneki.
 4. Hanga mi djeluje iscijeđeno, u silaznoj putanji. Vrlo loš u Barci, u odnosu na očekivanja.
 5. Naravno da je četnička ideologija fašistička.
 6. A četnici? I ovi iz WW2 i ovi iz 90-ih?
 7. Ukazuje na povampirenu stoku koja se vodi isključivo najnižim strastima. Baš ovako, poput tebe u RH neki relativiziraju ZDS pozdrav, kažu, stari je to hrvatski pozdrav - sve čisto.
 8. Ne vidim kakve veze ja imam sa Nurkićem. :// Pogrešno si shvatio, ja ti ne nudim nikakvo rješenje, samo iznosim opservacije.
 9. Jokic je obozavan jer je pokazao sta je kosarka i znanje nadobudnim Amerikanjcima. Prakticki isti motiv kao i kod glorificiranja Djokovica.
 10. Istina je da i jedni i drugi svojataju sve što je ni tamo ni 'vamo ali Tesla može biti Srbin samo nominalno. Nije ni Hrvat, naravno.
 11. 🙈 Narodna banka Srbije: Ako Hrvatska stavi Teslu na euro, poduzet ćemo mjere https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2292333
 12. Dovoljno je pogledati kako se Jokića popljuvalo jer je ovo ljeto odlučio živit svoj živit a ne ispunjavati propale snove prosječne Srbende. Od busanja u prsa junačka jer Srbija ima MVP-a NBA lige do ćuškanja i cipelarenja konjušara kad je odlučio ne nastupiti na OI. Nisu nacionalisti samo zatupljeni nego i licemjerni. 🙂
 13. Većina ljudi do kraja života ostane u pubertetskim godinama.
×
×
 • Create New...