Jump to content

Hrvat iz Gospića

Član foruma
  • Posts

    603
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hrvat iz Gospića's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular

Recent Badges

453

Reputation

  1. Dobar start Nevena Spahije. Ali utisak koliko je Vanja zalutao u ovo natjecanje čak i u ovoj rekreaciji večeras.
  2. Mnogi su zaboravili, ili jednostavno i ne znaju da je Toni bio vrhunska atleta za jednog belca. Za NBA je morao nabaciti dosta mase pa je izgubio na pokretljivosti...
  3. Moj nick je naslov jedne satirične pjesme(ne previše muzički kvalitetne) koja ismijava baš takve poput tebe, nebitno zvali se oni Hrvati, Srbi ili Uzbeci. Inače, s Gospoćem nemam nikave veze a Hrvat sam samo po rođenju i pasošu.
  4. Zašto da ga je sram, zato što je napisao da odbiješ sa svojim nacionalističkim bljuvotinama umotanim u oblande? Ili je dirnuo u žicu sa ovim 'Jebo vas Mladić'?
  5. Već na 4. ili 5. stranici ove teme je krenula rasprava CZ/FMP a stranicu-dvije poslije toga ide klasična kuknjava i kokodakanje navijača Zvezde o suđenju. Ne znam čemu ta opsesija suđenjem i budžetima. Ali uvijek je CZ zakinuta i ima manji budžet od (x) rivala. 😕 D-o-s-a-d-n-o Ova konstantna prozivanja na osobnom nivou ne treba ni komentirati, to je očito (p)ostao standard rulje. *Na forumu praktički imaju tri teme na kojima su više-manje ovakve stvari dozvoljene ali - malo, brate.
  6. Baš,hebote, u 2021. se netko hvali da ima prijatelje čak i izvan svog plemena, kao neko civilizacijsko dostignuće. Odmah me sjeti na ovu antologijsku sliku:
  7. Hrvat iz Gospića

    Tata

    Navijači Zvezde se tu na forumu ponašaju baš kao i ovi ćelavi, tetovirani i nabildani 'nedamo svetinje' 'kosobo je srbija' 'ratko mladic heroj' navijači iz RL. Skupi se rulja pa gazi sve ko nije po njihovom. Evo, ja živim u CG i simpatiziram i Mornar i Budućnost. Simpatiziram i Hajduk i Split(Jugoplastiku) jer sam 15 godina živio 50 metara od Poljuda i zbog Kukoča. Uostalom, dovoljno je bilo viditi ponašanje ovih što se ne vode mržnjom u onih 2-3 godine kad je Budućnost bila za nijansu bolja od Zvezde. Tada(a i sada) nije bio problem vrijeđati i ispoljavati mržnju prema svemu vezanom za taj klub.
  8. Hrvat iz Gospića

    Tata

    Moguće. Ja sam više navijač Hajduka iz Splita.
  9. Hrvat iz Gospića

    Tata

    Ko je rekao da ja nisam navijač Partizana? Čestitam na prvom plasmanu na SP 🙂
×
×
  • Create New...