Jump to content

kachamak

Član foruma
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kachamak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

6

Reputation

  1. Novica već bio u Realu, narod mu skandirao ispred skupštine "Novica ubica", a on uze mikrofon te poče da peva "Bjelica ubica", za tada mladog kolegu koji se tek dokazivao u Zvezdi. Nakon toga nikad nisam mogao da hejtijem Novicu iako je iz protivničkog tabora.
  2. Nažalost u pravu ste, ali od one lopte metar u golu protiv Krasnodara prestao sam da se žalim na sreću.
  3. Kakva pitanja novinara, svaka čast Radonjiću na strpljenju
  4. Bogami izgleda je Piksi rešio da se jurimo sa Portugalcima u gol razlici, valjda računa da je drugo mesto sigurno. Ovakva ofanziva i presing u gostima protiv Iraca, koji su tvrda ekipa i koji imaju samo 1 poen do sada, oni ako ovde nešto ne naprave leteće glave. Ne znam kako će da se završi ali svaka čast za ovakav pristup.
  5. Arteta je bio bolji kad je postao trener Arsenala nego sad, imao je neke idejice ali je vremenom pročitan i počeo je da se gubi sa izmenama i formiranjem pojedinih igrača. Trenutno baš ne vidim način da sa njim na klupi može da se napravi neki dobar niz i izvuče nešto iz ove sezone.
  6. Ne igramo dobro to je činjenica, ali oni su na ovom meču raspad i vodimo bukvalno samo zato što ni poklonjena bacanja nisu u stanju da ubace. Sudjenje je stvarno užasno i to uvek na našu štetu
  7. Dali jednu trojku I to je bilo gaženje linije i opet gube 3 razlike, kolko god da loše igramo oni su duplo gori a suđenje je sramotno
  8. Ovo još nisam video, dva faula u jednom prodoru. Tako možeš i 5 da mu sviraš, šta ako pre toga ima 3 faula, da ode na 8?
  9. Чукарички баш симпатична млада екипа
  10. Вероватно нисмо имали довољно пара, или није било задовољавајућих опција на тржишту за куповину (или нису хтели да дођу у Арсенал у овом тренутку). Овако пошто евидентно фали играч на тој позицији, можемо да покријемо са њим ову сезону па на лето можда буде више пара за куповину. А можда се баш уклопи (колико видим жељан је фудбала, добио број 11), а Реал како игра вероватно ће да доведе на лето неке нове играче, па буде случај као са Себаљосом (који је инсистирао да остане код нас, мада је он чини ми се опет на позајмици а ни не пружа партије из прошле сезоне). Све у свему ја мислим да није лош потез.
  11. Давидовцу је самопоуздање на нули
  12. Интересантна ситуација, не сећам се да сам видео нешто слично раније. Оба гледишта имају своје аргументе: - офсајд: Родри је био иза и да је Мингс пустио лопту уместо да је прима судија би прекинуо - није офсајд: Родри није утицао на игру (чак га можда Мингс није ни видео), али кад већ играч прима лопту питање је ово што каже Дел Пиеро после колико се рачуна као нови посед Ово је по мени скроз регуларна тактика, два нападача стоје на 15 а одбрамбени на 16 метара и још један нападач утрчава са 20. Ако одбрамбени прима лопту ова двојица могу да га нападну, а ако је пуста онда то може трећи да буде лопта за трећег. Само мислим да ово тешко може да се искористи јер одбрамбени увек може да избије (а играчи ти блеје у офсајду без везе), у осталом играчи у офсајду не могу баш скроз да се занемаре јер увек може да им се дода лопта из аута, па нешто не видим да екипе иду на то.
×
×
  • Create New...