Jump to content

Koca Popovic

Član foruma
  • Posts

    1,317
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Koca Popovic's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1k

Reputation

  1. Moram sam sebe da ispravljam. Sad sam nasao clanak o glasacima. U Beogradu je 230 000 a u Srbiji 1 100 000 glasaca viska.
  2. Politiku volim da pratim i citam o zbivanjima u Srbiji. Isto tako veoma rijetko komentarisem politicka zbivanja ovdje na forumu. Razlog mog pisanja na ovu temu ovdje je da niko nije prokomentarisao vijest cini mi se iz jucerasnjeg Danasa. U Danasu neka (ne znam nista o njoj) Sofija Mandic tvrdi da je u Beogradu 380 000 biraca viska a u Cijeloj Srbiji 1 600 000. Ako je pola ovog tacno ( a bila je veoma argumentovana) onda ne znam o cemu se ovdje raspravlja. A i ono sto je Djilas iznio ako je pola tacno pa onda su izbori cista sprdnja. A i ove stranke sto ce izaci na izbore, pa za njih je cuvena kombi stranka DSS iz proslih vremena veeelika stranka. Moje prognoze su crne sto se tice promjene vlasti u Srbiji. Ovi na vlasti nemaju problema sa finansiranjem. Finansiraju se iz drzavnog budzeta a Srbija ima potencijala za zaduzivanje.
  3. Draga @Selina Srbija je cudo od drzave. U svakom smislu.
  4. Zbog svega toga trazi Americku vizu. Kad je dobijes, pakuj kofere i "put pod noge" sto bi rekli u mom kraju. Putuj i vjeruj mi bice ti lakse i bolje.
  5. @Drug Crni glavu gore. Sve je tako kako si rekao ali zivot ide dalje. Trebas da gledas stvari i sa svjetle strane.
  6. E Tito dragi gdjeli ce ovi u Srbiji. Neka im je bog u pomoc.
  7. I ti se znas neki put praviti naivan. Ako su glavni pocinioci umrli ili na izdrzavanju kazni to uopste ne znaci da oni nisu tu. Kao na primjer prisutni su kroz svoje najbolje ucenike (nekada potrcke). A narod je na zalost jos gluplji nego 1991 unatoc groznim iskustvima iz proslih ratova. Kao rezultat imamo nevidjeni primitivizam, zaslijepljenost i nevidjeno naoruzavanje. Specijalno Srbija i Hrvatska se naoruzvaju. Po nekom mom misljenju da se sto efikasnije unistavaju. Po ovome kako se rat odvija u Ukrajini buduci rat (koji ce garantovano da se desi) nece biti kao 1991. 1991 je rat bio u npr u Krajini, zapadnoj i stocnoj Slavoniji i tamo su bila razaranja. Sljedeci rat izmedju Hrvatske i Srbije ce biti na cijeloj teritoriji obe drzave.Tako da ni ti u Nisu neces biti siguran. Na zalost.
  8. U svakom slucaju dobro nam dosla nazad. Puno pzdrava.
  9. Ne znam, prvi put to cujrm od tebe.
  10. Imam jednog posrnulog kraj mene. Inace bio sam prisutan kad se sretnu dvojica clanova 63-ce, to ti je dozivljaj. Imali su nekog sto su ga zvali Tarzan. E taj je bio legenda kod te 63-ce. Covjek je sa 1500 m pao i prezivio. On je njihov idol. Iz te jedinice dolaze samo specijalci(blago receno).Posto si ti nislija onda mora da znas neke zajebancije sa padobrancima.
  11. Jeli neko probao Mc Alen?
  12. Brate ovo je sve preskupo. Moj cilj je oko 100 k eura. Mada neznam kako bi bilo sa iznajmljivanjem.
  13. @fancy brate procitao sam ponovo ono za sta si mi dao ponudu da te opljunem ali nista posebno od mene ali posebno je to sto si ti meni dao ovu ponudu da mogu da te opljunem bez neke kazne. Ti si meni sa ovim dao komentar mjeseca. Mada ti znas da ja nemam razloga da pljunem po tebi. Jednostavno ne znam zbog cega bi to uradio. Mala digresija. Ja sam ti nesto kao ti. Kako? Imao sam jednu specijalnu nastavnicu u srednjoj skoli. Veselka Vilenica nastavnica francuskog jezika. U trecem srednje na kraju krajeva pita ona nas ucenike sta mi mislimo koju smo ocjenu zasluzili kod nje. Inace njezine ocjene su bile od minus 1 do od prilike 4. Najgore je bilo za par kolega koji su stvarno bili za jedinicu(padanje na popravni). Kad je mene pitala za moje misljenje ja sam joj odgovorio da je moja ocjena onako kako ona misli. Dobio sam ocjenu vise nego sto sam ja mislio da zasluzujem. Tako da i ti mozes da mislis o meni kako hoces. Ja o tebi najbolje , a inace pusti @Kronostime-a da nas uveseljava na zajebancijama.🙂. Brate jedan je zivot. Ne znam da li starost ili zivotno iskustvo ali ne vrijedi inacenje ni sa jedne strane. Jes da neki kake o nekim stvarima ali neka im to bude na dusu. Uh jebote ali sam se raspisao, ne znam sta mi je.
×
×
  • Create New...