Jump to content

Crni

Član foruma
  • Posts

    4,738
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Crni

  1. I Obradovicevsko cascavanje sudija Atamana. Potpuni Obra efekat na delu. Kad vec vucemo paralele...
  2. Crni

    NBA 2023-24

    https://www.instagram.com/p/C6i16KmIzGh/?igsh=MTdqbHI3MHllczNzNw== Barkli ima vise mudrosti od svih grckih filozofa zajedno🥹
  3. Crni

    NBA 2023-24

    Bas cudno pise najodvratnijoj stranci na kugli zemaljskoj.
  4. Crni

    NBA 2023-24

    Nema veze koje si nacionalnosti, vec kakav si covek.
  5. Crni

    NBA 2023-24

    Najjaca utakmica do sada u PO. Najkvalitetnija. Finale pre finala sto se znalo. Bice ovde 7 utakmica.
  6. Crni

    NBA 2023-24

    Ajde Embide na odmor, pa da sastavis iducu sezonu. Svaka cast momcima obe ekipe. Naravno da sam srecan zbog NY. Cudno mi da ova fransiza ide dalje😆 Aj jos Dalas.
  7. Crni

    NBA 2023-24

    Od gotovog veresija, nista novo u ovoj seriji...uz Dalasovu najuzbudljivija.
  8. Crni

    NBA 2023-24

    Nema trika da Fila izgubi veceras. Sugava arena izgubila signal
  9. Pa sto se vezujete za lik i delo odredjene licnosti koja ostavi traga u dragom vam klubu, pa posle i da predje u Al Nasr, gledate i podrzavate. I to jeste lepo, ja kazem razumem vas, ne upraznjavam, ali kao kapiram. Ali ovo navijanje za Real, Barsu, Psg, City, Pao, Boston, Lejkerse... Secam se kad je Boston skupio onaj tim sa Garnetom kog sam obozavao, bio mi je gori od svih Lebronovih i Durentilinih popusaja.
  10. Ma ja razumem vas, vi gledatr Dalas zbog Egzuma klacera, Pao zbog Lesora i Papapetrua, Oli zbog Milutonova i Gosa(oh, wait)😆
  11. Filmovi sa ocenom 4 na imdb moze da gleda samo reziser, glumci i rodbina.
  12. Ma ne navijam ni za koga, sem Zvezde. Boli me tuki, samo se iscudjujem pojedinima ovde... Verujem da se igra Spejs dzem, taj neko bi navijao za cudovista🤢
  13. Cova je za ovog indijanca pojam. Zapravo ne verujem da iko sem Zvezde na celu ima doktora, zve neki krimosi, dizajneri, bivsi sportisti, limari itd.
  14. Au...sad sam sve video, da neko ko voli kosarku podrzava Pao, sa ovakvim gazdom, sa Slukasom...
  15. Kao juce je sa JNA razglasa grmelo "A ja imam tugu 6 godina dugu..." By Seki Turkovic. A u svlacionici Aca Stojanovic sa svojim igracima u delirijumu skace i njace "Kurva umire, kurva gasi se" Zato ih ne zalim. Srecna titula svima koji vole Zvezdu idemo jos malo i po cetvrtu zvezdicu na grbu.
  16. Ali Srki svira za desetku.
  17. Crni

    NBA 2023-24

    https://vm.tiktok.com/ZMMp4LAV3/ Ovde mi zao Kinga🙁
  18. Crni

    NBA 2023-24

    Ispod radara prolaze partije MPJ, redovan na skoku, pogadja vazne suteve i za razliku od prethodnih god igra konstantno dobro. Sporadican je Gordon, a Marej kasljuca, ali opet i to nije problem za njih, koliko po mom misljenju doprinos Brauna, Dzeksona i Poupa. Votson ima energiju, i nekako se tu zavrsava prica sa njim. Imam utisak da je jedini Porter pogadjao spolja, ako se taj trend nastavi, Vukovi ce proci.
  19. Crni

    NBA 2023-24

    Dejvis je bio gazda u ovoj seriji. Jebes brojke, dok ne vidis stanje stvari na parketu. Jedan MVP ne igra odbranu ni pogledom. A utisak je da je energetski bio ispod niova, cesto delujuci iz drugog plana. Ako si prva zvezda, neces dozvoliti da akcije idu mimo tebe, uzimaju se nekakvi sutevi preko ruku, neizgradjene akcije itd. On je to dopustao, da bi odmarao, propisno se izodmarao, i imam utisak da se sacuvao.
  20. Crni

    NBA 2023-24

    Zajebano ce biti. Serija sa LAL bila je uzbudljiva jer je Dejvis dominirao na obe strane, Vulfsi imaju jednodimenzionalnu peticu. Ocekujem tesku seriju, ali skalp koji je Denver uzeo znacice po pitanju samopouzdanja.
  21. Crni

    NBA 2023-24

    https://www.statmuse.com/nba/ask/nikola-jokic-stats-vs-gobert Minesoti je bilo lako braniti spoljne jer Nurkic nije pretnja. Sada kad je glavna opasnost na centru, morace vise da se skupljaju unutra.
×
×
  • Create New...