Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Kakav cirkus. 😃😃 20 posto bolji od Murraya 😃
  3. Darko

    NBA 2023-24

    O tome sam i govorio. Nije glavni problem Lejkersa bio napad, nego odbrana. Nije serija još završena, niti utakmica. Ali trenutno ima više od 40%, tako da ti matematika nije jača strana.
  4. Darko

    NBA 2023-24

    Daj ne seri, navijač Lejkersa priča o suđenju. Da ste vi ovde, gubili bi -35 na svakoj utakmici. Što se tiče ove utakmice, puštena tuča ali Denver se uopšte nije prilagodio, nema šta da se optužuju sudije za ovo. Sramotan nastup Denvera. Minnesota osvaja ako ostanu zdravi. Nego gde je arogantni nemač pojma @McLeod da nam objasni kako je Minnesota limitiran tim. Čekamo te.
  5. Sad kad krene "evo dobili su sve odluke" i "Imaju isti broj bacanja", nakon sto su poceli da sviraju identicne stvari kojih je bilo barem 20 u 1/2. Smece od lige, nerealno kakva kradja
  6. Očito je da je jedan pojedinac u petorci Nuggetsa umislio da je puuuuno bolji nego što je. Ako hoće iskorisit TOP 5 centra svih vremena najbolje što mogu, vrijeme je da se radi neki trade. Dejana Udovičića?
  7. Darko

    NBA 2023-24

    Sada se vidi koliko znači Murray a i BB. Ovaj Murray što trenutno igra nije isti igrač, očigledno je usporen. Kada Jokića dupliraju, nema ko da da koš.
  8. delgado

    NBA 2023-24

    Minesota je jaka kao Real u Evroligi. Zaboravi se cesto i SloMo kinez koji je isto solidan sistemski igrac. NAW je rodjak Shaiju, imaju Alexander u prezimenu i nije cudo sto i on kida..
  9. Ništa ostaje nada u drugog debelog Srbina
  10. @alpaka Bereta Sida vidi sta znaci imati trenera. Nuggetsi vezali par pogodaka u napadu i cim Minesota nije odgovorila, odmah tajmaut.
  11. Zli Gli

    NBA 2023-24

    Vrlo jednostavna igra Vulvsa u napadu za sad u seriji, samo napadati Jokica i Mareja u svim kombinacijama jer ne brane bukvalno nista 32 razlike, Edin i Kole na aparatima
  12. Sota sa ovako drogiranim Denverom ovo dobija u trećoj brzini. Neverovatna dominacija.
  13. Ali Jokic koji pogledom prati ljude oko sebe na obrucu, ovo je bas degutantno
  14. Aman ljudi, uzmite mu loptu iz ruku!!!
  15. Izuzetno glup McDaniels, gdje ces druze? Jos napravi 4 faul
  16. Nema veze - neka bude i 2:0 ,vadili smo se i iz većih govN,nekoliko puta uzastopno...
  17. Zli Gli

    NBA 2023-24

    1% ovde nema guranja od strane sudija nego nisu navikli da ih neko brani muski. Jos jedan podsetnik da Rid i MekDanijels nisu igrali prosle sezone u prvoj rundi pa su 4 meca bila otvorena do kraja i ovde imamo nagovestaj na sta je to vec tad moglo da lici.
  18. cabke

    NBA 2023-24

    Jel zna neko kad igra Denver večeras? 😅 Ja ne vidim da se iko iz tima pojavio na utakmici. Jbt...ostali šarafi samo od Nuggetsa. Baš su ih otresli kao ciganče napolitanke u prvom poluvremenu.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...