Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Darko

    NBA 2023-24

    Jel ti uopšte gledaš utakmicu ili pišeš napamet? Meni su najozbiljniji rival Denveru za titulu. Duboka, jaka, visoka ekipa koja ima i glavu i rep. Timski igraju, jedini koji malo više solira je Edwards. Phoenix ne liči ni našta, fali im plej kao hleb naš nasušni. Ode na 20 razlike u trećoj, po običaju raspadaju se kod kuće u plejofu.
  3. Dronirane su dve rafinerije i izgleda aerodrom u krasnodarskom regionu. Pre toga, nekoliko dana ranije, Čini mi se da su čumka trebali da probaju, mislim da je njegova aura jača.
  4. Prosto mi je nejasno kako je Finiks dobio sve 3 u regularnoj, i to lagano. Ovo je cista nemoc.
  5. DJORDJE

    Masovni turizam

    Bio sam u Veneciji sa famlijom pre nekih 15 godina i prvi utisak je bio smrad, nedefinisana kombinacija pokvarene ribe, belog luka i prljavih carapa, sto bi rekao moj sin, kao kada udjes u indijski restoran. Onda su nas opljackali u kafeu, uz bezobrazne cene za pice, dodali i muziku. Norveska je verovatno jedna od najskuplji zemalja na svetu, tako da to i nije neko cudo. Ja sam isao na krstarenja krajem 90tih , ali i prosle godine, razlike su drasicne i to na Karibima. Nekada si u lukama imao gomilu free shopova u kojima su ljudi kupovali parfeme, nakit i firmiranu odecu. Internet je bukvalno to ubio, po karibskim ostrvima danas imas jednu prodavnicu i tu vecina kupuje cigarete, sve ostalo mozes da nadjes jeftinije preko amazona i ebeya. Panama je recimo bila cuvena po free shop prodavnicama, danas imas samo nekoliko, luka i aerodrom. Za male zemlje samo pristajanje kruzera donosi prilican prihod, za Norvesku je to boranija.
  6. McLeod

    NBA 2023-24

    Meni je ova Minesota poprilican jad, onako ne znam, ovakva ekipa da ode daleko je bas pokazatelj teske propasti NBA, Edvards kao vanbracni sin MJ-a je ok, ali i originalnom MJ-u je trebala pomoc, ovo ovde Naz Rid kao 6th man i Rudi kao fejk DPOY give me a break. Veci su mi smek imali dok su im igrali Stojko Vrankovic, Marberi i Kar i bili najgori u ligi na NBA 97 na Segi nego sad.
  7. Finiks izgleda nemocno, sutnuli su 17 bacanja za cetvrtinu i po, cak i pored toga Minesota vodi. Jednostavno nista im ne dolazi lako, prakticno uopste nema lakih poena, jer nema izgradjenih akcija. Ne mogu da pariraju visinski ni u snu, ali opet ne igraju dovoljno brzo da time naprave neki balans. Buker i Bil cak ni Konlija ne mogu da rese 1 na 1.
  8. Today
  9. Darko

    NBA 2023-24

    Minnesota baš bolje izgleda, slobodna bacanja drže Phoenix u igri. Jednostavno izgledaju kao bolji tim. Ovde ladno može da padne još jedna metla.
  10. Bil je barem jednom u svakoj od utakmica nagazio aut liniju u polukontri, maltene na istoj poziciji, sa desne strane. Liku se to desava redovno. Neverovatno koliko je to lose dovodjenje bilo. Ovo sto on donosi bi verovatno i Erik Gordon mogao da isporuci, kad bi mu dali istu minutazu i ulogu. Totalni bezveznjak na ugovoru od 50 miliona.
  11. Dal je realno da onako ocigledne korake ne sviraju jbt?
  12. Glupiranje Westbrooka iz čiste nemoći, potpuno nepotrebno. Kao da nije navikao na neuspjehe.
  13. Sa 6 na 17 ocas posla. Kajem se vec sto sam ostajao ovo da gledam.
  14. Fizički jaka, ali slaba košarka u Dalasu. Velika četvorka Clippersa vidno izvan svog prime-a, s druge strane Luka i Kyrie loše šutiraju. Ni jedni, ni drugi trenutno ne izgledaju kao ekipe sa šampionskim potencijalom.
  15. Crni

    NBA 2023-24

    Zubac neverue😁 Nemojte da se zajebavamo😆
  16. Bas sam hteo da napisem kako su mi izgledali bolje bez njega 1. mec. I ne samo zbog rezultata, naravno
  17. Kawhi potpuno van forme, pitanje je da li je uopšte oporavljen. Čim se Luka se uključio, Mavsi se odlijepili. Ozbiljno fizička košarka, Dalas konačno ima čime da odgovori - ubjedljivo najbolja kupovina ove godine sa Gafordom i PJ-om, plus Lively-jem kao rukijem. Ako prođu Klipane, mogu i do finala Zapada.
  18. gggggggg

    NBA 2023-24

    leonard je gotov. bas se lose krece.
  19. Westbrook malo grublji od dozvoljenog. Luka nema dobar govor tijela, mora to jače i koncentrisanije.
  20. gggggggg

    NBA 2023-24

    koleno o koleno, valjda ce biti ok westbrook ko andrija geric
  21. Crni

    NBA 2023-24

    Zao mi je sto se Janis povredio, ako se i sad Luka povredi...iskreno nije to-to. Imamo i Zajona, Batlera...
  22. Radalek

    NBA 2023-24

    Ako se Luka povredio, da ga jebes stvarno... Otisao u svlacionicu.
  23. Crni

    NBA 2023-24

    Zrtvovao dam Indijanu, da gledam Dalas. Drago mi je bas zbog Halibartona. Ajde Luka vejki vejki
  24. DameTime

    NBA 2023-24

    Kakva utakmica na kraju, ko bi se tome nadao posle Q1... Ali zato volimo NBA plejof košarku. Haliburton clutch, TD partija uz nešto lošiji % šuta, ali zato 16 asista i 10 skokova (posebno bitni oni ofanzivni). Na drugoj strani Khris sabio i zbog njega mi je najviše žao što nisu ovo dobili. Bucksi su ovde potrošili nosioce debelo, gulili su svi po 40ak minuta i pitanje je da li će imati gasa za G4. A pitanje je i da li će imati Lillarda u G4...
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...