Yoyogi Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 11 hours ago, Akiro said: Akiro, ako si mislio da uzmeš japanski nick, ime Akiro ne postoji. To je Akira, neko pred kojim je vedra budućnost. Kao na primer kod nas ime Vedran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 1 hour ago, Yoyogi said: Akiro, ako si mislio da uzmeš japanski nick, ime Akiro ne postoji. To je Akira, neko pred kojim je vedra budućnost. Kao na primer kod nas ime Vedran. Uzeo sam nik po Kurosawi, čije ime često pogrešno pišu. Znam da je, u stvari, Akira. Ali kako to nekako female zvuči za evropsko poimanje imena, uzeo sam namerno onu pogrešnu interpretaciju imena. Za samo značenje, međutim, nisam ništa znao. Lepo, neka bude nomen est omen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 8 minutes ago, Akiro said: Uzeo sam nik po Kurosawi, čije ime često pogrešno pišu. Znam da je, u stvari, Akira. Ali kako to nekako female zvuči za evropsko poimanje imena, uzeo sam namerno onu pogrešnu interpretaciju imena. Za samo značenje, međutim, nisam ništa znao. Lepo, neka bude nomen est omen. Nema veze, ionako je bilo off-topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 Ajde da nisam pomenuo da se suzdrzite od off-topic-a u ovoj temi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo. U pravu si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Pogledam par priloga od Yoyogija i odmah mi ponudi da penziju provedem u Tajlandu? Region settings - Serbia Mada, kad sam pogledao ponudu - ispod palme mi je sve primamljivije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Ne znam da li je neko primetio ali kad se klikne na notifikaciju preko androida umesto teme izlazi neki sajt sa reklame. Meni su jutros vise puta izlazili neki americki traktori. Bobcat ili tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited) Ima reklama, nisu nešto napadne, mogu da se ignorišu. Znači li to kraj donacijama ako od toga ima prihoda za sajt? Edited November 14, 2019 by Yoyogi spelling 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 14, 2019 Author Share Posted November 14, 2019 3 hours ago, Yoyogi said: Ima reklama, nisu nešto napadne, mogu da se ignorišu. Znači li to kraj donacijama ako od toga ima prihoda za sajt? Zato i testiramo, da vidimo koliko su napadne i meni za sada deluje da nije uopste strasno, cak sta vise izbaci mi i neke korisne stvari. Trenutno su reklame bas na nekom minimumu, izbacio sam razne pozicije koje mislim da bi smetale (tipa hoce da se ugnezdi reklama u neciji quote). Ali su onda i prihodi minimalni, takoreci mizerni 😄 probacu 2 nedelje sa jednim podesavanjem pa 2 nedelje sa jacim, pa da vidimo sta je ok... Nije poenta da vas smaraju reklame a nije poenta ni da stalno trazimo donacije. Kao sto sam ranije naveo, za sada smo ok, ali treba razmisljati i unapred. 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 16 hours ago, MetalHead said: Zato i testiramo, da vidimo koliko su napadne i meni za sada deluje da nije uopste strasno, cak sta vise izbaci mi i neke korisne stvari. Trenutno su reklame bas na nekom minimumu, izbacio sam razne pozicije koje mislim da bi smetale (tipa hoce da se ugnezdi reklama u neciji quote). Ali su onda i prihodi minimalni, takoreci mizerni 😄 probacu 2 nedelje sa jednim podesavanjem pa 2 nedelje sa jacim, pa da vidimo sta je ok... Nije poenta da vas smaraju reklame a nije poenta ni da stalno trazimo donacije. Kao sto sam ranije naveo, za sada smo ok, ali treba razmisljati i unapred. 😉 Sad je sve ok, nego je juče bio neki problem sa notifikacijama. Recimo, meni izađe notifikacija "Darth Bane quoted you", ja kliknem sa mobilnog da vidim Banetovu repliku na moj post i pošalje me na neku američku stranicu o traktorima (Bobcat). Ali sad su notifikacije ok na mobilnom ponovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 15, 2019 Author Share Posted November 15, 2019 1 hour ago, Jonnhy Clash said: Sad je sve ok, nego je juče bio neki problem sa notifikacijama. Recimo, meni izađe notifikacija "Darth Bane quoted you", ja kliknem sa mobilnog da vidim Banetovu repliku na moj post i pošalje me na neku američku stranicu o traktorima (Bobcat). Ali sad su notifikacije ok na mobilnom ponovo. TapaTalk ili direktno na forum si isao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 2 minutes ago, MetalHead said: TapaTalk ili direktno na forum si isao? Direktno na forum. Sad je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 15, 2019 Author Share Posted November 15, 2019 1 hour ago, Jonnhy Clash said: Direktno na forum. Sad je ok. Mozda si promasio link, npr. stranica se malo pomerila u trenutku tapkanja prstom pa si kliknuo na reklamu... Javi ako opet bude nekih cudnih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Ima reklama ali ništa uznemirujuće. Ja idem samo sa desktop, čak je i bolje nego sajtovi nekih novina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 1 hour ago, MetalHead said: Mozda si promasio link, npr. stranica se malo pomerila u trenutku tapkanja prstom pa si kliknuo na reklamu... Javi ako opet bude nekih cudnih stvari. Moguce da je baner malo prelazio u notifikaciju ili da sam nekad i promasio i link. Sad je ok sve cini mi se. U svakom slucaju nista strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Ja koristim Google Chrome na laptopu i do sada nisam videla nijednu reklamu ovde. Nisam probala da uđem na forum preko mobilnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 18, 2019 Author Share Posted November 18, 2019 Poslednja 24h ih nema, bice opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 ako ništa bar je ova reklama za hosting radila besprekorno i juče dok nije radio forum 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Da nisi rekao, ne bih ni primetio da nema reklama. Kakve su da su bile, nisu bile napadne. Ako Forumu to nešto pomaže, mislim da nije neki problem da ih nastave, ako bude kao što je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 On 11/10/2019 at 12:16 PM, Knipex said: Opera na desktopu (+ublock origin) i opera na mobilnom i nema reklama. Što se tiče toga da vam nudi nešto što niste pretraživali to je zato što je pretraživao neko sa iste ip adrese (wi-fi mreža npr) u skorije vreme. Pa koja je poenta da se stavljaju reklame ako cemo svi da ih blokiramo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Not impressed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 20, 2019 Author Share Posted November 20, 2019 WTF? Na ovim mestima definitivno nisam dozvolio reklame... cak sta vise, reklame su sada limitirane od strane Google-a nakon onog povecanog saobracaja posle derbija u kosarci, bio im je sumnjiv toliki rast. Recimo ja sam juce video tek jednu reklamu, na predvidjenom mestu. Da tebi ovo nisu neke druge reklame inject-ovane nekako? Hajde salji jos slika ako naidjes na ovo... pa da se zalim svevisnjem Google-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 31 minutes ago, MetalHead said: WTF? Na ovim mestima definitivno nisam dozvolio reklame... cak sta vise, reklame su sada limitirane od strane Google-a nakon onog povecanog saobracaja posle derbija u kosarci, bio im je sumnjiv toliki rast. Recimo ja sam juce video tek jednu reklamu, na predvidjenom mestu. Da tebi ovo nisu neke druge reklame inject-ovane nekako? Hajde salji jos slika ako naidjes na ovo... pa da se zalim svevisnjem Google-u. A što znam, posećujem i neke druge forume i ovo mi nigde ne iskače. Doduše, ovo mi se samo dešava na tabletu, neki Amazon Kindle Fire. U koji god podforum uđem sačekaju me dve reklame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 20, 2019 Author Share Posted November 20, 2019 Bas cudno, prakticno ti onemougacava pristup nekim temama. Jel moze ovaj browser da menja izmedju Mobile i Desktop view pa da ti makar bude bolje prikazano, kao da browser uopste ne renderuje stranicu kao responsive (a jeste, i reklame bi trebale biti responsive). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Probao sam na Desktop view, ušao na par pdf, i samo na košarci imam problem. Doduše sad mi izbacuje samo jednu reklamu, i malo je uljudnije postavljena 🙂 Msm, nije to neki problem, snalazim se ja, ali čisto da prijavim anomaliju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts