Radoye Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 'el bilo vec ovo? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Topla preporuka, samo 300 dinara▼ Ja danas uzeo u trafici. Tek počeo s čitanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 A sta sa nama koji nismo iz Srbije? Salji postom 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted November 7, 2020 Author Share Posted November 7, 2020 dobih danas poklon od druga koji radi u ktm-u u austriji. Uranio rodjendanski poklon 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 On 11/6/2020 at 6:18 PM, Hertzog said: A sta sa nama koji nismo iz Srbije? Salji postom 😆 Oćeš da skeniram? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 Ako imas gde a nije ti cimanje mozes Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Pa ako već skeniraš, mogao bi to negde da uploaduješ i baciš link na privatne poruke, da to poskidamo.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Imam kući skener+štampač. Definitivno ću to uraditi jer ovih dana možda ne radim. Imam dva velika projekta isred mene (uvodna tema za Tursku i dizajniram uličnu F1 pistu u Džedi), ali odradiću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Imam kući skener+štampač. Definitivno ću to uraditi jer ovih dana možda ne radim. Imam dva velika projekta isred mene (uvodna tema za Tursku i dizajniram uličnu F1 pistu u Džedi), ali odradiću.Bravo i hvala unapred!Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Posle jedno tri sata posla uspeo sam skenirati SAT-ov specijal 70 Godina F1. Na mestima gde su bile reklame stavio sam onu sliku s crnom pozadinom i natpisom Reklama. To sam uradio zbog opcije u PDF čitaču kada čitaš s dve stranice istovremeno (kao knjigu). Uploadao sam na Google Drive a poslao sam za sada Askariju, Hercu i Dovnforsu jer vidim da su se zainteresovali. Naravo ostali samo šaljite poruku. Kad primetim odma šaljem link. Ako vam ne odgovara Google Drive mogu i na MEGA direkt link do PDFa. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 https://racer.com/2020/11/13/sports-car-racer-jim-pace-dies-at-59/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 2001: Raikkonen, Alonso, Schumacher and Verstappen.2021: Raikkonen, Alonso, Schumacher and Verstappen.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 22, 2020 Author Share Posted December 22, 2020 Jeste da sam Downforceu obecao nekada davno poslati knjige servisa za TAM 150, i poslacu mu jedan dan. Pa ga se setih sada jer sam nasao novu egzotiku: a nesto i ca cika Zorana: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Srećan Božić svima koji slave! 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Verovatno je bolje da okacim ovde nego na Klasiku... Za one koji imaju vremena i radoznalosti, video od 2+ sata: Edited December 26, 2020 by zoran59 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Don'o Božić bata..[emoji16]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Tebi knjigu a meni zemljotres od 6.3 po rihteru. 😆 da hoce ova 2020. Zavrsiti. Dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Tebi knjigu a meni zemljotres od 6.3 po rihteru. [emoji38] da hoce ova 2020. Zavrsiti. Dosta je biloŠta je bilo kojiqratz, nemam pojma??Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 Zenljotres bio, epicentar kod Petrinje u hrvatskoj, al nama je to relativno blizu. Juce bio jedan oko 4 po rijteru, a danas drugi od 6,3 i momacki je ljuljalo. Petrinja je sva skrsen i ima poginulih. Ovde u Banja Luci poprilicno treslo, sitna su ostecenja, ali onaj zemljotres iz 1969 kada je banjaluka skrsena, je bio slabiji od ovog pa je nastala panika i haos. Meni na balkonu pukla fasada (nadam se da je samo fasada), jer se dodiruju bas na mom stanu dve lamele zgrada pa ima taj prostor izmedju njih. Verovatno od ljuljanja balkon udario u drugu zgradu. u sustini nista, al ta petrinja u hrvatskoj bas najebala, za sada 12 poginulih i sve skrseno al jos izvlace ljude iz rusevina. ja nisam oswtio jaci zemljotres u zivotu, bukvalno smo odakakali od zemlje. Ruzan osecaj p.s. evo dok pise jos jedan, pise 3.9 po rihteru kor siska. Bice ovoga jos. Proletos je zagreb skrsen, ocigledno se ova nasa ploca pomera, tako da... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 E jebiga, kao da je malo posrana korona, sad i zemljotres..Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Hertzog, drz' se, pa makar i za glavu! Valjda je sad gotovo. Meni burazer iz Zagreba javlja da mu se usjebalo sve sto je opravio nakon onoga u prolece i morace iznova... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Jednostavno, zemljotres je delovao u krugu prečnika 1000 km, bila to šteta ili samo podrhtavanje na krajnjem obodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 S obzirom da nas ima na raznim stranama sveta, zelim vam svima sve najbolje u 2021. godini, srece zdravlja i zanimljivih trka. Ovu odlazecu godinu da ne pominjemo nego po lepim stvarima. 🍻 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts