Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kada gubis od nekog ko je otprilike tvog teniskog nivoa, to nisu darovi. Zato i ne pominjem meceve sa Rafom i Fedom, iako i tu moze da se iscacka.

Ali, kada gubis od onih koje sam naveo u samoj zavrsnici, to jesu darovi.

• Like 4
Posted (edited)

Bravo za Rafu svaka cast !

Mislim da se Novak zeznuo sa dve strane, jedno je da nije dovoljno spreman - prica vec poodavno da mu je najvaznije da bude spreman 2020 za slemove a pogotovo za OI tako da nije ni krio da se nije spremao iz sve snage za sada. Drugi zez je po meni sto se on malo uspavao i silno se oslanja na analize brojki programiranog plana od strane strucnjaka za cifre i slicno, medjutim nisu vise ni ostali naivni nego se takodje pripremaju sa brojkama a prave i plan B itd itd, pogotovo deda za kog sam sigurna da je proveo poslednjih par meseci spremajuci se za mec sa Novakom - lik izjavio da do pred mec nije znao da je poslednji put dobio Novaka 2015 godine - nije znao :ajme::classic_laugh:  to naravno ne umanjuje pobedu dedinu, svaka cast i njemu uspeo je

Edited by ciao
Posted (edited)

@boxy Jel on (Feki) to tebi prica o cemu razmislja svako jutro?

Meni je ispricao da je poslednjih par meseci samo o Djokovicu razmisljao i dao zadatak svog timu da se on alaizira u detalje jer mu je opsesija i najveca zelja mu je da ga dobije bar jos jednom u zivotu - al nemoj to nikom da kazes to je samo meni pricao

Edited by ciao
Posted
  On 11/15/2019 at 9:33 PM, ciao said:

Jel on to tebi prica o cemu razmislja svako jutro?

Meni je ispricao da je poslednjih par meseci samo o Djokovicu razmisljao i dao zadatak svog timu da se on alaizira u detalje jer mu je opsesija i najveca zelja mu je da ga dobije bar jos jednom u zivotu - al nemoj to nikom da kazes to je samo menipricao

Expand  

malo zabrinjavajuce je sto mislis da pricas sa Fedom :classic_unsure:

Posted

Mhmm, bilo je bas dosta ljudi sto su pricali nakon osvajanja Sangaja da je Medvedev najbolji igrac na svetu, a sada nije mogao pobedu da zabelezi 🤔

Steta za Rafu, cist primer da ti ni dve pobede ne garantuju prolaz.

Cicipas-Federer

Tim-Zverev

Ovo su polufinala. 

Posted

Baš dobar tenis. Roger mora još više da optereti Cicijev BH, ovaj forhendom ubija za sada.

Pitanje je i koliko Cici ima goriva.

• Like 1
Posted

BH mu definitivno nije slaba tačka... udarac za udarac dobija razmenu. Izuzetno je kompaktan i dubok danas. 

Ovde jedino visoki procenat ubačenog prvog servisa i maximalno skraćivanje poena/izlazak na mrežu uz varijacije ga mogu izbaciti iz ritma. 

Posted

Finale Cicipas - Tim treba da bude... Objektivno su najvise pokazali ovde .

A ovo da Fed , Rafa i Novak ne znaju kada su poslednji put dobili ili izgubili jedan od drugog je presmesno. Naravno da znaju pa oni znaju svaki detalj u bitnim mecevima u karijeri da prepricaju godinama kasnije kada ih neko pita na konf za stampu, a posebno u medjusobnim mecevima jer su se toliko studirali medjusobno da znaju kako drugi dise.