Miki28 Teoljub Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: U nesvesti je TJ Jel realno? Taman prebacio da gledam Denver i bam, 9 poena za minut TJ-a. Upali lik🔥🔥🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Znate šta je neverovatno, da meni od mnogih omraženih igrača ,odokativno trojica dolaze iz Utah ... Ingles, Stockton i Jeff Hornacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Svi dizu patku na Lakerse. Uzasnu odbranu su odigrali na Warrenu, sve otvoreni sutevi i ziceri na obrucu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Pa šta je sudijama ljudi moji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Šta gleda ovaj crni sudija - čovek ili je slep, ili ne zna da sudi ili je užasno tendeciozan i svesno navlači vodu na Jutinu vodenicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 (edited) Bože koliko je bio pametan onaj Jokićev ringišpil za Rudijevu 6. ličnu Edited August 8, 2020 by BJÖRKman011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 12 minutes ago, Miki28 said: Bice penicilina za njega u PO, nemas brige jedva cekam da to vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 14 minutes ago, propolis said: Ovo je tekma za nas sto nemamo Arenu, za sve pare tekma 🙂 Imaš na B92 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 (edited) Kako ne voleti Stoktona!? Ovo nisu koraci Marija? Wtf? Edited August 8, 2020 by freethrow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 (edited) 1 minute ago, freethrow said: Kako ne voleti Stoktona!? Spečeni fuj 😁 a Hornacek kada je mazio lice prilikom slobodnih kao pozdrav deci classic papučar Edited August 8, 2020 by BJÖRKman011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Drugi napad zaredom Juta postiže trojku iz drugog napada, nakon skoka u napadu jer Meloun igra bez Jokića u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Ko su ovi mladi što četuju levo od utakmice u četu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Sad će sudije da ulete da Utah izjednači ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Meni je neverovatno da se ovaj Denever muci protiv ovakve Jute.I jos 2 produzetka, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Ali Marej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 20 minutes ago, propolis said: Ovo je tekma za nas sto nemamo Arenu, za sve pare tekma 🙂 Ja imam Arenu, al gledam na kompu, true NBA fan gleda na TNT-u preko kompa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 i meni se cini da su ono bili koraci mareja Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 (edited) jbt ala je malone jahao murraya, igrao bi garan i treci produzetak. pobedila pravda! btw nije pomerio stajnu nogu tako da mislim da nije bilo koraka. Edited August 8, 2020 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Da se LAL previše ne ohladi u želji da malo smanje gas pred PO ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Dobro, prva utakmica posle 5 meseci za Dzamala, solidno se pokazao, na kraju mu je ipak nedostajalo koncentracije da ubaci ona dva bacanja. 3 minutes ago, BJÖRKman011 said: Da se LAL previše ne ohladi u želji da malo smanje gas pred PO ? Ma opustencija kod njih, svaki mec neko odmara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 1 minute ago, Drakaris said: Dobro, prva utakmica posle 5 meseci za Dzamala, solidno se pokazao, na kraju mu je ipak nedostajalo koncentracije da ubaci ona dva bacanja. Ma opustencija kod njih, svaki mec neko odmara Igrao je u julu jednu pripremnu za balon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 9 minutes ago, 12Laki said: Meni je neverovatno da se ovaj Denever muci protiv ovakve Jute.I jos 2 produzetka, Denver bez dvojice od petorice najbitnijih igrača i sa polomljenim Marejem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Kako bi bilo fenomenalno finale istoka TOR i MIA, svršio bi momentalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Al zalepi Goga Lebrona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 3 minutes ago, Zvezdinho said: Igrao je u julu jednu pripremnu za balon. Skroz sam smetnuo s uma tu tekmu. 15 minutes ago, 12Laki said: Meni je neverovatno da se ovaj Denever muci protiv ovakve Jute.I jos 2 produzetka, Pa dobro, nisu ni Konli i Micel za potcenjivanje, pogotovo kada se jedan od njih zapali na kraju i ispogadja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts