Amigdala Posted yesterday at 08:35 PM Posted yesterday at 08:35 PM Spacey & Spicy 😉 Helter- skelter mjuza za neki kvalitetni road trip. Totalni ludaci.
fancy Posted yesterday at 08:36 PM Posted yesterday at 08:36 PM 1 hour ago, Volter said: Sram vas bilo 1 hour ago, Volter said: matori Fensi Kad nema kronosa, moram ja 1 2
Bul-Kathos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gospodski potez, pdf o Habermasuhttps://bibliotekaxxvek.com/povodom-smrti-jirgena-habermasa/
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 3/14/2026 at 7:41 PM, Volter said: Sad vidim da su me matori Fensi i Stileto, kao i Amigdala prozvali da zagađujem temu i širim treš Ti još ne znaš, momče mlado, Mi odrasli znamo, Kad porasteš kad razmisliš Kaš'će ti se samo. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Stiletto said: Ti još ne znaš, momče mlado, Mi odrasli znamo, Kad porasteš kad razmisliš Kaš'će ti se samo. Odgovoriću rimom vrlo rado Ne potcenjuj matori, ovo momče mlado. Još nešto mora da se zapiše odbijate da odrastete, na čelu vam piše.
Volter Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago (edited) 6 minutes ago, fancy said: 👀 De, de, ne ljuti se odmah. Evo kako bih ti ugodio, ide Ej otkad sam se rodio. Idemooooo Fensi Edited 44 minutes ago by Volter
fancy Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 3 minutes ago, Volter said: Idemooooo Fensi Samo vi idite maše vam fancy 👋 1
Recommended Posts