Jump to content

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted (edited)

Među mojim omiljenim timovima, od njih 5,6 (ostale ne volim ili su mi meh),  da kažem da 3 dobro stoje (over 0500). Na mesec ipo pre playoffa i 2 meseca pre World Series, Dodgersi su favoriti, a prate ih ne znam više kojim redosledom -  Raysi, Astrosi, White Soxi, Yankeesi, Red Soxi i Giantsi. Voleo bi, naravno, kad bi se neki od dark horse timova proslavio ove godine, Brewersi npr. Cleveland Indiansi se neće više tako zvati nego - Guardiansi, alal vera ko im osmisli i ime i logo 😁 

Edited by Marko
  • 1 month later...
Posted

Kakva ludnica danas, steta sto je NFL sunday pa se ne moze detaljno ispratiti.

Ceo thread sa svim mogucim kombinacija 🤯

p.s. Vec zalim losijeg iz NL westa sto ce igrati WC mec… inace, nekako bi i tu bilo pravedno da izmedju sebe odigraju game 163 i odluce pobednika divizije

Posted

Nadao sam se da ce se Toronto umuvati nekako u WC. Imali su tim koji moze svima da napravi problem kad im se otvori, Yankees-i, a posebno Red Sox-i su mi totalno meh ekipe. Navijace se za Tampu u AL. U NL ce da prsti samo tako.

Posted

Od mojih omiljenih, samo Brewersi su u postseasonu. Jbg, a letos sam se ponadao i da će Marinersi nekako upasti, znam da je smešno, ali delovali su dobro i imali dobar standing, bar neko vreme. Za ostale što ih gotivim mrka kapa. Tako da - napred Milwaukee. A gledati tolike ekipe, od kojih neke baš ne gotivim ,ostaje da se navija za ove što ih manje ne volim. I da, Cardinalsima svaka čast za ovaj run u poslednjih mesec ipo ili koliko već, strašna serija.

Posted

White Soxi smanjili na 2:1. Meč je obeležilo smenjivanje vođstva u luda prva četiri inninga. Boston poveo 2:1 protiv Raysa posle produžetka.

Posted
8 hours ago, Marko said:

Boston poveo 2:1 protiv Raysa

On 10/4/2021 at 4:39 AM, threepwood said:

Yankees-i, a posebno Red Sox-i su mi totalno meh ekipe

Odlicno sam ovo osetio 😄

Posted
10 hours ago, threepwood said:

Odlicno sam ovo osetio 😄

Озбиљан подвиг Бостона... Не надам се да могу исто поновити против Астроса. 

Posted (edited)

Gledao sam. Strasne 2 tekme su bile juce i danas. Kike Hernandez igra bejzbol zivota.

Sta znas, mozda Anderson, Grandal i ekipa izlude i izbace cheatercine pa da gledamo super simpaticnu seriju izmedju Sox-a. Rodon je starting pitcher u cetvrtoj, odlican je ove sezone nije tu gotova serija jos.

Edited by threepwood
  • Like 1
Posted (edited)
15 hours ago, threepwood said:

Odlicno sam ovo osetio 😄

5 hours ago, threepwood said:

Sta znas, mozda Anderson, Grandal i ekipa izlude i izbace cheatercine pa da gledamo super simpaticnu seriju izmedju Sox-a. Rodon je starting pitcher u cetvrtoj, odlican je ove sezone nije tu gotova serija jos.

Mani ih. Ne želim ni blizu World Series da vidim šampione iz '17-te i '18-te.

Kako god Bravesi i Giantsi vode sa 2:1, a Red Soxi prošli Rayse sa 3:1

Edited by Marko
Posted

Obećao sam sebi da neću da se navijački-emotivno angažujem :classic_sleep: Ali kad bi Milwaukee mogao nekako da osvoji to bi mi bilo najjače, prava sporcka priča :classic_biggrin:

Posted (edited)

Utisak je da Giantsi i Dodgersi igraju best-of-25 da bi opet poslednji mec odlucivao 

Kakav ce to biti duel u American League Cheaters Series... ko bude bio bolji u kradji signala, ide u WS

Edited by Darth Steva
  • Like 1
Posted (edited)

Dodgersi prošli dalje, serija sa Atlantom počinje u subotu. Noćas kreću HOU:BOS. Moram da kažem da, možda i očekivano, ću morati da navijam da WS osvoji ko god prođe iz serije Dodgersa i Bravesa. To neće biti ne znam kakvo navijanje, ali tako je kako je. 

Edited by Marko