Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo opet ja sa ponudom, vidim niko i dalje nije ništa trejdovao. Ako neko hoće nekog od Jrua, Grina, Millsapa, Hejvorda, nek se javi možda napravimo neki dil. 2 za 2 ili 2 za 1 trejd samo hoću. Tražim jednog beka sa poenima u rukama i drugog kusur igrača, asisti me ne zanimaju. 

Posted (edited)

Mnogo smo tihi sa trejdovima na pocetku sezone. 

Nije uzeo House DD, ali su se zato Giannis, Booker i Morant potrudili da me unakaze @greenenvy

Cekam da se vrate KAT i DLo pa da uzvrate istom merom

Markkanen, VanVleet na trade bloku

Edited by Filip
Posted
4 minutes ago, Igor028 said:

Pa za sinocno kolo sam ga uzeo samo, nije ni igrao i na kraju mi doneo 3stl.. 

Danas idem na novog nadam se boljem ubodu, Wright.

To je odlicno, ali zvucalo je kao da najavljujes nesto vece 😁

Posted
26 minutes ago, OnionKnight said:

To je odlicno, ali zvucalo je kao da najavljujes nesto vece 😁

Ne, mislio sam kao na sve ili nista u smislu tumbanja u timu. Kaminski je realno bio sigurnija opcija ali resih da rizikujem sa ovim FA. I Bridgesu se sprema drop ubrzo

Posted
2 minutes ago, Igor028 said:

Ne, mislio sam kao na sve ili nista u smislu tumbanja u timu. Kaminski je realno bio sigurnija opcija ali resih da rizikujem sa ovim FA. I Bridgesu se sprema drop ubrzo

Moras svakako imati par igraca koje dropujes u zavisnosti od protivnika ili broja utakmica pa onda rotiras. Ne donosi Kaminski nesto pretjerano da bi bio nedodirljiv.

Posted
16 hours ago, Igor028 said:

Wright najgora partija sezone. Koga god da uzmem on se raspadne.

Rokada Wright-M.Leonard i svega 13minuta za njega i 6poena...

Posted (edited)

Nerealno. Imas dobru ekipu stvarno, ali bas me interesuje da l ces ikad ponoviti ovakvu nedelju. 

Jbg, los draft me kostao ovde PO-a. Posle idem na Jeortija i to je to. Bicu u minusu gde nema nazad. 

Msm i dalje sam izuzetno aktivan u 9 kategorija, i vrlo blizu, ali opet. 

Edited by greenenvy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...