LayupFromTheMidget Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Jok nema out imas mesto manje u rotaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 ma ne moze na IR jer nije povredjen 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Evo opet ja sa ponudom, vidim niko i dalje nije ništa trejdovao. Ako neko hoće nekog od Jrua, Grina, Millsapa, Hejvorda, nek se javi možda napravimo neki dil. 2 za 2 ili 2 za 1 trejd samo hoću. Tražim jednog beka sa poenima u rukama i drugog kusur igrača, asisti me ne zanimaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 @Oštricom brijača uzima Jabarija sa FA jutros oko 9. Par sati nakon toga Collins suspendovan. Jesi to znao nešto što mi nismo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ja idem na sve ili nista, ili ubod sa nekim FA ili raspad totalni. Prva rokada Kaminski-Johnson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 (edited) Mnogo smo tihi sa trejdovima na pocetku sezone. Nije uzeo House DD, ali su se zato Giannis, Booker i Morant potrudili da me unakaze @greenenvy Cekam da se vrate KAT i DLo pa da uzvrate istom merom Markkanen, VanVleet na trade bloku Edited November 5, 2019 by Filip Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 16 hours ago, Igor028 said: Ja idem na sve ili nista, ili ubod sa nekim FA ili raspad totalni. Prva rokada Kaminski-Johnson Team Lomovi dropped James Johnson, Mia PF to Waivers Dobro je proslo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 59 minutes ago, OnionKnight said: Team Lomovi dropped James Johnson, Mia PF to Waivers Dobro je proslo? Pa za sinocno kolo sam ga uzeo samo, nije ni igrao i na kraju mi doneo 3stl.. Danas idem na novog nadam se boljem ubodu, Wright. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 4 minutes ago, Igor028 said: Pa za sinocno kolo sam ga uzeo samo, nije ni igrao i na kraju mi doneo 3stl.. Danas idem na novog nadam se boljem ubodu, Wright. To je odlicno, ali zvucalo je kao da najavljujes nesto vece 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 26 minutes ago, OnionKnight said: To je odlicno, ali zvucalo je kao da najavljujes nesto vece 😁 Ne, mislio sam kao na sve ili nista u smislu tumbanja u timu. Kaminski je realno bio sigurnija opcija ali resih da rizikujem sa ovim FA. I Bridgesu se sprema drop ubrzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 2 minutes ago, Igor028 said: Ne, mislio sam kao na sve ili nista u smislu tumbanja u timu. Kaminski je realno bio sigurnija opcija ali resih da rizikujem sa ovim FA. I Bridgesu se sprema drop ubrzo Moras svakako imati par igraca koje dropujes u zavisnosti od protivnika ili broja utakmica pa onda rotiras. Ne donosi Kaminski nesto pretjerano da bi bio nedodirljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Lamb ne igra veceras, kakva vijest Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ali koliko ja nemam srece. Sada jedna asistencija falila Janisu za TD. Fuck it again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Kakvo kolo mojih jadnika, kolektivni raspad. Biće posla danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Moram iskoristiti ovoliko veći broj mečeva od protivnika, sve ispod 8 kategorija je baš loše. Dobro je što nije ozbiljna povreda Simonsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Dobrodosao Bogdane. Warren i Bledsoe konacno ulaze u ritam. Jonathan Isaac ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Wright najgora partija sezone. Koga god da uzmem on se raspadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 20 minutes ago, Igor028 said: Wright najgora partija sezone. Koga god da uzmem on se raspadne. Sto ne uze Bogdanovica juce.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 9 hours ago, OnionKnight said: Kakvo kolo mojih jadnika, kolektivni raspad. Biće posla danas. Kakva pustoš na FA za večeras, nemam pojma šta da radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Opet Winslow OUT, pa dokle vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 (edited) Nije Aldridge morao baš ovakav meč sada da odigra...Još ako Dončić natrpa večeras sa nekim TD predivno će biti. Edited November 8, 2019 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 16 hours ago, Igor028 said: Wright najgora partija sezone. Koga god da uzmem on se raspadne. Rokada Wright-M.Leonard i svega 13minuta za njega i 6poena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 DLo unleashed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 (edited) Nerealno. Imas dobru ekipu stvarno, ali bas me interesuje da l ces ikad ponoviti ovakvu nedelju. Jbg, los draft me kostao ovde PO-a. Posle idem na Jeortija i to je to. Bicu u minusu gde nema nazad. Msm i dalje sam izuzetno aktivan u 9 kategorija, i vrlo blizu, ali opet. Edited November 9, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Šta ja da kažem kad su pre dve noći Aldridge, a sinoć Bojan, Wigins i Luka odigrali partije sezone...8 5 još deluje i kao ok rezultat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts