Don Dusko Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Just now, BojanaCZV said: sutnuo reklamu. inace MJK igra iznad svih ocekivanja 😉 Imitirao gospodina Trinkijerija? :D 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Pitino je veliki gospodin i vrhunski trener. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Djenka volim te 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 2 minutes ago, Kankkunen said: Pitino je veliki gospodin i vrhunski trener. Da.Kao Andrea. :) samo se malo salimo jer su obojica reklame sutali zbog Zvezde. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Sakota odlazi, idi dok nije kasno 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 1 minute ago, 12Laki said: Da.Kao Andrea. 🙂 samo se malo salimo jer su obojica reklame sutali zbog Zvezde. 🙂 Ma jasno, al vredi pogledati KZŠ posle utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 4 minutes ago, Kankkunen said: Pitino je veliki gospodin i vrhunski trener. Jeste. I Trinkijeri mi je bio jedan od omiljenijih trenera dok nije seo na klupu komsija 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 6 minutes ago, 12Laki said: Imitirao gospodina Trinkijerija? 😄 ne secam se toga, ali svakako derbije izbegavam, osim u reprizi 😄 nego, mi od Bajerna nismo dobili normalno neku utakmicu u EL ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Just now, BojanaCZV said: ne secam se toga, ali svakako derbije izbegavam, osim u reprizi 😄 nego, mi od Bajerna nismo dobili normalno neku utakmicu u EL ako se ne varam. Kad je bio u Bambergu.Na tu situaciju kad smo ih isto tako u neizvesnoj zavrsnici dobili. :) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 brateee, ceka se ti secas 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 4 minutes ago, Ridji said: Sakota odlazi, idi dok si mlad 🙂 8 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 2 minutes ago, BojanaCZV said: brateee, ceka se ti secas 😄 Gledam redovno tekme te sezone sto smo igrali. :)) Zadnja Dejova sezona... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Gledam redovno tekme te sezone sto smo igrali. :)) Zadnja Dejova sezona... Od te utakmice protiv Bamberga i ona slika, koju sam oplakao. Sad moze da se razume pogresno, pa da ne kacim, ali znas na koju mislim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Hocu trenera koji ima m... ,da i posle nekog poraza izadje pred novinare pun samopouzdanja i poruci u lice svima :"Bice opet Kalemegdan u junu !" A ne da slusam alibi price o bitnim,manje bitnim i nebitnim utakmicama... A našem Foču dati plaketu,sat i kupiti novu sah tablu da sa vrsnjacima isprati taj Kalemegdan u junu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Koja je greota sto je Djenkin ozbiljniji napadacki doprinos verovatno naucna fantastika. Uvek cu se secati one plej of serije sa Partizanom i kako su Djenka i Kalina u oba pravca razneli komsije. Djenka je definitivno najbolji defanzivac naseg tima, ali jos uvek molim boga da nesto klikne i da barem zalici na onog iz svojih prime utakmica. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 37 minutes ago, BojanaCZV said: sutnuo reklamu. inace MJK igra iznad svih ocekivanja 😉 Velika steta sto nije mogao da igra protiv Zalgirisa i Albe. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Draga pobeda, doduse svaka protiv zelenih je draga. I pobeda uprkos, pa krenimo redom: - matorom izlapelom treneru bez srca, hrabrosti i karaktera; - izuzetno losoj i samoubilackoj partiji Lorenza. Davno nam jedan tako vazan i dobar igrac nije odigrao takvu amatersku utakmicu, gde mu je prakticno svaki potez bio ne los nego direktno vodio nekom sranju; - najlosijoj centarskoj liniji u EL. Da nam protivnici biraju duo verovatno bi i sami izabrali Stimca i Odza. Ovaj drugi je barem posten i iskren lik, o Stimcevim foliranjima je sve vec dobro poznato. Opasan promasaj je bila doselekcija rostera njegovim dovodjenjem. - losim bacanjima Perperoglua, Kuridze i Berona u odlucujucim momentima Igra nam je katastrofa, posebno u poslednje vreme igra petorki koje otvaraju utakmice. Svi vec znaju tacno sta i kako igramo, kako pravimo blokove, urucenja i gde cekamo Bilija da istrci. U tim uvodnim minutima ne postoji ni jedna opcija da se napadne sa niskog posta, sto je recimo bio jedan od osnovnih Radonjicevih postulata. Sada, kad je neminovano morao da stigne i Braunov pad forme, dodatno ne postoji resenje za totalno tup, predvidiv i spor napad. A to sto nam u poslednje vreme bolje ide sa momcima sa klupe opet nije posledica nekog sistema i smislene igre, vec jednostavno postoje igraci koji unesu energiju. Takodje protivnici bas i ne znaju sta da ocekuju sa tim nasim ''slucajnim'' petorkama te uspevamo nekako da iznenadimo. Kao sto je veceras ucinio Stratos. Cini se da su ga u Panatanaikosu vec prezalili i procenili penzionerom ali im se matori naprodavao fora i okrenuo mec. Doduse iz velike zelje umalo na kraju da sve to ponisti, ali bas nam trebaju takvi igraci sa osecajem, kao sto je i Davidovac. Ipak igrac odluke bio Djenka, ne toliko zbog ove odbrane na kraju, vec koliko je stabilno i dobro izneo skoro ceo mec kada je Zo u krizi. Steta samo sto malkice ne gleda kos ali nije to ni lako iz uloge koju trenutno ima. Kao sto rekoh lepa pobeda, ali mislim da nece biti preterano znacajna jer ocigledno je kukavica od Sakote stvarno digla ruke od EL i ozbiljnije borbe u tom takmicenju 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Just now, kokodakalo said: Velika steta sto nije mogao da igra protiv Zalgirisa i Albe. A tek Davidovac, mislim da je bilo ko od njih dvojice igrao da bi dobili jedan ako ne i oba meča... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Koja je greota sto je Djenkin ozbiljniji napadacki doprinos verovatno naucna fantastika. Uvek cu se secati one plej of serije sa Partizanom i kako su Djenka i Kalina u oba pravca razneli komsije. Djenka je definitivno najbolji defanzivac naseg tima, ali jos uvek molim boga da nesto klikne i da barem zalici na onog iz svojih prime utakmica. Dokle god on bude peglao svoju tmodbranu i sevao po terenu, ja se osvrtati necu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 meni je ovo bilo isto kao protiv Efesa sa tom razlikom sto su Kalates&co olupali tablu a Larkin&co takve suteve stavljaju all day long i da, bili smo jaci za Perperoglua koji se vratio kao da nije imao ovoliku pauzu i iz nicega izmislio okretanje izgubljenog meca Punter osurio tekmu u oba pravca, ispogadjao je svakakve suteve , ja ga svaki put psujem dok ih uzima jer ne ceni loptu i ponasa se kao pijani el pistolero ali izgleda da on drugacije da igra kosarku ne zna, a uz to ima i odlicnu realizaciju tih midrendza i trojki iz driblinga sa rukom na licu nije bas najinteligentiji defanzivac ali ume da se zalepi za igraca i isprati nogama, ima brze ruke i sve to skupa je nezgodno za protivnika od ostalih vesti - Beron je potvrdio da se nece nadavati poena do kraja EL, Kuridza je korisno telo sa aj iq-om sa kojim smo prilicno u deficitu, Dzenkins uspeva da bude game-changer iako i dalje ne podize glavu ni da pogleda kos, od Gista cini mi se nema nista na koju god ga poziciju Shako bude stavljao, nema vise eksplozivnosti ni u tragovima a ona cini 80% njegove igre, izgleda da ga je ta povreda ledja nepovratno unakazila naravno da sam zadovoljan pobedom ali sve cesce imam jak osecaj da smo pobedili slucajno i sve sam uverereniji da ekipa u kojoj Stimac ima ovakvu i ovoliku ulogu u EL moze da dodje do pobede samo spletom srecnih okolnosti a ne kao rezultat rada i kontinuiranog sprovodivog gameplana 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Punter ima zajebano duge ruke. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Trenutno smo najbolja odbrana u EL. Najmanje smo koseva primili od svih ekipa, gledajuci 40 min. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 53 minutes ago, 12Laki said: Kad je bio u Bambergu.Na tu situaciju kad smo ih isto tako u neizvesnoj zavrsnici dobili. :) Kad je Jenkins izvukao onaj nemoguci ulaz pod jakim kontaktom, ta slika se ne zaboravlja. Iz glave, Milko Bjelica bio najefikasniji igrac. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Iz glave, Milko Bjelica bio najefikasniji igrac. Mogao sam da zivim i bez ovog secanja😎 Inace, tesna pobeda Barse (hvala im), za dlaku odnela Punteru titulu MVP-a kola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 1 minute ago, Gudura said: Mogao sam da zivim i bez ovog secanja😎 Igrao je skroz pristojno prve sezone, dok je Radonjic bio trener. Druga sezona je bila uzas, pogotovo taj finis, ali tu Alimpijevic snosi veliku odgovornost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts