Mairosu Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 2 minutes ago, Borca said: Sta je znacio onaj upis na live temi oko Dzenkinsa? značio je da je čovek odsutan sa dozvolom i da su teorije da je najuren da se otvori prostor filipu koje je neko zlonamerno plasirao po nekim forumima i instagram stranicama bulažnjenje... 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Opet smo pobedili, ´ebemu miša 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 7 minutes ago, Mairosu said: značio je da je čovek odsutan sa dozvolom i da su teorije da je najuren da se otvori prostor filipu koje je neko zlonamerno plasirao po nekim forumima i instagram stranicama bulažnjenje... Siguran sam da ovde kod nas na forumu to niko nije napisao da bi bilo sta zlonamerno plasirao, vec zbog toga sto su ljudi jednostavno istraumirani potezima tate nebojse pa odmah pomisljaju na najgori scenario. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Ako nas kazne ovaj 1 bod, do kraja imamo 8 kola i mislim da moramo da pobedimo 7 utakmica ako zelimo sigurno u play-off. Naravno, pod uslovom da stvarno ne napustimo ligu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Kakvo rutiniranje protivnika. Mi mora da smo bili stvarno u najgorem stadijumu raspadanja kada su nas ovi dobili proslu. Da smo malo vise zapeli (da je Lorenzo malo vise igrao) bilo bi plus 40 za nas. Sa zanimanjem pratim igru novajlija iz utakmice u utakmicu, ali i ovde nista novo. Punter mi je najvecii znak pitanja za sada. Od Stimca znamo sta da ocekujemo. Jagodic ce u odbrani isporuciti uvek. Punter jos uvek trazi svoje mesto u ekipi i treba mu vremena. Mislim da smo imali 34 asistencije - respect Jedva cekam petak. Mislim da smo u usponu forme i da mozemo ocekivati dobru borbu . Bozicna zelja mi je da Filipov izostanak iz ekipe potraje jos koju nedelju. Srecno Badnje vece svima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 1 minute ago, Borko said: Siguran sam da ovde kod nas na forumu to niko nije napisao da bi bilo sta zlonamerno plasirao, vec zbog toga sto su ljudi jednostavno istraumirani potezima tate nebojse pa odmah pomisljaju na najgori scenario. nije reč o ovom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Dobar je Panter, kenjate previse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) 6 minutes ago, Mairosu said: nije reč o ovom forumu. Znam koji "attention whore" je u pitanju i sa kog foruma nego ljudi citaju i RSB a tamo cute o svemu pa im to pojacava mogucnost da ima istine u nagadjanjima. Edited January 6, 2020 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Čuh trač da je Đenka otišao na "službeni put", traže ga tamošnji organi gonjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) Jel bila konferencija posle utakmice? Edited January 6, 2020 by Zizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Novosti: Медије је највише занимала ситуација око Чарлса Џенкинса који је хитно отпутовао у Америку. - Имам информацију да се ради о приватном породичном проблему. Клуб је дозволио да оде и даље не улазим у то. Врло брзо ћемо видети детаље – закључио је Шакота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 bar su ga obavesili da nije tu. 6 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Radonja dobio otkaz 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Pošto nisam uspeo da ispratim tekmu, ko je menjao Zoa na pleju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 4 minutes ago, Threekola said: Pošto nisam uspeo da ispratim tekmu, ko je menjao Zoa na pleju ? Niko konkretno ali kada Zo nije bio na parketu najviše je loptu u rukama imao Davidovac. Kreirali su i Punter i Baron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 Komitet za odmenu Zoa je ove večeri lepo odigrao. 1 hour ago, Borko said: Je l se zna nesto o Gistu? Problemi sa leđima, navodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 A sto FC3 nije igrao, juce sam citao silne upise da je Djenka oteran da bi FC3 igrao? 1 minute ago, Mairosu said: Komitet za odmenu Zoa je ove večeri lepo odigrao. Problemi sa leđima, navodno. Kuk 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Bily je u opasnoj formi. Samo nek nastavi da cepa mrezice! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 Just now, Šarac said: A sto FC3 nije igrao, juce sam citao silne upise da je Djenka oteran da bi FC3 igrao? Kuk Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 1 minute ago, Šarac said: A sto FC3 nije igrao, juce sam citao silne upise da je Djenka oteran da bi FC3 igrao? iz verskih razloga. ipak je badnje vece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Just now, Šarac said: A sto FC3 nije igrao, juce sam citao silne upise da je Djenka oteran da bi FC3 igrao? Kuk gde si cit'o? ja sam juce jeo sladoled ... u poslasticarnici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) 8 minutes ago, Šarac said: A sto FC3 nije igrao, juce sam citao silne upise da je Djenka oteran da bi FC3 igrao? Kuk da odgovorim pitanjem.. jel hoces da kazes da se midzet nece vracati u sastav? Edited January 6, 2020 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 3 minutes ago, n4l1m said: da odgovorim pitanjem.. jel hoces da kazes da se midzet nece vracati u sastav? Na to pitanje ti ja kao forumas nikako ne mogu odgovoriti jer ja ne odredjujem ko ce igrati. A sada kontra pitanje, zasto nije igrao poslednje dve utakmice, a pogotovo veceras protiv ABA protivnika gde igrac koji je tu ulogu uzeo u petak je 6000 milja daleko? AKo ga planira za petak red bi bio da ga uigrava, a ne da se Bily Panter i Deda menjaju na toj poziciji. Nemoj mi samo plasi se zvizduka kako pune/prazne hale veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Nelson in, zeleznicki berberin out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts