crni96 Posted April 5 Posted April 5 Još 1 kolo do presjeka tabele, Partizan ide u Pazar a Voša dočekuje Nišlije. Prilika za Novosađane da podebljaju prednost pred PO. TSC kući protiv IMTa ako ne dobije dabogda ispali. 1
Sasha Posted April 6 Posted April 6 Biće baš jaka borba za opstanak, Niš, Javor, IMT pa i TSC goreće. Jedino mi je Kragujevac siguran u plej autu 1
crni96 Posted April 6 Posted April 6 Žao mi što Loznica sa onim stadionom neće ući u SLS. Juče poraz u Čačku je presudio. Od Voždovca i Mačve, tipujem na Šabac. Ok stadion a i bolji su domaćini od Voždovca koji je godinama igrao rekreacije na krovu. Zemun se vraća 💚
crni96 Posted April 7 Posted April 7 Ne shvatljiv potez, ne znam koga to imaju trenutno boljeg u planu da izvuku živu glavu? Lik ih je preuzeo sredinom decembra, nakupio bodova, proveo jedan period s ekipom i sad pred plej aut ovaj potez?
Petkovic Miroslav97 Posted April 9 Posted April 9 Verovatno čovek ne dozvoljava da mu se iko meša u taktiku i izbor igrača. Steta, bio je osveženje.
Milko Miller Posted April 9 Posted April 9 Meni je idealna trenutna situacija tj. da ispadnu Napredak, Spartak, Lucani i Radnicki. Funkcionisu i dalje kao pre 10 godina, svako ima svog alfu i omegu (Nenezic, Simovic, Nesko, Toncev), u proseku 3+ trenera u sezoni, skauting ne postoji (ponekad slucajno pogadjaju stranca), a razvoj mladih igraca je pogotovo za grad kao Nis na sramotnom nivou. Iako je naravno lepse da klubovi iz Nisa, Subotice i Krusevca budu u Superligi, a ne peti ili sesti klub iz Beograda.
crni96 Posted April 9 Posted April 9 Ne znam kojem ljubitelju fudbala kakav god bio je u cilju da gleda imt novi beograd u sls
crni96 Posted April 9 Posted April 9 Fina atmosfera danas na Omladinskom. Možda se i oživi neka priča sa ovim našim Velikanom. Kragujevčani razočarali ove sezone, katastrofa.
Manoly Posted Friday at 01:57 PM Posted Friday at 01:57 PM 18 hours ago, crni96 said: Fina atmosfera danas na Omladinskom. Možda se i oživi neka priča sa ovim našim Velikanom. Kragujevčani razočarali ove sezone, katastrofa. Nikad Ofk nece biti onaj klub... Mozda u nekom drugom univerzumu.
McLeod Posted yesterday at 11:21 AM Posted yesterday at 11:21 AM Ode Bandovic. Bolje da nije ni dolazio. Izgubili smo kompas, ocekujem da opstanemo, prodamo sve i ispadnemo sledece sezone. Mada nije bodovna prednost prevelika, ako zaredjamo poraze, mogli bi da ispadnemo i sad.
McLeod Posted yesterday at 06:19 PM Posted yesterday at 06:19 PM Slavko Matic novi trener, ispravka, bice podvig ostati u ligi.
Perkos2 Posted yesterday at 06:31 PM Posted yesterday at 06:31 PM I ja sam uverenja da neko iz kluba minira Radnički, jebo vas slavko matić, to je totalna neznalica
crni96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Šteta jedino što su poslednja dva toliko odlijepita, mislim da nikad nismo imali ovako dobru situaciju i zanimljivu u borbi za opstanak. Lučane otpisujem svaki put kad pogledam tabelu i ako nisu u ništa lošijoj situaciji nego ostali. 2 dobra kola eto te gore. I da, da dodam. Znam da sam smorio sa stadionima al eto patim za lijepim terenima i trbinama pa neka su i prazne. 😄 stadion u Leskovcu će se najvjerovatnije preselit u 3 rang gdje i ljepotica iz Zaječara. 🙃 sve kontra ovde kod nas. Edited 11 hours ago by crni96
Recommended Posts