crni96 Posted Sunday at 07:39 PM Posted Sunday at 07:39 PM Još 1 kolo do presjeka tabele, Partizan ide u Pazar a Voša dočekuje Nišlije. Prilika za Novosađane da podebljaju prednost pred PO. TSC kući protiv IMTa ako ne dobije dabogda ispali. 1
Sasha Posted Monday at 04:39 AM Posted Monday at 04:39 AM Biće baš jaka borba za opstanak, Niš, Javor, IMT pa i TSC goreće. Jedino mi je Kragujevac siguran u plej autu 1
deez nuts. Posted Monday at 06:55 AM Posted Monday at 06:55 AM Mora bakaprase biti drugi, zarad mira u drzavi. 2
crni96 Posted Monday at 10:21 AM Posted Monday at 10:21 AM Žao mi što Loznica sa onim stadionom neće ući u SLS. Juče poraz u Čačku je presudio. Od Voždovca i Mačve, tipujem na Šabac. Ok stadion a i bolji su domaćini od Voždovca koji je godinama igrao rekreacije na krovu. Zemun se vraća 💚
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 06:30 PM Posted Tuesday at 06:30 PM Oterase Lemonisa.. strasno.
crni96 Posted Tuesday at 08:58 PM Posted Tuesday at 08:58 PM Ne shvatljiv potez, ne znam koga to imaju trenutno boljeg u planu da izvuku živu glavu? Lik ih je preuzeo sredinom decembra, nakupio bodova, proveo jedan period s ekipom i sad pred plej aut ovaj potez?
Perkos2 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Tončev i propadalo su tandem koji sve može da uništi 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Verovatno čovek ne dozvoljava da mu se iko meša u taktiku i izbor igrača. Steta, bio je osveženje.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je idealna trenutna situacija tj. da ispadnu Napredak, Spartak, Lucani i Radnicki. Funkcionisu i dalje kao pre 10 godina, svako ima svog alfu i omegu (Nenezic, Simovic, Nesko, Toncev), u proseku 3+ trenera u sezoni, skauting ne postoji (ponekad slucajno pogadjaju stranca), a razvoj mladih igraca je pogotovo za grad kao Nis na sramotnom nivou. Iako je naravno lepse da klubovi iz Nisa, Subotice i Krusevca budu u Superligi, a ne peti ili sesti klub iz Beograda.
Recommended Posts