Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam toliko nezadovoljan bodom danas, ovakva gostovanja na kojim smo u podređenom položaju smo u zadnjih par godina rutinski gubili. Igra loša, red je da protiv Tottenhama rođak završi na klupi a mogao bi Mount biti starter umjesto blijedog Šeška danas.

Elliot Anderson je baš ono što nama treba, ali ludi Marinakis bi tražio 150 miliona za njega tako da ništa od toga.

Posted

Ma kakav crni kvalitet na klupi. Samo Mainoo moze nesto da razmrda. Mount jenigrac koji treba da startuje, takav tip ograca je. Da startuje i da svojom inteligencijom i work rate-om podize nivo ekipe.

Umorni igraci iz prve postave su nam bolji nego oni koji mogu da udju. Bekovi su nam problem, zaista je suvisno da se ponavljamo za Dalota. Nikad, ali nikad necemo biti ozbiljan tim dok je on u timu. Luzercina, sisica, mediokritetan fudbaler.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, BattleBender said:

Ma kakav crni kvalitet na klupi. Samo Mainoo moze nesto da razmrda. Mount jenigrac koji treba da startuje, takav tip ograca je. Da startuje i da svojom inteligencijom i work rate-om podize nivo ekipe.

Jel treba na klupi da budu Ronaldo, Messi, Mbappe?

Mainoo, Mount, Zirkzee, Maguire. Sesko je crko jos u 70 min, Case malo kasnije.

6 minutes ago, BattleBender said:

Umorni igraci iz prve postave su nam bolji nego oni koji mogu da udju. Bekovi su nam problem, zaista je suvisno da se ponavljamo za Dalota. Nikad, ali nikad necemo biti ozbiljan tim dok je on u timu. Luzercina, sisica, mediokritetan fudbaler.

Nikada, ali nikada necemo biti ozb tim dok je Luke Shaw u timu. 

Lik je od 2014 godine u klubu. Vise nego Ronaldo, Vidic, Evra. 11 godina???

Posted

Amorim je lepo objasnio na konferenciji.
Mi mozemo da igramo dobro, bas dobro kad nam je energija na visokom nivou.
Ja bih na to dodao i kad nam je tacno odredjen tim na terenu. Zato sam rekao da se ne zanosimo sa top4 jer ce biti jos padova...

Mi kad igramo dobro stvarno delujemo kao mozda top3 ekipa, nismo nista losiji od Liverpool-a, Chelsea su u prvim minutima razbili i sa kad je bilo 11 vs 11. Arsenal ja najmanje nas kontrolisao u prvom kolu. Iako su u nekim mecevima prosipali poene, protiv nas im je bilo najteze.

Ali mnogo malo nam fali da sve totalno pukne kao balon.
Generalno to je i sledeci test za Amorima kao trenera. To je naredna faza koju mora da prodje kao tim sa ovim trenerom. Mislim da je to i poslednja faza, koja ce biti i mozda najteza. Da li moze da napravi tim koji barem 80% radi ono sto ih trenira, i ono sto ovaj tim ima kapacitet da odigra, i u nekim mecevima pokazuje to.
I da u ostalih 20 posto pad nam ne bude predrastican...

Bas bas drasticni gubimo kontrolu u mecu. Imamo nekih 40,50 minuta gde je svaka druga lopta nasa, gde svaku vertikalu pokrijemo, a gde mi samo lako pravimo vertikale, dupliramo bokove... i onda vrlo lako nam to pukne.

• Like 1