Jump to content

Recommended Posts

Genijalni Ten Hag prodao utakmicu izmjenom Rashford umjesto Zirkzeea, do tad smo svake 3 minute stvarali šansu, nakon toga ni prišli nismo njihovom golu.

Da umjesto Fernandesa imamo Odegaarda bilo bi 4:0 do 60. minute, jedva čekam da ga se otarasimo.

• Like 4

Ja vam pričah da je Bruno bandit koji moz da izgleda kao dobae fudbaler kad je Unitedu u totalnom haosu. 
Čim nam igra zaliči na nešto, jasno se vidi da on odskače po tome koliko nije za smislen fudbal.

Zirkzee mi se baš svidja.

Sa druge strane Mazaroui, onako… Ne verujem mu.

Bekovi su nam nedovoljno dobri.

Prelako nam puca igra po bokovima. Ni Amad nije igrač čija će sposobnost da pravi opasnost u toj meri da anulira. Rashford ne moźda se uklopi u ovo.

Igra je bila ok. Ja svakako nemam velika očekivanja od ove sezone.

• Like 1

Čovjek koji iz sedmice u sedmicu drži Fernandesa u igri svih 90 minuta ne zaslužuje da vodi tim u holandskoj ligi, a ne u PL.

Ugarte na lopti katastrofalan, nadam se da samo još nije u formi, ako je ovo njegov nivo na ljeto moramo opet dovoditi zadnjeg veznog.

3 minutes ago, Howie Roseman said:

Čovjek koji iz sedmice u sedmicu drži Fernandesa u igri svih 90 minuta ne zaslužuje da vodi tim u holandskoj ligi, a ne u PL.

Nesrecnik kojeg je forsirao prva 3 kola i koji je bio bez doprinosa, da 2 gola i onda klupa da bi vcrs konacno napadao svog cuvara konstantno i izvede ga. 

Ostavi u igri najgoreg igraca ubedljivo. Lika kojeg je izveo protiv Brajtona i pogubio igru a vcrs na terenu. 

Neznalica Holandska se pogubila zestoko. Najebali smo

3 minutes ago, Howie Roseman said:

Ugarte na lopti katastrofalan, nadam se da samo još nije u formi, ako je ovo njegov nivo na ljeto moramo opet dovoditi zadnjeg veznog.

Pa on i ne zna sa loptom, nesto najosnovnije. Bukvalno onaj Casemiro sa pocetka karijere u Realu. Imamo Mainoo ali nazalost imamo i Bruna. 

• Like 1

Sampioni u naivnosti. Nerealno je koliko smo naivan tim.

Slavice se dan kad ode i Bruno magarcina, jebem ga usta.
Ne mogu da verujem da nam je kapiten, i nekakav lider dripcina koja se smori kad treba da se iskontrolise tempo i ritam utakmice, i da se ugusi protivnikov pritisak.
On se bukvalno iskljuci i smori kad utakmica treba malo da postane pragmaticno dosadna. Iskljuci se. Ne zanima ga da igra takav fudbal.

I onda kad popusimo nesto, on je tu da gestikulira kad kao napadamo, da pokusava da izigrava heroja.
Retko antipaticna magarcina, a dodatno me nervira cinjenica da brdo navijaca je dovoljno glupo da misle da je on jedina svetla tacka. Worship-uju kao nekakvog boga...

Bokovi su nam slabi. Sljaka poslednja cetvorka defanzivno, i to je to. Zirkzee je dobar ali je underused. Gde se ponovo vracamo na magarcinu sa brojem 8.

• Like 3

Samo mi mozemo da uspemo to sto smo uspeli sa zamenom De Gea - Onana.

Da jednog nekompletnog debila zamenimo drugim, koji je totalno suprotan spektar debilizma.
Bukvalno kao da smo odlucili "Ajde dovesecmo isto debila, koji ce isto biti toliko nekompletan, samo na neki bas drugaciji nacin".
Neki savrsen algoritam izgenerisao Onanu, i evo dobili smo ga.

• Ha-ha 1

23rd time Utd have conceded 3 under ETH

Bre A 0-4
City A 3-6
Vil A 1-3
Ars A 2-3
Liv A 0-7
Sev A 0-3
Ars A 1-3
Bri H 1-3
Bay A 3-4
Gal H 2-3
Cit H 0-3
New H 0-3
Cop A 3-4
Gal A 3-3
Bou H 0-3
Wol A 4-3
Cit A 1-3
Liv H 4-3
Che A 3-4
Cov N 3-3
Pal A 0-4
Liv H 0-3
Tot H 0-3

Od ovih 23, cak 15 je bilo prosle sezone. Ove sezone vec 2 puta.

Kod kuce dali 1 gol u 3 utakmice PL. Dokle???

• Tuzno 1

12 minutes ago, McLeod said:

Jebem li ga da li ste primili za sve one godine pod Fergusonom 23 puta 3 gola. Apsolutno nerealan podatak

22 puta pod SAF.

Erik ten Hag has lost 32% of his league games for #mufc (26/82), the highest percentage since Tommy Docherty (33 %) in 1977 (minimum 50 games). 

Neznalica.

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

23rd time Utd have conceded 3 under ETH

Bre A 0-4
City A 3-6
Vil A 1-3
Ars A 2-3
Liv A 0-7
Sev A 0-3
Ars A 1-3
Bri H 1-3
Bay A 3-4
Gal H 2-3
Cit H 0-3
New H 0-3
Cop A 3-4
Gal A 3-3
Bou H 0-3
Wol A 4-3
Cit A 1-3
Liv H 4-3
Che A 3-4
Cov N 3-3
Pal A 0-4
Liv H 0-3
Tot H 0-3

Od ovih 23, cak 15 je bilo prosle sezone. Ove sezone vec 2 puta.

Kod kuce dali 1 gol u 3 utakmice PL. Dokle???

Što bi teča rekao : pa to nije ni 50

• Ha-ha 1

Ja bih voleo da Ten Hag ostane zauvek logicno, ali objektivno iz ugla Junajteda on mora da ode. I prosto je neverovatno da ga i dalje drze.

Kada se vratimo u proslost i trenutak odlaska Fergusona, secamo se The Chosen One Mojesa i sve sto se desavalo sa njim i naslednicima.

Junajted je hteo, logicno, da promovise novog Fergusona, doveli su Skota u pravim godinama, koji je takodje objektivno imao uspehe sa manjim timom i delovalo je da moze biti taj i da je trajektorija prava.

I onda mu nisu dali dovoljnu podrsku. Naravno, ne verujem ni ja da je otpustanje Mojesa pogresna odluka, ali ako se uporedi sa onim sto se desavalo posle, i koliko su odredjeni naslednici dobili vremena, pogotovo Ten Hag, Mojes nije ispostovan, jer je vec posle prvih utakmica gde je tim stucao, a on delovao smuseno (sto uopste ne cudi, to je u tom trenutku bio najtezi zadatak u svetu fudbala, zameniti Fergusona u Junajtedu), pocele kritike i zvizduci.

Tu je Junajted okrnjio svoju auru i to i dalje placa.

Iskreno, mislim da bi im bilo najbolje da prestanu da se pretvaraju da su i dalje klub koji je Ferguson napravio, prvo jer je to davna proslost, drugo jer su se promenile prilike, fudbal se promenio, i te vrednosti koje postoje samo na papiru realno vise smetaju i koce nego sto donose benefit.

Bolje je da kazes da vise vremena nema i raskrstis sa igracima i trenerima posle kraceg perioda nego da se pravis da postoji odredjen proces i gradi se sistem. Da je to istina, Mojes bi dobio jos vremena, i cak i da ste izgubili 2-3 godine sa njim, to sada izgleda mnogo bolje nego sve ove godine koje ste izgubili na gomili.

• Like 2

Drugi jednostavno dovode bolje igrače i imaju izgrađen sistem. Junajted nema, luta sa pojačanjima,od klinaca do nekih iskusnjara, nadajući se da će to da donese nešto. Bilo je nekih utakmica sa Ten Hagom gde su stvarno dobro igrali, ali se i on očigledno pogubio. Mada sa ovim igračima koje sad imaju, ni Gvardiola ne bi uradio ništa...

• Like 1