realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dragi mi je zbog Kema. Otvorio mu se prostor posle povrde Maksija, sad je bitno da iskoristi i dobije ugovor. 2
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ništa protiv mravojeda, ali ovo je onaj period sezone kad se NBA pretvara u G ligu, koji svi želimo nekako da prespavamo do PO. 1
realno *w Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago (edited) 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Ništa protiv mravojeda, ali ovo je onaj period sezone kad se NBA pretvara u G ligu, koji svi želimo nekako da prespavamo do PO. Prvo, iz ugla njegove borbe za ugovor na leto, to je nebitno. Drugo, Fila je u plejin zoni, bore se za poziciju i igraju ozbiljno. Naravno da će protivnika biti iz obe grupe, ali to važi za sve. Edited 21 minutes ago by realno *w
Ne sam Safete Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 54 minutes ago, realno *w said: Dragi mi je zbog Kema. Otvorio mu se prostor posle povrde Maksija, sad je bitno da iskoristi i dobije ugovor. I prošlu je bio solidan
Recommended Posts