didžej hel Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 3 minutes ago, Godzo said: Meni baš nekako ne ide da isti ljudi pljuju navijače zbog svojih stavova i ponašanja a u isto vreme igrača svog kluba celu sezonu nazivaju vepar. Nemam pojma, niti mi se sviđa opus prvopomenutih niti igra ovog drugog ( čast plej ofu abe i hvala mu za to ) ali nekako ne ide. vepar je bezveze ali tatino parče slanine je vrj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Just now, dekkard said: Nije tačno, Stojaković je igrao kao Grk, a igrao je i za našu reprezentaciju kao Srbin. Tek kad je ponovo dobio drzavljanstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 dobar je trinkijeri Ima taj drama queen nastup (nije mizoginija), na koji padaju navijači. Inače, sasvim prosečan trener, na sreću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Tek kad je ponovo dobio drzavljanstvo. Tomić je trener Zvezde kao srpski trener, to je poenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 1 minute ago, dekkard said: 7 minutes ago, uini said: dobar je trinkijeri Ima taj drama queen nastup (nije mizoginija), na koji padaju navijači. Inače, sasvim prosečan trener, na sreću. nije tačno, odličan je trener 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 nije tačno, odličan je trener Važi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 1 minute ago, dekkard said: 3 minutes ago, Kronostime said: Tek kad je ponovo dobio drzavljanstvo. Tomić je trener Zvezde kao srpski trener, to je poenta. Za trenera klubova u Srbiji nije uslov drzavljanstvo iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Ima li negde snimak da odgledam drugo poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 3 minutes ago, uini said: nije tačno, odličan je trener cija se karijera nalazi u slobodnom padu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Za trenera klubova u Srbiji nije uslov drzavljanstvo iste. Ali ga svejedno ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Deon Thompson brat 🙂 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 vepar je bezveze ali tatino parče slanine je vrj Vetar, Fico Vetar.Epski zvuci, a nije uvredljivo. Svidja mi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 20 minutes ago, uini said: dobar je trinkijeri Nije, dobar je Dzontra... 11 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Vepar mi je preterano i para mi usi, a Kivi (moze i Kiwi) mi je najboljsi nadimak koji sam cuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Trinkijeri je dobar trener, ali je sarlatan koji ne voli da gubi, svejedno gledamo na nase, u ponedeljak da resimo to pa da krenemo u predszonu tj prelazni rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 8 minutes ago, mmajstor said: Vepar mi je preterano i para mi usi, a Kivi (moze i Kiwi) mi je najboljsi nadimak koji sam cuo. "Celavi kivi skakucar", molim...Da se zna ko mu je nadenuo taj nadimak! To je ujedno moj najveci doprinos ondasnjem forumu (izem ti takav doprinos 🙂 ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 (edited) ficja ti duguje 100 evra zato što si ga uporedio sa kosarkasem a 250 sa legendom Edit @dekkard Edited June 16, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 ficja ti duguje 100 evra zato što si ga uporedio sa kosarkasem a 250 sa legendom Edit [mention=148]dekkard[/mention] Nisam ga upoređivao, samo sam pričao o nadimcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 stavio si ih u rečenicu, jeres. doduše i ficja je celav, tu imaju sličnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 stavio si ih u rečenicu, jeres. doduše i ficja je celav, tu imaju sličnosti Moja je percepcija da SĐ zaslužuje taj nadimak, isključivo kao trener, pogotovo na klupskom nivou. Naravno, tvoje je pravo da se ne složiš sa tim.S druge strane, sa Veprom u timu a bez prvog pleja, je klub za koji navijamo osvojio ABA prsten i obezbedio učešće u eliti, na terenu.Tako da je moja odluka da ga ipak tako ne zovem, već su opcije Filip, Fića, FČ3 i slične afirmativne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 54 minutes ago, uini said: vepar je bezveze ali tatino parče slanine je vrj S tim sto Filip i nije bas debeo nego zbog zdepastosti povucene na tatka i generalno ruzne gradje deluje takav 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 12 hours ago, profaarmor said: Nisam ispratio drugo poluvreme, bio na nekoj svadbi, usput i malo nervirao zenu posto smo zakasnili da bih odgledao prvo pa ako nije problem: -Jesmo ih (opet) pokrali -Hoce li da istupaju iz lige -Jel Zagorac dao trojku na kraju -Jesu Zaograc i Novica pevali iste pesme ili su promenili repertoar -Dali je Davodovac izvadio...sta god Da, da, ne, ne, da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 (edited) 18 minutes ago, dekkard said: Moja je percepcija da SĐ zaslužuje taj nadimak, isključivo kao trener, pogotovo na klupskom nivou. Naravno, tvoje je pravo da se ne složiš sa tim. S druge strane, sa Veprom u timu a bez prvog pleja, je klub za koji navijamo osvojio ABA prsten i obezbedio učešće u eliti, na terenu. Tako da je moja odluka da ga ipak tako ne zovem, već su opcije Filip, Fića, FČ3 i slične afirmativne. Idemo u potpuni oftoping, ali Sueta kao trener, pa cak i na klupskom nivou, ne zasluzuje taj nadimak i ja bih ga sutra rado video kod nas bez 2put da razmislim. Iz Panate je tj iz tadasnjeg igrackog kadra izvukao rezultatski max. Dobro, moze da se kaze kako je mogao izvuci neku pobedu u qf El, i da je tu malo podbacio, ali ga to ne cini prevarom. Iz Bayerna je oteran kad je klub imao odlicne rezultate u EC i bio prvi u Nemackoj sa samo jednim porazom. Oni rani radovi u Italiji nisu merodavni jer je bio na samom pocetku trenerske karijere, i to je davno bilo, a on je od tog perioda dosta napredovao kao trener. Evo i skoro je osvojio prvi evropski trofej, tako da ti je taj nadimak nidje veze. Edited June 16, 2019 by kalistenika u rutini Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 1 hour ago, dekkard said: Igrao bi mi, kao treći plej, to sam više puta napisao. Nadam se da ga nećemo videti u EL, a u ABA i u pašteti može bez problema. Nisam video ni da se Tomić dere na Raglanda, ni na Barona, ni na Riversa, jednostavno različiti karakteri, različit pristup, to između ostalog razlikuje dobrog ili odličnog trenera od prosečnog ili lošeg. Ovo oko nepravednog tretmana prema nekim igračima koje si spomenuo se slažem u potpunosti, i to vidim kao posledicu mišljenja da samo Vujoševićeva anti košarka ima uspeha u Evropi, što je totalna glupost, pošto su svi napustili taj koncept igre u međuvremenu. Nisu bas svi. Eno Fener igra na nacin (istina za volju samo u turskom prvenstvu) "ne mogu oni da sviraju koliko mi mozemo da bijemo" pa su docekali da ih Ataman skoluje sa ciglo pet igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 ДеДа је суво злато и мозак ове екипе. Није никаква случајност што нам је пораст форме и партије из ПО и с'краја сезоне, су управо дошле и поклопиле се са његовим повратком на терен. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts