Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Problem je sto Denveru negde mora da curi u odbrani i to Seth odlicno koristi. Ne moze Jokic da igra toliko minuta i da bude koristan u napadu i pristojan u odbrani, nema sanse, a drugih opcija u napadu Denver i nema.

Posted

SETHEN !!! Oduvek mi je bio gotivac 😎

Aminu hasluje kao lud. Zaista je Portland zasluzio jedno WCF, tako da svim srcem navijam da izvuku ovo vcrs.

Posted

Mozda da Malone turi Sapa na Kantera pa da trapuje pnr, mada ce ponovo Portland zvati one double screenove i resavati to kao u seriji protiv OKC i ovde u g2. 

Nema sta, pnr igra Portlanda je kljuc njihovog uspeha, ni OKC ni Denver nisu nasli resenje a ne moze da se kaze da nisu probali dosta toga. Dame i CJ su jednostavno ubitacni sa svake pozicije na terenu, cak i ako im ostavis midrange ima da te iseku na delove i da te nateraju da preispitas to sto radis.

• Like 2
Posted

Cim su batalili drop coverage sve deluje bolje za Denver. Cak su i double screen par puta resili dobro. Cim je ovakva situacija, Portland bas tesko dolazi do poena.

Sad je Stots na potezu.

• Like 1
Posted

Meni je pomalo nevjerovatno da se uopšte ne koristi Jokić na postu? Pogotovo kad je Collins u igri, to bi uvijek bila ili lagana realizacija ili dobar izlazni pas:..