Petkovic Miroslav97 Posted February 15 Posted February 15 Pa i taj Markos se na toj istoj temi “neprimerno” obratio meni kao da sam retardiran. Retko ko i piše na fudbalu, tako da mi je malo krivo kad neko ovako bespotreno dobije ban. Dodje do sukoba misljenja, nekad se čačnemo ali se provokacije ne nastavljaju. Mislim da ni kolegi Markosu nije zasmetala ta konstatacija, kao ni meni njegova.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 2/22/2026 at 5:54 PM, Edinburgh said: Kako se zove klipeta sa Arene koji otvoreno navija za udbaski klub? 5 dana- dok razjasnimo na koji udbaski klub je mislio Zvezda ili Partizan. Tatisanje.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 2/17/2026 at 10:24 PM, Ludi za Poli said: Da, nema ovo veze sa navijacima Benfike. Rekao bih i ocekivano obzirom da su Argentinci poprilicni rasisti. 15 dana - generalizacija da su svi Argentinci rasisti.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ima dovoljan broj dokumentovanih slučajeva da bi se moglo ustvrditi da su argenstinski fudbaleri "poprilični rasisti". Stoga, čemu ban?
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To ne znam, ali to nije ni napisano. I mislim da je jasno da je mislio na fudbalere, ipak je povod bilo ponašanje njihovih fudbalera koji igraju za Benfiku.
Recommended Posts