Jump to content

Koja liga?  

24 members have voted

1. 1. Koja liga?

Recommended Posts

Posted
  On 8/7/2019 at 4:28 PM, nlavrnja said:

Svaka cast kojom brzinom ste mi svi poslali mejlove 🙂 Ali ispostavilo se da ne treba 😄 Sem sto mi je potvrda da igrate.

Poslao sam svima na PM ime lige i kod za ulazak, ko nije dobio PM ili ne moze da udje u ligu neka mi pise PM, pa cu ga onda zvati preko maila.

Draft je podesen na 19:15 sutra (malo da pomognemo clutchu), ako treba jos malo mrdanja (intervali su na 15 min) pisite. Pikiranje traje 60 sec, jos od opcija ima 30 (ovo je bas premalo) i 90 (mislim da je predugo).

Expand  

Ja sam trazio u 19h a sad moram da molim da se jos malo pomeri :classic_biggrin:
Trebalo je da imam neki pregled u 20h pa mi prebacili u 19h, ako moze jos malo da se pomeri unapred bilo bi lepo. Ako ne nema veze, zakasnicu valjda samo malo :classic_biggrin:

Posted

Moze onda u 20:15-20:30, da moze Nakamura da odradi draft do 22h, a i Ridjis da stigne sa pregleda, a clutch da ne bude u zurbi 😄 . Mada sumnjam da ce ceo draft da traje vise od 40 minuta. 

Posted

Ok, ovaj u 19 15 to ću raditi sa autobuske ili u prevozu idem po hranu koju mi ćale šalje . Btw koja je razlika između liga, nisam pohvatao. 

Posted
  On 8/8/2019 at 12:40 PM, delgado said:

Ok, ovaj u 19 15 to ću raditi sa autobuske ili u prevozu idem po hranu koju mi ćale šalje . Btw koja je razlika između liga, nisam pohvatao. 

Expand  

H2H ti je kao fantazi imas rivala tu nedelju i ko uzme vise poena dobija pobedu.
Ovo 2 samo se sabiraju poeni i na kraju ko ima najvise dobija.

Posted

Jos nikad nisam fantasy igrao tako da ce mi ovo biti test sezona. Takodje postoji sansa da slijedecih mjesec dana ne budem u mogucnosti da igram jer cu biti na ostrvu u Indijskom Okeanu.

Posted

Dobro, ali obe se rade draft , nije ono gde se kupuju igrači na kredit. Tu sam sastavio ozbiljan tim... 

Ja ne znam kako ću da radim taj u 7 i 15 u pola 8 mi stiže torba.. imam brz net, biće ok 

Posted

Sastavi shortlistu. Ako imas neki problem, odabrace ti AI sam igraca koji ti je top na shortlisti u tom trenutku.

Razlika je u tome sto se u ovoj "mojoj" racunaju svi poeni, tako da nece uticati to sto ce neko bataliti na pola sezone, a dva tima usrati da imaju walkover protiv njega i da sa 100-150 bodova manje u apsolutnom iznosu osvoje H2H ligu.

• Like 1
Posted
  On 8/8/2019 at 12:18 PM, Drakaris said:

Moze onda u 20:15-20:30, da moze Nakamura da odradi draft do 22h, a i Ridjis da stigne sa pregleda, a clutch da ne bude u zurbi 😄 . Mada sumnjam da ce ceo draft da traje vise od 40 minuta. 

Expand  

Što se mene tice može u 20 i 15. Da ne žurim gajbi. Ako se svi slažu. 

Javite do 18h koji je konačni termin. 

Posted
  On 8/8/2019 at 12:49 PM, delgado said:

Dobro, ali obe se rade draft , nije ono gde se kupuju igrači na kredit. Tu sam sastavio ozbiljan tim... 

Ja ne znam kako ću da radim taj u 7 i 15 u pola 8 mi stiže torba.. imam brz net, biće ok 

Expand  

Draft za obe imas i ovu na kredite ako je aktivirao Lineker

Posted

Ja sam selektirao igrace u watchlist. Hoce li sistem sam da mi postavi igrace, ako ja nisam sam to u datom momentu da uradim? 

izvinjavam se, ali imate noob-a u drustvu :classic_biggrin:

Posted

Kako si ih poredjao, tako ce da ih draftuje. Uvek ce ti draftovati najbolje plasiranog slobodnog igraca sa watch liste na otvorenim pozicijama (recimo, lupam Lucas Moura ti je na watch listi prvi u tom trenutku, ali si vec odabrao 5 veznjaka, pa ti prelazi na sledeceg na slobodnoj poziciji)

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...