McLeod Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ima, posalji Linekeru poruku da ti da kod. Ridjijev kolega ne moze, imamo jos jedno mesto u obicnoj draft ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 19 hours ago, nlavrnja said: Svaka cast kojom brzinom ste mi svi poslali mejlove 🙂 Ali ispostavilo se da ne treba 😄 Sem sto mi je potvrda da igrate. Poslao sam svima na PM ime lige i kod za ulazak, ko nije dobio PM ili ne moze da udje u ligu neka mi pise PM, pa cu ga onda zvati preko maila. Draft je podesen na 19:15 sutra (malo da pomognemo clutchu), ako treba jos malo mrdanja (intervali su na 15 min) pisite. Pikiranje traje 60 sec, jos od opcija ima 30 (ovo je bas premalo) i 90 (mislim da je predugo). Ja sam trazio u 19h a sad moram da molim da se jos malo pomeri Trebalo je da imam neki pregled u 20h pa mi prebacili u 19h, ako moze jos malo da se pomeri unapred bilo bi lepo. Ako ne nema veze, zakasnicu valjda samo malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Evo zbog tebe svaki pik ima da mi bude 60sek da bi stigao do 10 runde da draftujes 😄 Daj Bratu da ti odradi draft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Moze onda u 20:15-20:30, da moze Nakamura da odradi draft do 22h, a i Ridjis da stigne sa pregleda, a clutch da ne bude u zurbi 😄 . Mada sumnjam da ce ceo draft da traje vise od 40 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Javite kad je draft Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Nas je u 23h uvece, poslao sam vam kodove na pp. @anfield hoces da probas? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ok, ovaj u 19 15 to ću raditi sa autobuske ili u prevozu idem po hranu koju mi ćale šalje . Btw koja je razlika između liga, nisam pohvatao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Just now, delgado said: Ok, ovaj u 19 15 to ću raditi sa autobuske ili u prevozu idem po hranu koju mi ćale šalje . Btw koja je razlika između liga, nisam pohvatao. H2H ti je kao fantazi imas rivala tu nedelju i ko uzme vise poena dobija pobedu. Ovo 2 samo se sabiraju poeni i na kraju ko ima najvise dobija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Jos nikad nisam fantasy igrao tako da ce mi ovo biti test sezona. Takodje postoji sansa da slijedecih mjesec dana ne budem u mogucnosti da igram jer cu biti na ostrvu u Indijskom Okeanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Dobro, ali obe se rade draft , nije ono gde se kupuju igrači na kredit. Tu sam sastavio ozbiljan tim... Ja ne znam kako ću da radim taj u 7 i 15 u pola 8 mi stiže torba.. imam brz net, biće ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Sastavi shortlistu. Ako imas neki problem, odabrace ti AI sam igraca koji ti je top na shortlisti u tom trenutku. Razlika je u tome sto se u ovoj "mojoj" racunaju svi poeni, tako da nece uticati to sto ce neko bataliti na pola sezone, a dva tima usrati da imaju walkover protiv njega i da sa 100-150 bodova manje u apsolutnom iznosu osvoje H2H ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ja sam se dogovorio sa kolegom da me minjenja veceras, tako da mogu u svako doba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 53 minutes ago, Drakaris said: Moze onda u 20:15-20:30, da moze Nakamura da odradi draft do 22h, a i Ridjis da stigne sa pregleda, a clutch da ne bude u zurbi 😄 . Mada sumnjam da ce ceo draft da traje vise od 40 minuta. Što se mene tice može u 20 i 15. Da ne žurim gajbi. Ako se svi slažu. Javite do 18h koji je konačni termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 31 minutes ago, delgado said: Dobro, ali obe se rade draft , nije ono gde se kupuju igrači na kredit. Tu sam sastavio ozbiljan tim... Ja ne znam kako ću da radim taj u 7 i 15 u pola 8 mi stiže torba.. imam brz net, biće ok Draft za obe imas i ovu na kredite ako je aktivirao Lineker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ja sam selektirao igrace u watchlist. Hoce li sistem sam da mi postavi igrace, ako ja nisam sam to u datom momentu da uradim? izvinjavam se, ali imate noob-a u drustvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Kako si ih poredjao, tako ce da ih draftuje. Uvek ce ti draftovati najbolje plasiranog slobodnog igraca sa watch liste na otvorenim pozicijama (recimo, lupam Lucas Moura ti je na watch listi prvi u tom trenutku, ali si vec odabrao 5 veznjaka, pa ti prelazi na sledeceg na slobodnoj poziciji) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 Ne razumem sta @Ridji hoce, da pomerim na 6 ili na 8? Ja sam razumeo da zeli u 8, inace ranije ni ne mogu, ja stizem kuci oko 15 do 7 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Sta bih mogao ja da igram 😄 Tj gde ima mesta ... I kada su ti "draftovi" 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Mislio sam na 8 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 3 minutes ago, John Dies at the End said: Sta bih mogao ja da igram 😄 Tj gde ima mesta ... I kada su ti "draftovi" 😄 Mozes kod nas, posto ljudi ne dolaze, saljem ti kod na pvt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Kad je draft na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Tu sam i ja da popunim broj 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 4 minutes ago, John Dies at the End said: Tu sam i ja da popunim broj 😂 pa ono koliko ja vidim samo 10 ekipe su usle u ligu ? Clanska karto ko nam fali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 30 minutes ago, nlavrnja said: Ne razumem sta @Ridji hoce, da pomerim na 6 ili na 8? Ja sam razumeo da zeli u 8, inace ranije ni ne mogu, ja stizem kuci oko 15 do 7 😄 7 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kad je draft na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 I fale nam 2 ekipe, pise 10 ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts