Ridji Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Sad vec postaje postenije da nista ne dira, kad nije do sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Pa bolje da ne diram, jbg, nisam stigao da draftujem , u onoj drugoj mcl ligi sam ok i igram. Riđis je kriv za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 @delgado Ne slazem se da je bolje da ne vrsis izmene. Ima jos 36 kola do kraja i ima jos dosta da se igra. Mozes da napravis pristojan tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Sa jednim igracem sa 0 poena prvi na tabeli -Pavkov on fire !!! Nije to tako lose zar ne sto bi rekao ako se ne varam kad ja podjoh ili neki drugi forumas :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 15 minutes ago, mr clutch said: @delgado Ne slazem se da je bolje da ne vrsis izmene. Ima jos 36 kola do kraja i ima jos dosta da se igra. Mozes da napravis pristojan tim Onda ok, nije mi problem da vršim izmene i igram. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) 1 hour ago, mr clutch said: @delgado Ne slazem se da je bolje da ne vrsis izmene. Ima jos 36 kola do kraja i ima jos dosta da se igra. Mozes da napravis pristojan tim 😄 Hahaha, to si rekao odmah posle odigranog kola sa Delgadom 😄 Edited August 20, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) Svakako je bolje da igra, dva kola nisu nista. Nije delgado toliko u losijoj situaciji od mene i slicnih meni na kraju krajeva, ipak ima nekoliko vrsnih igraca - Salah, Son, Eriksen, Ali. Ima sta da se pokupi na FA. Edit: Evo, cak sam mu ja i poslao trejd ponudu da dobije golmana koji igra 😄 Edited August 20, 2019 by vladaboss90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) Pa i moja ekipa je izuzetno retardirano autisticna ali jbg mora da se bore, skinuo sam Cancela i sada imam 4 slepca iz Sitija koja nemaju produkciju. Edited August 20, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 12 minutes ago, Drakaris said: Hahaha, to si rekao odmah posle odigranog kola sa Delgadom 😄 Ne. Igrao sam u prvom kolu protiv delgada. 5 minutes ago, vladaboss90 said: Svakako je bolje da igra, dva kola nisu nista. Nije delgado toliko u losijoj situaciji od mene i slicnih meni na kraju krajeva, ipak ima nekoliko vrsnih igraca - Salah, Son, Eriksen, Ali. Ima sta da se pokupi na FA. Edit: Evo, cak sam mu ja i poslao trejd ponudu da dobije golmana koji igra 😄 Dobrog spica na FA je tesko naci, ali slobodnih dobrih veznih ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 10 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa i moja ekipa je izuzetno retardirano autisticna ali jbg mora da se bore, skinuo sam Cancela i sada imam 4 slepca iz Sitija koja nemaju produkciju. Pa da, to i kazem. Delgado cak ima i dobru osnovu sa ovom cetvorkom. A ako ne verujes i hoces da trejdujes Cancela, dam ti bilo koga iz odbrane. Ili dva za dva, dodam i Barnsa za Jotu ili Halera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Ko ceni Sokratisove kvalitete, neka se javi, hteo bih dobrog veznjaka i da obavimo trejd 2 za 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Drzacu ovaj core jos koje kolo. Kada Pep seronja stavi svu 4 iz Sitija to kolo nema sile da izgubim. Treba mi jos spic umesto Greenwoda i gazimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 2 hours ago, vladaboss90 said: Svakako je bolje da igra, dva kola nisu nista. Nije delgado toliko u losijoj situaciji od mene i slicnih meni na kraju krajeva, ipak ima nekoliko vrsnih igraca - Salah, Son, Eriksen, Ali. Ima sta da se pokupi na FA. Naravno da je bolje da promeni ako hoce da igra do kraja sezone, ali glupo je da promeni sad pa da opet mesec dana nista ne pipa, pa opet jednom promeni pa opet dugo ne update-uje. Najbolje bi bilo da redovno igra, ja sam samo komentarisao jer ni za prvo kolo nije bilo nikakve promene, kad bi trebalo da se ocekuje da postoji kakva takva motivacija 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Iskoristio sam divljakusu, ostade mi Puki i ako sam se mislio za ovo kolo da ga zamenim sa nekim napadacem Wolves-a. To jest Meksikancem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Puki naredna tri kola, gol maksimum, ako i toliko, najvise zbog ne tako dobre odbrane Vest Hema. Celzi, Vest Hem i onda Siti. Isplati ga se uzeti posle petog kola, lagan raspored. Razmisljam se izmedju Rasforda i Marsijala. Ako Rasford bude bio na penalima umesto Pogbe, uzimam njega. Zveki dobar i u Premijer ligi, prvi na tabeli 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Norvic igra napadacki, Puki je dao gol u Liverpulu. Al mislim da ce Meksikanac da sabije sad kad sam ga stavio pa izbacio i vratio Pukija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Puki MajstorU. A ni Mount nije za bacanje. Kantvel mi na klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Kantvel je vrh igrac, najvise kreiranih sansi nakon De Brajnea. Nisam se nadao da ce i danas da sabije Puki, gol i asistencija 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 (edited) Ja ti rekoh Norvic uvek igra za gol vise, ma ko bio protivnik. Edited August 24, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Rashford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Rasford je lagano mogao biti i igrac utakmice, ovako 0 poena 😄 Steta za njega. Sva sreca pa me je Redmond izvukao u ovom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 25, 2019 Author Share Posted August 25, 2019 Dobice me delgado sa 2 igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Tesko izvojevana pobeda 28-24. Liga se osvaja na malim utakmicama. Matic ispustio pobedu protiv Vlade golom Jimeneza iz penala u 95 minutu :D. Jos uvek ceka na svoju prvu pobedu u prvenstvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Propast, Totenhem me unakazio, Kejn kapiten. Nisu mogli sugavi Njukasl da pobede. Kejn ide out nakon ovog kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 3 hours ago, Drakaris said: Tesko izvojevana pobeda 28-24. Liga se osvaja na malim utakmicama. Matic ispustio pobedu protiv Vlade golom Jimeneza iz penala u 95 minutu :D. Jos uvek ceka na svoju prvu pobedu u prvenstvu. Bilo je cupavo sad samo Lakazete da postane standardan i krece dominacija... 26 minutes ago, Zvezdinho said: Propast, Totenhem me unakazio, Kejn kapiten. Nisu mogli sugavi Njukasl da pobede. Kejn ide out nakon ovog kola. I mene, odlicno kolo sam imao, a njega sam ubacio specijalno da bih ga stavio za kapitena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts