Gaga Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Novi trijumf,fali mi jedan kvalitetan WR ,mora trejd da se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) 3 hours ago, L' Imperatore said: Čestitke Djoletu na zasluženoj pobedi. I da mi nije ekipa skroz podbacila, svejedno bi izgubio. Hvala! Srećno u nastavku! Ovih par nedelja sam imao bar po jednog igrača da poludi, ove Diggs, pre toga Jones, pre toga Chubb, svaki put su bili na 35+ poena. Sad protiv NBK, loš raspored, Chubb na bye, mislim da je vreme za poraz posle tri vezane pobede. Edited October 15, 2019 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 1 hour ago, Bobby Axelrod said: Novi trijumf,fali mi jedan kvalitetan WR ,mora trejd da se pravi Pogledaj moj roster i izadji sa ponudom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Sad cu da bacim pogled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 On 10/14/2019 at 7:02 AM, Kolbas said: Čestitke Ridji...vala je i bio red da se završi ovaj moj kenjoniz...doduše, dobra mi je momčad, prebacili su 100 bez problema 5 od 6, a i taj jedan put je bilo 90...sad dolazi nedelja gde ću morati da popunjavam neke bitne igrače koji su na bye-u, on the good side, protiv Bokija čovek uvek može da se nada Hvala, tvoji su odigrali sasvim dobar mec ali mene je bas htelo ovo kolo. Tj prvi put sam bas pogodio sa skoro svime, uzeo sam na primer odbranu Washingtona i Collinsa sa FA a oni zbirno doneli 35 poena. Doduse idalje nikako da pogodim sa QB, redovno onaj sto ostane na klupi odigra bolje 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 3 hours ago, Yi Sun Shin said: Pogledaj moj roster i izadji sa ponudom. Dvoumim se da li da trejdujem Sonija Michela,moram jos malo da razmislim,ako ti naleti neka ponuda,cepaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 3 hours ago, Ridji said: prvi put sam bas pogodio sa skoro svime, uzeo sam na primer odbranu Washingtona i Collinsa sa FA a oni zbirno doneli 35 poena. Ko mi je kriv kad sam stipsa, mogao sam da bidujem barem jedan $ za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Da mi je neko rekao posle drafta, a narocito posle prvog kola, da cu se grcevito boriti za opstanak i da ce nakon sestog kola Vombati biti ispred mene, grohotom bih se smejao, kad ono... Povreda Brisa i ono neocekivano izbacivanje Antonija Brauna su bili preveliki udar na moj tim, a na sve to povredila mi se jos trojica hvataca tako da prosto nemam koga da startujem na toj poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Jbg,po meni AB je bio ogroman rizik za uzimanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 On 10/15/2019 at 8:04 PM, Kolbas said: Ko mi je kriv kad sam stipsa, mogao sam da bidujem barem jedan $ za njega Znaci i to me usralo, posto za defanzivce i ja (skoro) nikad ne bidujem ni 1$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Sta mislite,startovati Satona iz Denvera ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Ko je alternativa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Singlteri,Brieda,Coleman,Sanders,imam ga u par liga,a svugde sam prvi,posebno se dvoumim u Megalabolu,najjacoj ligi na svetu,on ili Sanders iz File. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 I mene to zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Pazi,KC je uzasan protiv trcanja,znaci Friman i Lindsey,ali Flako konstantno mnogo targetira i njega,pa dilema posto je KC iznenadjujuce 10 protiv pasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 ja ga neću startovati isključivo zato što već imam dva igrača Denvera startovana za koje nemam alternativu, treći bi bio previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 To je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 1 hour ago, Bobby Axelrod said: Pazi,KC je uzasan protiv trcanja,znaci Friman i Lindsey,ali Flako konstantno mnogo targetira i njega,pa dilema posto je KC iznenadjujuce 10 protiv pasa Da, KC je bušan protiv trčanja. Tu jih Denver mora napasti ako se nada pobedi. KC ima dobar pass defense pre svega zbog dosta solidne igre cornera. Ward, Fuller, Breeland svi igaju na ok nivou. Fuller danas out, pa to možda znači da če gurnuti Warda unutra a Claiborne startovati vani, što je po mom mišljenju + za Suttona. Baš sam pre neki dan zasledio neku tabelu, gde je on bio najefikasnija deep threat opcija u ligi. Nemogu sad tačno da se setim o čemu tačno se radilo, ali da dobro igra, to je sigurno. Što se tiče alternatvia, taj Singletary je meni zanimljiv. Vratio se u trenažni proces. Do sad nije igrao puno, ali je svaki touch pretvarao u zlato. Protiv Dolphinsa bi mogao doči na sovj račun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Pošto neke druge lige koje igram imaju PPC od ove godine i ako imam diliemu WR ili RB, a parametri su podjednaki uvek stavim WR i do sada se nisam zajebao...Sutton mi je bio flex opcija u par navrata i nije me izneverio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Jel zna neko kakvu dobru ciganku. Ono da baca pasulj, gleda u dlan i u kuglu i slično. Kontam da je uposlim kao coownera sa isključivim zadatkom da stream-uje tajtendove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 23 hours ago, Yi Sun Shin said: Jel zna neko kakvu dobru ciganku. Ono da baca pasulj, gleda u dlan i u kuglu i slično. Kontam da je uposlim kao coownera sa isključivim zadatkom da stream-uje tajtendove. Jeste da sam u B ligi ... ali gde odma' tu najskuplju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Stafford i Marvin Jones za poluvreme, kombinovano skoro 50 poena. Obojica na klupi. Jebiga. To je ta sezona, gde jednostavno sve promasujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Hahahaha...i ja imam identičnu situaciju u jednoj ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Aron Rodzers, upropastio me veceras na toliko nivoa da mi je mozda postao i najomrazeniji lik u ovoj ligi (mada ga nikad nisam ni voleo ruku na srce). Ubio me je u fantaziju, a moji konacno odrigrali vrlo dobar mec i pride mi oborio dva tiketa za ukupno oko 38.000 dinara dobitka, uzas! Al docekacu i njegovu penziju i slaviti taj dan, a do tada valjda se Bris oporavi i donese mi opstanak u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Čestitke Boki...Nema se šta posebno komentarisati o ovom duelu...ti izgleda repriziraš prošlu sezonu, slow start i onda serija pobeda...Meni ostaje da se nadam da se Thielen nije ozbiljnije povredio, treba mi još jedno par pobeda za miran san... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts